reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witajcie jestem po kąpieli:-)
mama opowiadaj jak tam weekend:-)
bibinka tylko trzy dni na szczęście. Mam nerwy i boję się bardzo. jutro ide do pracy i nie chce mi się wcale. W tym tygodniu zebranie z dyrektorem, grubszą szychą, dwa razy do roku jest takie. Blee. Teściowa wyluzowała po tym jak spieprzyła sernik. Nie dała proszku do ciasta i budyniu do sera. Hehehehehe:-D
agnieszka witaj
zizi Hej!
Badylinko gratuluję super, ze się udało i juz masz po stresie

reklama
BIBINKA- no tak wreszcie w domku-dzien byl intensywny,dzieci padly- mialy moc atrakcji dzis:tak:;-)

Tom oczywiście mecz bo chyba Brazylia gra:sorry:to ja sobie postukam w klawiature-jak bedzie z kim:eek:
WISIEŃKA- wykąpana????

mama poniuchaj, pachnę ślicznie. Pol tez ogląda meczyk. Dobrze, ze ten mundial raz na 4 lata bo już mnie nudzi. [FONT=&quot]
a108.gif

[/FONT]

NATOMIAST........ jeśli to kogoś zainteresuje ;) jestem już po rozmowie z rodzicami, deczko wstawiona :p w każdym razie, było poważnie, momentami ciężko ale potraktowali sprawę poważnie no iiiiiii jak wszystko dobrze pójdzie to 17 października wylatuję do Irlandii.
Generalnie jestem zadowolona :D
dziękuje jeszcze raz tym, które trzymały kciuki za moją rozmowę z rodzicami :*
BADYLINKO- no widzisz nasze &&&&&&&&& pomogly i bardzo sie ciesze,ze masz juz wszystko zalatwione bo wiem jakie to bylo dla Ciebie wazne:tak:super i gratuluje...mowisz,ze jestem troche na bani:-D:-D:-D [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT]

WIASIEŃKA- my byliśmy w Ikea-wiec dzieci na ten zamkniety plac zabaw-my po zakupy-takie mniejsze bo wieksze w lipcu:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:,potem pojechaliśmy do Mirka na grob....
a potem do znajomych gdzie jase Julek w wieku Zuzy-razem z Magda chodzilysmy w ciazy-Ona urodzila 17 dni po mnie:-)i Ola w wieku 2 lat-dzieci bawily sie super-zadnych klotni ,placzu:szok::szok:az dzilismy zdziwieni bo nie widuja sie czesto,ale bylo bardzo milo,wywoskowalam Magde,potem grill i piwko-ja tylko sie oblizalam bo prowadzilam:confused2: i wrocilismy przed 20 i dzieci pod prysznic i juz jest bloga cisza... [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c013.gif
[/FONT]

Wisienka - no to teściowa dostała po nosie - dobrze jej tak :)

agnieszka - a ja znowu słyszałam że teraz nie ma co jechać bo wszystko pozajmowane na wakacje i nie ma co szukać pracy. Drugi rzut etatów będzie na przełomie wrześnie/października jak ludzie wrócą do siebie na uczelnie a trzeci wysyp pracy jest przed samymi świętami. A październik dlatego że we wrześniu będę zamykała sprawy na uczelni, taki dostałam warunek od rodziców - zdać pozostałe 2 egzaminy...

mama - nooooo wykosztowałam się, kupiłam rumu flachę, chipsy, lody i jakoś rozmowa łatwiej poszła :) dziękuje jeszcze raz za kciuki ^^ teraz to kolejne kciuki będę prosić dopiero w październiku za znalezienie roboty :)

BADYLINKA- beda &&&&&&&&& potrzebne to bedziemy trzymac:tak::-(ja poprosze o &&&& za kilka dni bo zaczynamy starania;-)

AGNIESZKA- witaj wieczorkiem:tak:

WISIEŃKA- NO DOKLADNIE-ILE MOZE BYC TYCH MECZY:crazy::crazy: no ,ale w koncu sie to skonczy-a wczoraj jak zapytalam Toma czy w tym m-acu nici z robienia dzidzi przez te mecze to powiedzial-kochanie bedzie plodny sluz to nie bedzie nic wazniejszego:-D:-D:-D:laugh2:

cześć kobietki,

badylinka, kciuki zaciskam, żeby się udało z pracą.
mama, fajnie, że weekend się udał, no i najważniejsze, ruszyliście z clo...
wisieńka, mówiłam, żeby dać jej coś do roboty. Nuda jest jeszcze gorsza na smęcenie.
mlodam, koniecznie zrób betkę, choć wydaje mi się, że masz fasolczkę !!!!

muszę spadać prasować i szykować się na jutro do pracy.

do jutra :)

Hej:) uuuuuuuuf udało mi się usiąśc na pupie, młody już śpi a mąz pojechał odwieśc auto teścia do mechanika i właśnie sobie mecz przegapia :laugh2:

Wisienka
- no niestety problem z meczami mamy co dwa lata :confused2::rofl2:
mama - jak wam się udało grilla zrobić to faktycznie super pogodę macie :) ... u mnie pochmurno, ale nie padało...niestety nie spacerowa pogoda... ja dzisiaj zaliczyłam wizytę u taty, u teścia i u koleżanki gdzie dostały się Matiemu dwie siaty ubranek :sorry:
Badylinka - fajnie , że jesteś już po rozmowie z rodzicami i , że poszło dobrze. Największy stres masz już za sobą :-)

reklama
Badylinka ona uważa się, ze perfekcyjną Pania Domu i Pania Idealną to dobrze jej to zrobiło:-D Była potem normalna az dziwne. I nie było żadnych zgrzytów. Do sernika 3. Pierwszy jak tylko weszła i powiedziała mi na wstępie " No co ty nam tu odwalasz?" Chodziło o problemy z ciąża:szok:
Mama zrób kisielek z mąki ziemniaczanej i idz symuluj sluz płodny:-D. Mieliście zatem miły weekendzik.
My nie robiliśmy nic ciekawego tym razem. Odpoczywaliśmy w domku i trochę spacerowaliśmy. Nie było oni kina ani zoo:-p
Lor, marta o jak fajnie , ze jesteście
Lor no tak za dwa lata euro i to we wro też
Marta miałas rację, sernik wyszedł jak dla kur, tyle, ze my na wsi nie mieszkamy. To zemsta za to gadanie i kuchenkę [FONT=&quot]
g020.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry