reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam was
zaglądam poniedziałkowo aby życzyć wam udanego nowego tygodnia!:) U nas w iławie słonecznie i ogólnie jest okej.
@ mi się dziś pewnie skończy wiec niedługo bedziemy z mężem znowu działać;) nie spoczniemy nim poczniemy!!!!
Pozdrawiam was serdecznie!!!!

Badylinka - no jeszcze Ci krótko zaraz odpisze na pw :)

Mama - w końcu praca strikte w moim zawodzie czyli zarządzanie zasobami ludzkimi, wiem, ze pierwsze duże zadanie jakie dostane to mam całą duzą działkę w przygotowywaniu inventu na 1500 osób :) ... generalnie rekrutacja pracownikow, przygotowywanie szkolen wewnętrznych i zewnatrznych, konferencji, wyjazdów służbowych, obieg dokumentów personalnych, przygotowywanie prezentacji, analiza zasobów ludzkich w firmie etc ... firma duża na strefie ekonomicznej z branży motoryzacyjnej.

dziękuje dziewczyny za gratulacje :) ... do mnei tata ma przyjśc ok 11 żeby pilnowac Mateo a ja wtedy wybywam załatwiać dokuemnty. Mam jeszcze godzinke na siedzenie z wami hihi :)

witam się z wami

lor- gratulujuję nowej pracki
majusia- &&&&&& żeby gin potwierdził fasolkę
badylku- dobrze że z rodzicami ok, będziemy kciukać w odpowiednim czasie żeby się robotka znalazła
wisienka- dobrze że teściówka trochę spasowała, bo być ją chyba w piwnicy zamknęła (swoją drogą zawsze możesz zwalić na hormonalno- ciążowe zmiany nastroju)
witam te nowe na forum

my przez weekend mieliśmy gości, przeboje z psem znajomych, wczoraj byliśmy u mojej mamy na działce- psy ganiały jak szalone. ogólnie jakoś czas zleciał, ale nie mam kompletnie nastroju do niczego, ani humoru.

jutro albo w środzę będziemy zaczynać przytulanki. ale jakoś moje podejście się do tego całkiem zmieniło- mam wrażenie że przestało mi zależeć. jakoś bez przekonania podchodzę do staranek w tym cyklu- to ostatni z clo, więc ewentualnie za parę miesięcy będzie można wznowić staranka.

a pozatym nie gniewajcie się, ale dużo robię na szydełku i mniej piszę- ale podglądam. muszę się jakoś choć trochę oddalić od ciągłych myśłi o starankach i o tym, że i tak się nie udaje.

buziaczki- miłego dnia

Witam was z rana.Jak wam minal weekend?Nie mam szans was nadrobic:-(
Mi bardzo spokojnie.W sobote bylismy cala rodzinka na basenie a wczoraj przyjechali do nas znajomi wiec dzien nam minal bardzo szybko.Pamietacie jak wam pisalam o kolezance fryzjerce?Otorz chyba postanowila sie na mnie zemscic i popalila mi wlosy ostatnim razem:wściekła/y: Teraz nie mam wyboru i musze isc do fryzjera obciac je:sad::hmm: Nie mam pojecia co ja zrobie z nimi ,chyba bede obcieta na krociutko a tak bardzo chcialam tego ominac :-(
-Lorelain- -gratuluje zdobycia pracy:-)

ewelina - bezsenność mnie łapie :(
nie wiem czemu bo jak się kładę to jestem naprawdę tak zmęczona że padam na nos. A jak się kładę to się miotam przez dobre kilka godzin....

hej Kinga! U mnie @ się rozkręca dopiero..... już jej ma dość :p

Lor - no to czekam :)

buniku!!!!!! Właśnie miałam się pytać co z Tobą bo kurka nie ma Cię i nie ma...

ewelina - bezsenność mnie łapie :(
nie wiem czemu bo jak się kładę to jestem naprawdę tak zmęczona że padam na nos. A jak się kładę to się miotam przez dobre kilka godzin....

Oj kochana nie zazdroszczę, wiem przez co przechodzisz, bo ja też borykam się z bezsennością...
a próbowałaś szklankę letniego mleka przed snem? Ponoć pomaga (mnie nie, ale może Tobie pomoże), ja ratuję się wysiłkiem fizycznym...biegam, basen, rower, pompki, brzuszki itp. - czasem pomaga...:zawstydzona/y:

hej kobitki życze miłego dzionka i przez jakiś czas może mnie nie być - musze troche odpocząc i mam kilka zajęć pewno będe i tak was podglądać odezwe sie za jakiś czas buziolki

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry