Witajcie Dziewczynki Kochane :*
Widzę, że większości weekend upłynął na leniuchowaniu i spędzaniu czasu z rodzinką i przyjaciółmi - BARDZO DOBRZE!
Lorelain - Gratuluję Kochana nowej pracy!!!
Oby przynosiła dużo satysfakcji i pieniążków!!!
Kurczę, niedawno przerabiałam to samo - nowa praca... Tylko, że u mnie jestem "zwykłym szarakiem", a u Ciebie widzę bardzo fajne, rozwojowe stanowisko! Cieszę się ogromnie i 3mam kciuki za pierwsze, "wdrożeniowe" dni
zapmarta - no to sobie kobiecino pojesz torcików!
a jak się Fasolinka czuje?...
Ja to się martwię, że chyba znowu przytyłam przez weekend...
kama - ja bym udusiła chyba za takie coś! Kiedyś we Wrocławiu znajoma zaciągnęła mnie do swojej fryzjerki. Fajna babka, ale nie ukrywam - pusta i próżna... Miałam długie włosy "bez fryzury" i chciałam im nadać kształt jakiś... Tak mnie urządziła, że wyglądałam jak "gwiazdka" teledysków z lat 70'... Każdy włos innej długości!
Moja własna fryzjerka prawie się popłakała, jak to zobaczyła... 2 lata trwało wyrównywanie i podcinanie, bardzo ostrożne, żebym przestała mieć na głowie pióropusz z trzech włosów na krzyż...
Badylinka - a może spróbuj książkę przed snem czytać, albo jakiś nudny film obejrzyj - takie coś też usypia
Monia_55 Bunia - są czasami chwile zwątpienia... każdy je ma... Odpocznijcie sobie i postarajcie się nie myśleć jakiś czas... Tulę mocno...
Agatek - to staranka pełną parą lada moment
i dobrze, zdrowe podejście
Ja miałam ciężki weekend...
Znowu auto nam się zepsuło, o ironio, pojechaliśmy oddać ostatnią ratę za naprawy samochodowe i tam - pod zakładem mechaników - odpalałam auto i poszła nam głowica i uszczelka pod głowicą...
Zadymiło, zakopciło, zaśmierdło benzyną i... mechanicy odwieźli nas do domu, a auto zostało w naprawie... Już 4 raz w tym miesiącu!
Miejmy nadzieję - a są duże szanse - że już jutro będzie do odbioru... Byłam taka wściekła i bezsilna jednocześnie, że miałam ochotę skopać samochód albo co innego mu zrobić, żeby tylko już więcej się z miejsca nie ruszył...
Ale za to w sobotę dostałam od Małżyka śliczny pierścionek "na otarcie łez"...
...
Mama - całusy Szkrabie Kochany!!! :*
Ale fajniuchno, znowu nas tak dużo tutaj i wreszcie się coś dzieje...
Całusy dla wszystkich obecnych Dziewczynek :*