reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelinka - na mnie mleko nie działa.... tzn uwielbiam i mogę je pić ale nasennie nie działa :(

marylko - witaj! :)

monia
- jak mi się to spanie nie uspokoi to chyba spróbuję..

pralinko, Agatko - cześć :D

zapmarta - mogłabyś zapodać kawałek takiego tortu :D

Ostatnia edycja:
reklama
witam się poniedziałkowo,
ewelinka, mnie zawsze pomagało ciepłe mleko;-):-), może już niedługo skończą się twoje problemy ze spaniem...

Skończą się w momencie braku problemów....mam nadzieję, że niebawem * , dzięki :-)

ewelinka - na mnie mleko nie działa.... tzn uwielbiam i mogę je pić ale nasennie nie działa :(

Czyli masz to samo co i ja...cóż....pozostaje mi zyczyć, oby sen nawiedził Cię dziś i obyś wstała wyspana, jak nigdy dotąd!!!:tak::-)

Na razie probuje sie nie zalamywac moimi wlosami,kiedys odrosna:zawstydzona/y:Teraz sie pocieszam ze za 3 dni testowanie i moze co innego bede miala do myslenia:-D

Zapmarta-Prosze poczestowac mnie tym tortem,narobilas mi tu smaka.Ja chyba musze przekonac mezusia zeby budyniowca zrobil bo robi super a ja mam lenia zeby jeszcze ciasta piec:-p

Agnieszka-Ogladalam na stronie gdzie sie wybierasz.Zazdroszcze ci,te widoki sa cudne:tak: My za jakies 2 tygodnie wybieramy sie do wesolego miasteczka jak tylko kolezanka wroci z wakacji.Samym niestety nie oplaca nam sie bo nie bede miala co z Dominikiem zrobic jak bede chiala na jaks przejazdzke isc.Podejrzewam jednak ze nie bede miala nawet kiedy bo bede stala w kolejkach z dziecmi i synkiem:sorry:

Dziewczyny ja tu pisze pw do badylinki i nagle telefon, okazało się ze ta mała firma tez chce mnie zatrudnić hehehe :-D... no ale od razu z miejsca im już odmówiłam, mimo to czuje dużą satysfakcje :)

Kama - polecam LEGOLAND ... ja byłam super zadowolona, bo dla małych chłopców jest dużo fajnych atrakcji, wesołe miasteczka bardziej dl starszych, nie mialam an co chodzić z Mateuszem bo na wszystko dużo za mały, mój 4 letni siostrzeniec też. Jak będziesz chciała to ci jakies zdjęcia powrzucam co tam jest fajnego :)

agatek- WITAJ I skoro za kilka dni zaczynacie dzialania to tak jak ja:tak:
LORELAIN- rozumiem,najwaznijsze,ze szukalas pracy i zadzwonili i masz!! swietnie-i wypierz ubranka skoro czuc papierochy:szok:
ZAPMARTA- jak posprzatam swoj dom i odrane sie z obiadem to wlece do Twojego F.i pomoge chlopakom:-D:-Dpoprosze DHL'em 1 kawalek tortu :-)

PRALINKA- cześć-zaczeliscie juz starania czy jeszcze masz @?? my zaczynamy dzis-a co:rofl2:

Witajcie Dziewczynki Kochane :*

Widzę, że większości weekend upłynął na leniuchowaniu i spędzaniu czasu z rodzinką i przyjaciółmi - BARDZO DOBRZE! :tak:

Lorelain - Gratuluję Kochana nowej pracy!!! :laugh2: Oby przynosiła dużo satysfakcji i pieniążków!!! :laugh2: Kurczę, niedawno przerabiałam to samo - nowa praca... Tylko, że u mnie jestem "zwykłym szarakiem", a u Ciebie widzę bardzo fajne, rozwojowe stanowisko! Cieszę się ogromnie i 3mam kciuki za pierwsze, "wdrożeniowe" dni :tak: :laugh2:

zapmarta - no to sobie kobiecino pojesz torcików! :tak: a jak się Fasolinka czuje?... :laugh2: Ja to się martwię, że chyba znowu przytyłam przez weekend... :dry:

kama - ja bym udusiła chyba za takie coś! Kiedyś we Wrocławiu znajoma zaciągnęła mnie do swojej fryzjerki. Fajna babka, ale nie ukrywam - pusta i próżna... Miałam długie włosy "bez fryzury" i chciałam im nadać kształt jakiś... Tak mnie urządziła, że wyglądałam jak "gwiazdka" teledysków z lat 70'... Każdy włos innej długości! :dry: Moja własna fryzjerka prawie się popłakała, jak to zobaczyła... 2 lata trwało wyrównywanie i podcinanie, bardzo ostrożne, żebym przestała mieć na głowie pióropusz z trzech włosów na krzyż... :dry:

Badylinka - a może spróbuj książkę przed snem czytać, albo jakiś nudny film obejrzyj - takie coś też usypia :tak:

Monia_55 Bunia - są czasami chwile zwątpienia... każdy je ma... Odpocznijcie sobie i postarajcie się nie myśleć jakiś czas... Tulę mocno... :laugh2:

Agatek - to staranka pełną parą lada moment :tak: i dobrze, zdrowe podejście :tak:

Ja miałam ciężki weekend... :dry: Znowu auto nam się zepsuło, o ironio, pojechaliśmy oddać ostatnią ratę za naprawy samochodowe i tam - pod zakładem mechaników - odpalałam auto i poszła nam głowica i uszczelka pod głowicą... :sorry: Zadymiło, zakopciło, zaśmierdło benzyną i... mechanicy odwieźli nas do domu, a auto zostało w naprawie... Już 4 raz w tym miesiącu! :dry: :sad: Miejmy nadzieję - a są duże szanse - że już jutro będzie do odbioru... Byłam taka wściekła i bezsilna jednocześnie, że miałam ochotę skopać samochód albo co innego mu zrobić, żeby tylko już więcej się z miejsca nie ruszył... :dry: Ale za to w sobotę dostałam od Małżyka śliczny pierścionek "na otarcie łez"... :laugh2: ...

Mama - całusy Szkrabie Kochany!!! :* :laugh2:

Ale fajniuchno, znowu nas tak dużo tutaj i wreszcie się coś dzieje... :tak: Całusy dla wszystkich obecnych Dziewczynek :*:-D:cool2:

Ostatnia edycja:
SERGEEVNA- cześć pracusiu:tak:;-)a z autem to niezazdroszcze:crazy:my 2 czy 3 m-ce temu wydalismy 1500 zl i boooolalo:sorry::confused2:jak placilam...
wlasnie podlalam moje wszystkie 43 kwiaty:szok::szok:matko,ale mi sie tego nazbieralo...
LORELAIN- no widzisz jak fajnie-tyle firm chce zebys u nich pracowala:rofl2:czyli wniosek taki ,ze jak sie szuka pracy to sie znajdzie i nawet mozna przebierac:happy::happy:

a mi wczoraj kumpela na pozegnanie dala bukiet ogrodowych kwiatow w tym roze i pieknie mi pachnie w salonie:laugh2::laugh2:

Hej Dziewczyny!!!
Dzisiaj tylko będę podpatrywać, bo poniedziałkowo mam trochę pracy....

A poza tym to jedyna dobra rada na poczęcie fasolinki to przytulanki co dwa dni, tak??
Wstyd się przyznać, ale w tym miesiącu miałam tylko jedno przytulanko (coś mi się zrobiło ostatnio i nie mam ochoty) i nie sądzę aby to jedno nam zapewniło dzidziusia:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry