reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bunia - a co piesek za numery wywija? :-D... z jednej strony może i masz racje, pewnie dobrze by ci zrobił odpoczynek psychiczny od ciagłego myślenia na temat starań, z drugiej strony chciałabym, żebyś nie przestała tutaj pisać :-p

Kama
- a bardzo Ci spaliła włosy? ... mnie kiedyś fryzjerka załatwiła bo mi za długo trzymała farbę na pasemka, a ona jest mcna strasznie i normlanei siano na głowie mialam, ale uratowałam włosy przeróznymi odrzywkami. Bardzo szkoda było mi je ściąc a wygladałabym chyba jak ufil :laugh2:

ewelina,badylinka - ja mam waszą odwrotnośc, jak tylko kłade się do wyra to odpływam w sekunde hihi ... zawsze widzę tylko początek filmu :-D

Marylka - odpoczywaj odpoczywaj!:tak::tak::tak:

reklama
Badylinka - no jeszcze Ci krótko zaraz odpisze na pw :)

Mama - w końcu praca strikte w moim zawodzie czyli zarządzanie zasobami ludzkimi, wiem, ze pierwsze duże zadanie jakie dostane to mam całą duzą działkę w przygotowywaniu inventu na 1500 osób :) ... generalnie rekrutacja
pracownikow, przygotowywanie szkolen wewnętrznych i zewnatrznych, konferencji, wyjazdów służbowych, obieg dokumentów personalnych, przygotowywanie prezentacji, analiza zasobów ludzkich w firmie etc ... firma duża na strefie ekonomicznej z branży motoryzacyjnej.
LORELAIN- [FONT=&quot]
c029.gif
[/FONT] a ja myslalam ,ze to ta praca w CCC a tu prosze-szycha jakas bedziesz:-D:-Dsuper!!!
BUNIA,MARYLKA- cześć i jak Wam wrocą humory to wracajcie do nas:tak:czekamy z otwartymi rękami na Was!!
EWELINA- dzieki,organizacja u mnie jest wiec mysle ,ze do poludnia sie wyrobie-potem spacer z synem i musze ubrania dzieci przebrac bo powyrastaly...

KAMA83- szkoda,ze bedziesz musiala obciąć wlosy skoro tago nie chcialas ,ale z popalonymi nie ma co chodzic!!jak to sie na Tobie zemścila???

KINGA- witaj i juz za kilka dni bede trzymyla &&&&&&&&& za nowy cykl:):):)))

Ostatnia edycja:
ewelina,badylinka - ja mam waszą odwrotnośc, jak tylko kłade się do wyra to odpływam w sekunde hihi ... zawsze widzę tylko początek filmu :-D

Oj...zazdroszczę...ile ja bym dała, by móc przespać choć z 5 h :zawstydzona/y:

EWELINA- dzieki,organizacja u mnie jest wiec mysle ,ze do poludnia sie wyrobie-potem spacer z synem i musze ubrania dzieci przebrac bo powyrastaly...

Najważniejsze, że organizacja jest, bo widzę, że chęci do pracki to Ty zawsze masz, jejku...w przeciwieństwie do mnie...ale ja jak już mam powera to na całego ;-)

Bunia - a co piesek za numery wywija? :-D... z jednej strony może i masz racje, pewnie dobrze by ci zrobił odpoczynek psychiczny od ciagłego myślenia na temat starań, z drugiej strony chciałabym, żebyś nie przestała tutaj pisać :-p

Kama
- a bardzo Ci spaliła włosy? ... mnie kiedyś fryzjerka załatwiła bo mi za długo trzymała farbę na pasemka, a ona jest mcna strasznie i normlanei siano na głowie mialam, ale uratowałam włosy przeróznymi odrzywkami. Bardzo szkoda było mi je ściąc a wygladałabym chyba jak ufil :laugh2:

Marylka - odpoczywaj odpoczywaj!:tak::tak::tak:
Mam popalone na gorze bo rozjasniala mi pasmami i chyba ten rozjasniach za dlugo trzymala.Akurat widac mi siano na wierzchu:wściekła/y: Nie wiem co zrobie.Przejde sie jutro kolo mnie do fryzjerki i moze mi cos doradzi aby nie scianc ich na krotko:-(
LORELAIN- a ja myslalam ,ze to ta praca w CCC a tu prosze-szycha jakas bedziesz:-D:-Dsuper!!!
BUNIA,MARYLKA- cześć i jak Wam wrocą humory to wracajcie do nas:tak:czekamy z otwartymi rękami na Was!!

KAMA83- szkoda,ze bedziesz musiala obciąć wlosy skoro tago nie chcialas ,ale z popalonymi nie ma co chodzic!!jak to sie na Tobie zemścila???

Moze nie zemscila ,ale od jakiegos czasu robila sobie eksperymenty na mojej glowie i chyba uczyla sie.Ostatnio przy modelowaniu zamiast wyprostowac wlosy to zrobila mi loki:wściekła/y: Niby takie male rzeczy, ale nie pytala sie o moje zdanie tylko zawsze byla zdania ze ona lepiej wie:wściekła/y:

Lor Gratuluję nowej pracy:) I zakres obowiązków moim zdaniem superowy:))) Powodzenia więc:))

Badylinka współczuję niespania:(( Mój mąż tak czasem ma:(( Jest takie cos jak melatonina popytaj w aptece pomaga... to jest hormon odpowiedzialny za spanie...

kama współczuję fryzjerki! dziwna jakaś skoro o nic się nie pyta...

Bunia akurat wiem co czujesz:(( Ja już sama nie wiem czy mi zależy czy nie... jakoś tak apatia staraniowa mnie dopadła:((

dzień dobry wszystkim dziewczynkom które dołączyły:))

Wracam popracować trochę:(( Chociaz najchętniej to bym wróciła do domu i spała...

Dziendoberek Laseczki
Ja dzisiaj mam wolne ale gora sprzatania przede mna

Monia przykro mi ze malpa przylazla, ale za to marzec to bedzie nasz miesiac

Lece sprzatac, potem sie pojawie

Witam poniedziałkowo :-) nie mam szans nadrobić zaległości-ale powiedzia lam sobie-weekend bez komputerka-i usiadłam dopiero wczoraj wieczorem :-)
Lorelain ogromne gratulacje -super że się udało z pracką. to teraz trzymam &&&&&&& za pierwsze dni :-)
U nas dzidzi na pewno brak-@ przyszła w sobotę. Ale za 2-3dni zaczynamy nowe działania :-D:-D:-D:-D:-D

Mama - z tym CCC to cały czas była cisza, a ja nie chciałam siedzieć bezczynnie tylko dalej szukałam pracy, i to co do mnie dzisiaj zadzwonili to byłam na rozmowie w piątek ( pisałam wam), miałam tego samego dnia jeszcze drugą rozmowę, ale tam to mała firma.Z tej małej firmy mają z odpowiedzią zadzwonić tez dzisiaj, ale około południa. No i szychą to ja raczej nie będę hihihihi :-D.... widze, że pracowity dzień masz dzisiaj, ja ide wrzucic pranie, a jak wróce później dod omu to drugie pranie zapodac bo te ubranka od koleżanki coś mi śmeirdzą papierosami :shocked2:

Kama - now idzisz to miałam to smao, też mi pasemkami spaliła głupia baba, poszłam z tym do dobrego fryzjera i mi robiły regeneracje włosów i udało im się. Długo po tym nie mogłam farbowac.

reklama
witam się poniedziałkowo,

Ja od rana mam taką wyżerkę w pracy, że hej ! koleżanka przyniosła tort czekoladowo-truskawkowy własnej roboty - pyszny !!!! do tego dużo owoców mniam mniam:-)

później kolega wyprawia urodzino-imieniny i też przyniósł dwa torty - trzymajcie kciuki żeby mnie nie powaliło od nadmiaru słodkości !!!!

lor, wielkie gratulacje. Mam nadzieję, że ta praca okaże się satysfakcjonująca.
mama, mnie by się przydał dziś dzień wolny, zostawiłam taki bałagan, że F miał srogą minę jak wychodziłam do pracy:sorry:, no nic muszą sobie chłopaki dziś poradzić sami.
kama, no nieźle cię załatwiła. Krótkie fryzurki w modzie, więc lepiej mieć krótkie i zdrowe niż dłuższe i popalone.
ewelinka, mnie zawsze pomagało ciepłe mleko;-):-), może już niedługo skończą się twoje problemy ze spaniem...
Marylka witaj pracusiu, miłego dnia.
sorbuś, odpoczywaj ciężaróweczko, może mdłości miną. U mnie nie ma mdłości, humorek lepszy, choć jeszcze chwiejny... więc wszystko się może zdarzyć...
bunia, szydełkuj kochana, a jeśli chodzi o staranka, to może lepiej spróbować bez nerwów, a może ten cykl będzie szcześliwy...

miłego dnia, muszę popracowac troszkę, ale będę zaglądać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry