reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hmm.. myślę, że powtórzę test i zrobię beta dla pewności.. nigdy mi się takie opóźnienia nie zdarzały..następną wizytę u ginekologa mam 29 dopiero;/

Klara - do 29 to jeszcze hektar czasu - ja osobiście bym ześwirowała :)
może olej test (jakkolwiek głupio by to nie brzmiało :p) i leć jutro na betę - wyniki powinny być w ten sam dzień i są pewniejsze niż test sikany

Hej Wam wszystkim!
Jeju, przepraszam, że Was tak zaniedbuję... Ale ostatnio sporo sie działo - ta praca, wczoraj parapetówa, którą byliśmy winni znajomym... A dziś odpoczywanko po imprezie. :-D:-D:-D Fajnie było, znajomi i humorki dopisały. :-):-)
Co poza tym - a no staramy się, bo akurat mój domniemany okres płodny. :tak::tak:;-) Myślę, że jeszcze podziałamy cały nast. tydzień, co by czasem nie przegapić owulki. ;-):-D I mam nadzieję, że @ nie przylezie do mnie, a teścik pokaże ||
Mama - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Wasze staranka! :-)
Badylinka - super, że rozmowa z rodzicami się dobrze udała! :-)
Klara - witaj! Również myślę, że dobrze byś się na betę wybrała - będziesz miała pewność.
Krakowianka - witam Cię również!
Agnieszka, maran-atha oraz pozostałe nieśpiochy - siemka! :-)

Aha, Agnieszka - &&&&&&&&& za telefon ws. pracy!

mary witaj:))
Ja jeszcze nie śpię bo szukałam torebki w internecie i po dłuuugim szukaniu znalazłam także w tygodniu czekam na kuriera:))))))
Super! :-) Nie ma to jak udane zakupy! :-)
A ja jutro mam wolne, a od wtorku przez 5 dni do pracy. Muszę się trochę pouczyć, żeby pamiętać co i jak. Jeszcze nie jestem super hiper po norwesku, więc sporo muszę przyswoić, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. :tak:
A my z M. szukaliśmy dziś w necie domu... Bardzo byśmy się chcieli gdzieś do większego miejsca wyprowadzić. No i w rodzinne strony M. Mamy nadzieje, że sie uda przed dzidzią... :-) Ale jakby nie było, strasznie bym już chciała zafasolkować w tym cyklu...

Hej Wam wszystkim!
Jeju, przepraszam, że Was tak zaniedbuję... Ale ostatnio sporo sie działo - ta praca, wczoraj parapetówa, którą byliśmy winni znajomym... A dziś odpoczywanko po imprezie. :-D:-D:-D Fajnie było, znajomi i humorki dopisały. :-):-)
Co poza tym - a no staramy się, bo akurat mój domniemany okres płodny. :tak::tak:;-) Myślę, że jeszcze podziałamy cały nast. tydzień, co by czasem nie przegapić owulki. ;-):-D I mam nadzieję, że @ nie przylezie do mnie, a teścik pokaże ||
Badylinka - super, że rozmowa z rodzicami się dobrze udała! :-)

hej mary! :)
no ja też się cieszę bo stres naprawdę był ale okazało się że tak właściwie to nie potrzebny zupełnie :)
teraz już pozostaje tylko martwienie się tym, czy będzie praca. No i potworny strach przed lotem....
trzymam kciuki za owocne staranie i nie przegapienie owulki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Chyba już się wszystkie dziewczyny położyły spać.
Ja w takim razie się pożegnam (choć za dużo dziś nie naskrobałam, ale ogólnie zmęczenie mnie łapie... :eek:). Życzę Wam miłej nocki! Do jutra! :-)

reklama
dobranoc mary!! Szczypaweczki :)
ja jeszcze chwilkę posiedzę ^^

edit:
idę spać jednak, dobranoc drogie Panie - spokojnej ale jednakowoż owocnej nocki :)

edit2:
kurcze to przestaje być śmieszne..... druga noc w ciągu ostatniego tygodnia kiedy kładę się zmęczona po czym przewracam się z boku na bok i nie mogę usnąć.... :(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry