reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - szczypaweczki!
na wszelkie wypadek już dzisiaj zagrzewam kciuki do trzymania za staranka! ^^

Wisienka - rozumiem. W takim razie jednak plus dla niej że ogarnia sytuacje a nie traktuje Maćka jak intruza albo jakiegoś innego Aliena...

reklama
witam i ja wieczornie :)
mama dobrej nocki i trzymam && za ten cykl... będzie dobrze :)
Ala śpi więc mam chwile dla siebie... musze leciec pod prysznic....
badylinka no to dobrze, że z rodzicami jakoś poszło...

A ja się powitam o tej późnej porze. My swoje starania zaczęliśmy niedawno... a teraz żyję w niepewności, bo boję się, że objawy, które odczuwam, bardziej wskazują na zbliżającą się @ niż na ciążę... :( A tak bardzo chciałbym już w niej być! Niestety obawiam się, że niektóre moje cykle są bezowulacyjne (wskazuje na to przebieg wykresu temperatury...). Zażywam bromergon (bo mam też problemy z prolaktyną). Dziś jest 29 cyklu, czekam, co będzie. Oby nie @. Ciepło Was pozdrawiam. :)

hej krakowianka!
a ilu dniowe masz zazwyczaj cykle? Kiedy będziesz testować? Może jednak się udało? :)

Wisienka - dobranoc!

:) Dzięki za powitania. :)

Cykle zwykle 30-31 dni... Także do pn/wt muszę się wstrzymać. Chciałabym Mężowi zrobić niespodziankę na Dzień Taty, nie ukrywam. ;) No nic. Pozostaje ufać i MIEĆ NADZIEJĘ.

Witam, o dzidziusia staramy się z partnerem już od 4 miesięcy:) i teraz mam dylemat okres powinnam mieć 3 czerwca a współżyłam z partnerem 28 maja okresu jak nie było tak nie ma test nic nie wykazał lekarz twierdzi, że jest za wcześnie aby coś stwierdzić(wizyta 15.o6).. Bardzo bym chciała być w ciąży ale nie chce sobie niczego wmawiać czasami bolą mnie plecy w okolicy krzyżowej..częściej oddaje mocz..czasami boli mnie głowa i podbrzusze..i piersi mam opuchnięte ale nie bolą..czuje się taka wzdęta..nie wiem co o tym sądzić..pomóżcie!

Hmm... przepraszam, to będzie testowy post, bo nie wiem, czy we właściwe miejsce wstawiłam suwaczek.

Klara666
- może warto powtórzyć test? Albo lepiej umówić się na test z krwi (beta HCG).

reklama
krakowianka - dopóki nie ma @ - zawsze jest nadzieja!!!!!
Trzymam kciuki żeby się udało i przyszły tatuś otrzymał w tym roku cudowny prezent :)

Klara - jeśli powinnaś dostać okres 3 czerwca to myślę że test już by coś wykazał... tym bardziej lekarz 15 czerwca.
Ale jeśli nadal nic nie wiesz to ja bym na Twoim miejscu poszła jutro na betę (badanie krwi) i wszystko będzie jasne.
A jeśli wynik będzie negatywny to poszłabym do innego ginekologa który powie co jest nie tak że tak długo nie masz okresu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry