reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej sorbuś!
masz rację, poczytaj sobie, odpocznij... urlop nie jest po to żeby siedzieć z komputerem :)

agnieszka - witaj :D

reklama
Ja byłam rano u lekarza i potwierdził na 97% ciąże bo macica rozpulchniona i kazal przyjsc na 13:00 na usg to już powie na 100%, mam nadzieję, że potwierdzi.

Majusia 221 - no to super! :) Czekamy na pozytywne wyniki z usg wobec tego. :)

Ja dziś na betę nie zdążę, bo muszę zaraz do pracy jechać, a jeszcze miałam robotę papierkową w domu do skończenia... Zresztą trochę szkoda wydawać na betę jak się może okazać, że jutro okres (tfu tfu tfu) dostanę... :/

Ja byłam rano u lekarza i potwierdził na 97% ciąże bo macica rozpulchniona i kazal przyjsc na 13:00 na usg to już powie na 100%, mam nadzieję, że potwierdzi.
MAJUSIA- witam i ciesze sie z Toba ze ciaza praktycznie potwierdzona:tak::tak::tak:i czekamy na wiesci po 13.00;-)

AGNIESZKA- piekne miejsce ,zycze milego zwiedzania i jak &&&&&&& beda potrzebne to pisz-potrzymamy;-)
SORBUŚ- bidulko-no te poczatki ciąży to niestety nie jaet sama przyjemność:sorry:ale jeszcze troche-minie 12 tydzien i objawy jak reka odjal ustapia a teraz lez,spij ile mozesz i potrzebujesz:tak::laugh2::laugh2:

EWELINA- nadrobisz bo to pewnie gora 12 stron bo weekend nie byl pracowity w posty:no:;-)witam Cie!!
BADYLINKA -a moze jakas melisa na noc albo ziolowe leki nasenne???
MLODAM- CZEKAMY NA WYNIKI BETY Z ZACISNIETYMI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

mama próbowałam Persenm działało ale też dopiero po jakimś czasie więc nie wiem czy jest większy sens brania tego...
teraz trochę przysypiam więc chyba przyduszę komara...

majuśka - trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści! :)

EWELINA- nadrobisz bo to pewnie gora 12 stron bo weekend nie byl pracowity w posty:no:;-)witam Cie!!

Witaj kochana :*
Nie nadrobię, bo dla mnie nadrobienie 5 stron to mega wyczyn, a co dopiero 12!! Zdążę nadrobić, a dochodzą kolejne stronki i tak w kółko :-D

Jakie plany na dziś dziewczęta????

Cześc:).... mam nowinę, już o 8:10 zadzwoniono do mnie, że dostałam tą pracę! :-)... oni pracują od 8 do 16 no to chyba już wcześniej się na mnie zdecydowali, zaczynam od czwartku, a dzisiaj muszę pojechać po skierowanie na badania lekarskie.

Aga - fajne fajne, super wycieczka się szykuje:)

Sorbek - urlopik dobrze Ci zrobi :tak:... co teraz czytasz?

Młodam - czekam z niecierpliwością na wyniki bety :)

Monia - przykro mi :(

mama - jaka u was dzisiaj pogoda? ... ja musze sobie dzisiaj wyprać ręczniki a tu jak na złośc słoneczka nie ma i nie ma :/

Witam nowe dziewczyny!... napiszscie coś więcej o sobie:) ... no i trzymam kciuki żeby się wszystko wam pomyślnie rozwiązało !

Witam się...
Życzę milutkiego dnia...uśmiechu sporo i nadziei na lepsze "jutro" :-):tak:
Witam dziękujmy i nawzajem:))
agnieszka - witaj :D
Witaj Badylinko:))
AGNIESZKA- piekne miejsce ,zycze milego zwiedzania i jak &&&&&&& beda potrzebne to pisz-potrzymamy;-)
Witaj mama dziękuję i jakby co dam znać:)
Cześc:).... mam nowinę, już o 8:10 zadzwoniono do mnie, że dostałam tą pracę! :-)... oni pracują od 8 do 16 no to chyba już wcześniej się na mnie zdecydowali, zaczynam od czwartku, a dzisiaj muszę pojechać po skierowanie na badania lekarskie.

Aga - fajne fajne, super wycieczka się szykuje:)
Lor dziękuję:)
Gratuluję zdobycia nowej pracy:)))

Lor - super!!!!!!!!!! Fajnie że się udało :)
mam czekać na jeszcze jedną PW?

ewelina - ja będę chyba odsypiać zarwaną nockę...

reklama
ewelina-moje plany na dzis to nic specjalnego-zajecia domowe: [FONT=&quot]
g140.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d025.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
d030.gif
[/FONT] [FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]
e025.gif
[/FONT] i oczywiście z Wami przed [FONT=&quot]
k055.gif
[/FONT] [FONT=&quot][/FONT]

lorelain- gratuluje pracy!!!!!super!!! dzis pozalatwiaj co trzeba i w czwartek do pracy-a jakie beda Twoje obowiazki??
u mnie dzis chlodno-nie ma slonka i tak ma byc niby do srody...pogoda w krwatke normalnie

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry