reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA- fajnie,ze choc na chwilke wlecialaś:tak::-)i masz racje- z Clo zacztliśmy wiec niedlugo poprosze Was o &&&&&&&&
MLODAM-koniecznie betka i daj znać;-)
WISIEŃKA- prosilas o streszczenie,ale w weekend nic sie takiego nie dzialo-laseczki maaaaaaaaaaaalo pisaly-jak to w weekend:tak:

LORELAIN-witaj,fajnie tak ciuszki dostac-pewnie cos tam wybierzesz jeszcze:tak:

reklama
agnieszka jeszcze raz
91.gif

Badylinka ona uważa się, ze perfekcyjną Pania Domu i Pania Idealną to dobrze jej to zrobiło:-D Była potem normalna az dziwne. I nie było żadnych zgrzytów. Do sernika 3. Pierwszy jak tylko weszła i powiedziała mi na wstępie " No co ty nam tu odwalasz?" Chodziło o problemy z ciąża:szok:
Wisieńko przepraszam ale nie doczytałam...kto Ci tak powiedział ?
agnieszka jeszcze raz
91.gif

Witam witam :-)

Mama - ubranka juz dostałam raczej przebrane wiec wszystkie fajne, kurtka wiosenna bajerancka, nówka nieśmigania bo teściowa kupiła jej za małą :) ... część ubranek za duża i będzie dopiero na za rok, ale to też fajnie, bo teraz mam dużo po siostrzeńcu. Super bo cały nowy kombinezon z decatlona na narty, a to zawsze drogi wydatek zimą :)

o tak dzisiaj straszne nuuuuuuuuuuuuuudy na forum były :rofl2:

jutro będe miała telefon czy dostałam prace, pewnie będe o tym myśleć i nie będę mogła zasnąć :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
BADYLINKA- beda &&&&&&&&& potrzebne to bedziemy trzymac:tak::-(ja poprosze o &&&& za kilka dni bo zaczynamy starania;-)

mamusiu kciuki oczywiście będą mocno zaciśnięte :)

badylinka, kciuki zaciskam, żeby się udało z pracą.

dziękuje bardzo, ale to dopiero od połowy października trzeba złapać! ^^

Hej:)
Badylinka - fajnie , że jesteś już po rozmowie z rodzicami i , że poszło dobrze. Największy stres masz już za sobą :-)

no ja też się ciesze bo tego się najbardziej bałam...
jesteś jeszcze na forum? To Ci podeślę obiecane PM...

Badylinka ona uważa się, ze perfekcyjną Pania Domu i Pania Idealną to dobrze jej to zrobiło:-D Była potem normalna az dziwne. I nie było żadnych zgrzytów. Do sernika 3. Pierwszy jak tylko weszła i powiedziała mi na wstępie " No co ty nam tu odwalasz?" Chodziło o problemy z ciąża:szok:

niby o co jej chodziło?!
bezczelna....... :/

Badylinko może sytuacja pracy różnic się w miejscach w jakich się mieszka.W takim czy bądź razie cieszę się że już po rozmowie i że poszło ok:)

Agnieszka - generalnie moja wersja brzmi dość logicznie bo faktycznie wszyscy tam jadą do roboty na wakcje i potem wracają na uczelnie więc mam nadzieję że będzie tak jak słyszałam że właśnie na przełomie września/października będzie praca i coś znajdę i potem po miesiącu wszystko będzie si i jak Mój dojedzie to też będzie robota.... matko kochana MUSI się udać!!!!......

WISIEŃKA- nie bylo kina [FONT=&quot]
c021.gif
[/FONT] nie bylo zoo [FONT=&quot]
c021.gif
[/FONT] to co to za wizyta?? [FONT=&quot]
d050.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]

reklama
Agnieszka - generalnie moja wersja brzmi dość logicznie bo faktycznie wszyscy tam jadą do roboty na wakcje i potem wracają na uczelnie więc mam nadzieję że będzie tak jak słyszałam że właśnie na przełomie września/października będzie praca i coś znajdę i potem po miesiącu wszystko będzie si i jak Mój dojedzie to też będzie robota.... matko kochana MUSI się udać!!!!......

Uda się pewnie że się uda trzeba tylko wiary i wytrwałości:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry