reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marcepanek tulam mocno! Bidulko!

Badylinka pamiętam swoje pakowanie:)) Jak chcesz porad to pisz:) Pocieszające jest to że nie będzie tak źle jak to się wydaje:) Dasz radę:))

Mama pożycz trochę tego słoneczka bo u mnie chmurzyska... w sumie pasują do nastroju ale słonko też by się przydało:))

malapralinka który dzień cyklu?

Raźniej jak sobie pomyślę że nie staram się sama:))

reklama
Agusia owocnych zakupkow
Monia u mnie 6dc
Ostatnio cykl byl 33dnowy. Wiec chyba wrocilam do cyklow dlugosci sprzed ciazy - mialam 32dniowe.

Jeszcze 10 mnutek i uciekam Mezusia odprowadzic do pracki

Ostatnia edycja:
Nie pamiętam która pisała że ogląda "8+2" też to lubię a ostatnio wyczytałam gdzies że oni się rozwiedli....

Malapralinka to jesteś 4 dni "wyżej niż" ja:) Ale cykle podobnej długości:))

Ale cudnie pachnie koszoną trawką..............bosssssssssko....
Mój papuś ledwo do mnie przyszedł na kawkę, a juz znalazł sobie robotę, postanowił skosić trawkę i zaimpregnować drewutnię :-D:-D P będzie zadowolony, bo to on miał dzis zrobić :-D:-D może jeszcze auto mojemu tacie wystawię do wypucowania :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

moniiiiiiś to ja pisałam że oglądam :D
oni się rozwiedli już jakiś czas temu, część odcinków nagrywana już jak oni nie byli razem a pokazane jest jeszcze tak jakby byli :/
Jonowi sodówka do głowy uderzyła i sobie znalazł dupe na boku po gwiazdorsku... najlepsze jest to że jego kochanka była córką chirurga plastycznego jego żony >.<" masakra....

matko kochana ale bym coś zrobiła dobrego..... ale nie wiem co. Przeglądam przepisy w necie ale z wszystkim jest strasznie dużo roboty :p

O widzisz Badylinka a ja myślałam że sensacja wielka hi hi...To ona chodziła do chirurga??? No widzsz zawsze się można czegoś nowego dowiedzieć:))

A ja sobie właśnie zupkę ugotowałam-barszczyk :tak: Krokieciki z zamrażarki wyciągnełam (jakiś miesiąc temu robiłam i zamroziłam ponad połowe-i tak wyszło tego do zamrażalnika koło 35 :-D) teraz tylko odsmażyć i obiadek pychotka-ale za jakieś 2 godzinki :-)

pralinka,monia- TO IDZIEMY PODOBNIE W TYM CYKLU BO ja mam dzis 7 d.c. z tym,ze cylke 27,28 dniowe;-)
BADYLINKA- a moze zrob sobie gofry;-):tak:
ja piele w ogrodzie w tym sloncu to nielatwe bo w glowie sie kreci jak wstaje:eek:biegamy z Domisiem w krotkich spodenkach-dobrze,ze Zuza jest dzis w spodniczce w przedszkolu-nie bedzie Jej za cieplo

MONISIA- witam Cie i nadrabiaj-milej lektóry-za duzo tego nie masz;-)

reklama

mi się nic normalnie nie chce. słucham sobie Comy, szydełkuję i grzeszę (piję colę na dołka). normalnie taka beznadzieja mnie znowu ogarnęła, że wszystko jest do du...

wrrrrrrrr.... normalnie jestem powalona. jeszcze nie zaczęłam staranek w tym cyklu, a już go znowu na straty spisuję przejdzie mi wkońcu- zawsze tak jest na tym etapie. ale i tak będę rzadziej zaglądać- muszę się oderwać. szydełkuję, piszę koleżance magisterkę (kolejny rozdział, bo kompletnie utknęła, więc jej pomagam). zleceń na edycję mam mało, więc i kasy brakuje. normalnie do duszy... no i pracy stałej ciągle niet- ach Lori jak ja ci zazdroszczę, możesz sobie przebierać ile wlezie, a ja nawet wyboru nie mam w tej dziurze.

no to ponarzekałam. nie tłuczcie mnie- potulcie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry