reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczynki:)
Widzę że mam szanse być pierwsza dziś:))
Nie napisałyście jakoś tak strasznie dużo ale nie mam siły doczytywać:(( Strasznie niewyspana dziś jestem i wogóle dziś dzień na NIE!
Dostałam wczoraj @ i nici z testowanka:((((
I co gorsza doktorka mojego nie ma:(( A kazał przed nowym clo w 3 dc zrobić usg:(( mam nadzieję że ma jutro dyżur to na izbie przyjęć go złapię...
A tak wogóle to mi smutno:( Wczoraj jakoś bylo bo był mężuś i piesio a dziś glupia praca:( ehhh... zaczynamy od nowa... Znowu:((

reklama
Monia_55 - bardzo mi przykro... :( Ja też się obawiam, że jutro/pojutrze się rozczaruję. A niestety zdążyłam się już "nakręcić". Nie poddawaj się - ja w razie niepowodzenia też się postaram nie tracić nadziei. Dobrego dnia w pracy.

witam sie i ja [FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]
MONIA- tule:-(noż kurcze wytrwala ta Twoja @...przylazi i przylazi... [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
k020.gif
[/FONT]
MERY-BETH- cześć slonko -fajnie ze w pracy do przodu i wierze w Ciebie ,ze dasz ze wszystkim rade-a jaka bedzie radość zpierwszej wyplaty:-D:-D [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT]
i dziekuje za Twoje &&&&:tak:
KRAKOWIANKA-witam na wątku-rozgość sie i zycze szybko faslki [FONT=&quot]
g030.gif
[/FONT]
BADYLINKA- czesc,niedobrze,ze nie mozesz spac... [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT]

monia przykro mi, że dostałaś @ trzymam &&&&&&&&&& żeby w tym cyklu się udało.

krakowianka jak możesz to idź na bete, ale trzymam &&&&&&&&&& żeby @ nie przylazła.

Ja byłam rano u lekarza i potwierdził na 97% ciąże bo macica rozpulchniona i kazal przyjsc na 13:00 na usg to już powie na 100%, mam nadzieję, że potwierdzi.

Cześć laseczki J

Ja dziś dałam sobie ściągnąć trochę krwi. Siostra zaniesie do lab i jak tylko będą wyniki dam znać J
Sorbuś dziękuję że o mnie pamiętasz J czuję się dobrze, jak na razie to alergia na potęgę męczy. Pije jak smok, czasem się zdrzemnę ;)
Bibinka tata od dziś znów w szpitalu na chemii, wyniki wczorajsze dobre – pozwalające na 2 , także coś dobrego w tej tragedii, odrobinkę przytył, zobaczymy co dalej czas pokarze.
A co tam u Was w weckendzik się działo.
Wisienka cały tydzień w pracy?? I jak tam z tymi kartami, bo nie doczytałam ;-)
Mama jak tam u Ciebie?
Iwonka a Ciebie gdzie poniosło? :tak:

monia kurcze szkoda... ale masz możliwość dołączenia do marcowego baby boom-u ;)
tule Cię mocno i odganiam ciemne chmury znad głowy - uciekaj niedniu od moni!!!

u mnie też trochę skucha, jestem totalnie niewyspana...usnęłam po 4 - kurcze już było jasno prawie i ptaki tak darły ryja że aż głowa bolała :/ wstałam chwilę po 8 więc jestem totalnie nie-do-życia...

cześć mlodam!

mama -
no rzeczywiście...masakra. Kurcze kładę się i o mało nie padnę ale potem leżę, leżę i nic :/

Ostatnia edycja:
Witam się z rana

jestem dziś na urlopie - musze odpocząć bo mnie mdłości potwornie męczą
leżę dziś cały dzień z książką

bede czekać na jakieś dobre wieści o II kreseczkach (palissa, młodam na betkę ) i podczytywać ale nie ma siły zbyt wiele siedzieć przy kompie :zawstydzona/y:

mlodam - ja mam identycznie pije non stop bo wtedy mdłości mniejsze i spac bym całymi dniami mogła

pozdrawiam was wszystkie

reklama
Witam się...
Nie nadrobię WAS babole :wściekła/y: nie macie litości! :zawstydzona/y:

Życzę milutkiego dnia...uśmiechu sporo i nadziei na lepsze "jutro" :-):tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry