reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Agnieszka - dziękuje za pocieszenie :)
z moim uparciem i wiarą (naiwnością?) i waszymi kciukami jestem pewna że się uda!!!

Lor - no to tworzę, czekaj na PM :)

reklama
Badylinkataka juz ona jest bez taktu;-)
mama nawet wycieczki po marketach nie było. :-)Teraz za to odpoczywam. Szukamy tych mieszkań na necie i nic nie ma fajnego, o domku już nie wspominam. Jedno pokazało się dziś 4 pokoje, 30 km od wro w fajnej miejscowości to chyba jutro tam zadzwonie. 4 pokoje sa oki.
Lor a zdecydowałas się, ze chcesz własnie tam, jak tam to&&&&&&&&&&&&&&&&

aga - byłam... ale oddawałam głos z drżącą ręką, autentycznie nie było na kogo zagłosować :/

badylinka - oki no to czekam:)

mama - o tak, bardzo się ciesze z tych ubranek :)

Edit:

Wisieńka
- ja po prostu chce mieć fajną prace, a wszystko niestety wychodzi w praniu, tak jak z tą agencją nieruchomości, cuda wianki na rozmowie a potem w praktyce tydzień się umowy doprosić nie mogłam.

Ostatnia edycja:
Lor - PM

aga - ja byłam. Masz racje..... nie było na kogo głosować :/

Wiśnia - ale jej chodziło o to że jesteś w ciąży czy że takie miałaś problemy i to miał być taki żart "oh ah co Ty to robisz?"

badylinka , ze jestem w ciąży bardzo się cieszyła bo ma 60 lat i nie ma wnuków. A to miało nie wiem co być , ze mam problemy z ciążą, niby, ze do dupy jestem, bo ona całą ciązę pracowała, biegała, nie miała żadnych dolegliwości a ja to w ogóle nie wiem :wściekła/y:

no proszę proszę.... to jakaś super kobita -gratuluje.
Że tak spytam przepraszam - to Maćko nie jest jej wnukiem?

WISIENKA- juz sie tym nie stresuj-tesciowe tak maja;-)dla nas jestes super-cool;-):-D:-D
LORELAIN- &&&&&&&&& zacisniete za jutrzejszy tel.

kochane ja brykam bo zmeczona jestem-caly dzien na powietrzu..jutro wstaje o 7.30 bo Zunie do przedszkola zawoże-jutro lub pojutrze zaczniemy dzialac a w czwartek wizyta u ginek-ciekawe czy bedzie jakis pecherzyk:sorry::eek::eek:

karaluchy!!! :))
do jutra-slodkich snów :):):)))

reklama
Badylinka Nie nie jest, ale do niego trzeba przyznac ma świetny stosunek. Chyba się stara, zeby się nie czuł źle w jej towarzystwie. Myslę, ze go lubi. Z Pawłem jestesmy razem od 5 lat a z Macka ojcem roztalismy się dawno temu i wychowywałam go sama:tak:
mama jak sobie ponarzekałam to mi lżej:-pSzczypawki dla ciebie :cool2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry