- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Trzeba w to wierzyć ;-)Agnieszka - dziękuje za pocieszenie
z moim uparciem i wiarą (naiwnością?) i waszymi kciukami jestem pewna że się uda!!!
Dziewczyny byłyście na wyborach?
Wisieńka
Fanka BB :)
Badylinkataka juz ona jest bez taktu;-)
mama nawet wycieczki po marketach nie było. :-)Teraz za to odpoczywam. Szukamy tych mieszkań na necie i nic nie ma fajnego, o domku już nie wspominam. Jedno pokazało się dziś 4 pokoje, 30 km od wro w fajnej miejscowości to chyba jutro tam zadzwonie. 4 pokoje sa oki.
Lor a zdecydowałas się, ze chcesz własnie tam, jak tam to&&&&&&&&&&&&&&&&
mama nawet wycieczki po marketach nie było. :-)Teraz za to odpoczywam. Szukamy tych mieszkań na necie i nic nie ma fajnego, o domku już nie wspominam. Jedno pokazało się dziś 4 pokoje, 30 km od wro w fajnej miejscowości to chyba jutro tam zadzwonie. 4 pokoje sa oki.
Lor a zdecydowałas się, ze chcesz własnie tam, jak tam to&&&&&&&&&&&&&&&&
-Lorelain-
aga - byłam... ale oddawałam głos z drżącą ręką, autentycznie nie było na kogo zagłosować :/
badylinka - oki no to czekam
mama - o tak, bardzo się ciesze z tych ubranek
Edit:
Wisieńka - ja po prostu chce mieć fajną prace, a wszystko niestety wychodzi w praniu, tak jak z tą agencją nieruchomości, cuda wianki na rozmowie a potem w praktyce tydzień się umowy doprosić nie mogłam.
badylinka - oki no to czekam
mama - o tak, bardzo się ciesze z tych ubranek
Edit:
Wisieńka - ja po prostu chce mieć fajną prace, a wszystko niestety wychodzi w praniu, tak jak z tą agencją nieruchomości, cuda wianki na rozmowie a potem w praktyce tydzień się umowy doprosić nie mogłam.
Ostatnia edycja:
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
aga - byłam... ale oddawałam głos z drżącą ręką, autentycznie nie było na kogo zagłosować :/
Rozumiem
...a Ja nie byłam eee tam...
Wisieńka
badylinka , ze jestem w ciąży bardzo się cieszyła bo ma 60 lat i nie ma wnuków. A to miało nie wiem co być , ze mam problemy z ciążą, niby, ze do dupy jestem, bo ona całą ciązę pracowała, biegała, nie miała żadnych dolegliwości a ja to w ogóle nie wiem
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WISIENKA- juz sie tym nie stresuj-tesciowe tak maja;-)dla nas jestes super-cool;-)
LORELAIN- &&&&&&&&& zacisniete za jutrzejszy tel.
kochane ja brykam bo zmeczona jestem-caly dzien na powietrzu..jutro wstaje o 7.30 bo Zunie do przedszkola zawoże-jutro lub pojutrze zaczniemy dzialac a w czwartek wizyta u ginek-ciekawe czy bedzie jakis pecherzyk
karaluchy!!! )
do jutra-slodkich snów ))
LORELAIN- &&&&&&&&& zacisniete za jutrzejszy tel.
kochane ja brykam bo zmeczona jestem-caly dzien na powietrzu..jutro wstaje o 7.30 bo Zunie do przedszkola zawoże-jutro lub pojutrze zaczniemy dzialac a w czwartek wizyta u ginek-ciekawe czy bedzie jakis pecherzyk
karaluchy!!! )
do jutra-slodkich snów ))
reklama
Wisieńka
Badylinka Nie nie jest, ale do niego trzeba przyznac ma świetny stosunek. Chyba się stara, zeby się nie czuł źle w jej towarzystwie. Myslę, ze go lubi. Z Pawłem jestesmy razem od 5 lat a z Macka ojcem roztalismy się dawno temu i wychowywałam go sama
mama jak sobie ponarzekałam to mi lżejSzczypawki dla ciebie
mama jak sobie ponarzekałam to mi lżejSzczypawki dla ciebie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: