- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
krakowianka85
Fanka BB :)
Ja byłam rano u lekarza i potwierdził na 97% ciąże bo macica rozpulchniona i kazal przyjsc na 13:00 na usg to już powie na 100%, mam nadzieję, że potwierdzi.
Majusia 221 - no to super! Czekamy na pozytywne wyniki z usg wobec tego.
Ja dziś na betę nie zdążę, bo muszę zaraz do pracy jechać, a jeszcze miałam robotę papierkową w domu do skończenia... Zresztą trochę szkoda wydawać na betę jak się może okazać, że jutro okres (tfu tfu tfu) dostanę... :/
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MAJUSIA- witam i ciesze sie z Toba ze ciaza praktycznie potwierdzonai czekamy na wiesci po 13.00;-)Ja byłam rano u lekarza i potwierdził na 97% ciąże bo macica rozpulchniona i kazal przyjsc na 13:00 na usg to już powie na 100%, mam nadzieję, że potwierdzi.
AGNIESZKA- piekne miejsce ,zycze milego zwiedzania i jak &&&&&&& beda potrzebne to pisz-potrzymamy;-)
SORBUŚ- bidulko-no te poczatki ciąży to niestety nie jaet sama przyjemnośćale jeszcze troche-minie 12 tydzien i objawy jak reka odjal ustapia a teraz lez,spij ile mozesz i potrzebujesz
EWELINA- nadrobisz bo to pewnie gora 12 stron bo weekend nie byl pracowity w posty;-)witam Cie!!
BADYLINKA -a moze jakas melisa na noc albo ziolowe leki nasenne???
MLODAM- CZEKAMY NA WYNIKI BETY Z ZACISNIETYMI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama próbowałam Persenm działało ale też dopiero po jakimś czasie więc nie wiem czy jest większy sens brania tego...
teraz trochę przysypiam więc chyba przyduszę komara...
majuśka - trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści!
teraz trochę przysypiam więc chyba przyduszę komara...
majuśka - trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści!
ewelina28
Dum Spiro Spero...
EWELINA- nadrobisz bo to pewnie gora 12 stron bo weekend nie byl pracowity w posty;-)witam Cie!!
Witaj kochana :*
Nie nadrobię, bo dla mnie nadrobienie 5 stron to mega wyczyn, a co dopiero 12!! Zdążę nadrobić, a dochodzą kolejne stronki i tak w kółko
Jakie plany na dziś dziewczęta????
-Lorelain-
Fanka BB :)
Cześc.... mam nowinę, już o 8:10 zadzwoniono do mnie, że dostałam tą pracę! :-)... oni pracują od 8 do 16 no to chyba już wcześniej się na mnie zdecydowali, zaczynam od czwartku, a dzisiaj muszę pojechać po skierowanie na badania lekarskie.
Aga - fajne fajne, super wycieczka się szykuje
Sorbek - urlopik dobrze Ci zrobi ... co teraz czytasz?
Młodam - czekam z niecierpliwością na wyniki bety
Monia - przykro mi
mama - jaka u was dzisiaj pogoda? ... ja musze sobie dzisiaj wyprać ręczniki a tu jak na złośc słoneczka nie ma i nie ma :/
Witam nowe dziewczyny!... napiszscie coś więcej o sobie ... no i trzymam kciuki żeby się wszystko wam pomyślnie rozwiązało !
Sorbek - urlopik dobrze Ci zrobi ... co teraz czytasz?
Młodam - czekam z niecierpliwością na wyniki bety
Monia - przykro mi
mama - jaka u was dzisiaj pogoda? ... ja musze sobie dzisiaj wyprać ręczniki a tu jak na złośc słoneczka nie ma i nie ma :/
Witam nowe dziewczyny!... napiszscie coś więcej o sobie ... no i trzymam kciuki żeby się wszystko wam pomyślnie rozwiązało !
ewelina28
Dum Spiro Spero...
LORELAIN, gratulacje pracy!!!!! Cieszę się, że się udało :-)
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Witam dziękujmy i nawzajem)Witam się...
Życzę milutkiego dnia...uśmiechu sporo i nadziei na lepsze "jutro" :-)
Witaj Badylinko)agnieszka - witaj
Witaj mama dziękuję i jakby co dam znaćAGNIESZKA- piekne miejsce ,zycze milego zwiedzania i jak &&&&&&& beda potrzebne to pisz-potrzymamy;-)
Lor dziękujęCześc.... mam nowinę, już o 8:10 zadzwoniono do mnie, że dostałam tą pracę! :-)... oni pracują od 8 do 16 no to chyba już wcześniej się na mnie zdecydowali, zaczynam od czwartku, a dzisiaj muszę pojechać po skierowanie na badania lekarskie.
Gratuluję zdobycia nowej pracy:)))
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
ewelina-moje plany na dzis to nic specjalnego-zajecia domowe: [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="][/FONT] [FONT="]
[/FONT] i oczywiście z Wami przed [FONT="]
[/FONT] [FONT="][/FONT]
lorelain- gratuluje pracy!!!!!super!!! dzis pozalatwiaj co trzeba i w czwartek do pracy-a jakie beda Twoje obowiazki??
u mnie dzis chlodno-nie ma slonka i tak ma byc niby do srody...pogoda w krwatke normalnie
lorelain- gratuluje pracy!!!!!super!!! dzis pozalatwiaj co trzeba i w czwartek do pracy-a jakie beda Twoje obowiazki??
u mnie dzis chlodno-nie ma slonka i tak ma byc niby do srody...pogoda w krwatke normalnie
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: