reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Palissa nie będę oryginalna, idz zrobić betę, a jak jeszcze nei chcesz to musisz być cierpliwa i testować za parę dni, dwa dni opóźnienia to nie tak duzo :sorry:

wiez masz racje no ale przeciesz w tym miesiacu mialam sie nie starac ,noi tak z mezem robilismy uwaznie smiezne by bylo jakbym zostala w ciazy!dlatego pisze

reklama
Kto wie, szanse tak na prawdę większe niż podczas starania bo byliście wyluzowani, nie przeżywaliście tego jak mówka okres i właśnie dla tego, może fasolka zaskoczyła :-)...bardzo Ci tego życzę! ... a testowałaś już? :-p
Mieszkasz we Włoszech? :happy:

Kto wie, szanse tak na prawdę większe niż podczas starania bo byliście wyluzowani, nie przeżywaliście tego jak mówka okres i właśnie dla tego, może fasolka zaskoczyła :-)...bardzo Ci tego życzę! ... a testowałaś już? :-p
Mieszkasz we Włoszech? :happy:
mieszkam maz wloch juz 10 lat jestem tutaj,,nie testowalam bo czekam na @ no ale jak sie nie pojawi to potestuje

hej dziewczyny co tam u was? ja po niby obiadku na diecie jestem.... mam pyt znacie jakieś dobre tabletki zwiększające płodność? bo bym chciała poprosić gina o takie tabsy i chciałam poznać wasze opinie..

łoooooooo no to już szmat czasu :)... opowiesz swoją historię jak to było, że cię aż tam wywiało? :-)... Włochy są piękne, to jest chyba państwo , które mi się najbardziej podoba :) ... moje ulubione miasto to Sorento ;-)

Bafinka
- dziewczyny biorą Clo... ale ja się na wspomagaczach nie znam , moge jedynie polecić strój pokojówki :-D

Przyslam wam zyczyc milego dzionka...
Ja sie juz szykuje do pracki...
Dzisiaj znowu pochlonelam 1/4 arbuza.. Dzien bez arbuza to dzien stracony
Buziaki

hej i czołem kolejny raz:tak:
my już po głosowaniu,pewnie i tak będzie II tura.

młodam ależ jestem ciekawa Twojej betki:tak:.masz rację,za duzo złego w tym roku już było,także teraz będzie już tylko dobrze:tak:.jak tam tatko???
lor niezłe kawały:-D.a co do miseczki,to rozumiem...
jeżynka witaj:tak:
palissa rób teścik:tak:
bafinka hej!nie znam takich tabsów,także nie pomogę
badylinka czemu rodzice mają się nie zgodzić?pewnie chcieliby mieć Cię na miejscu:tak:.a co do @,to może leć jutro na betkę,co?pomyśl,że ja jeszcze nie dostałąm @ od zabiegu,a to już 68 dni:baffled::baffled:
pralinka miłego dnia;)

Lor - genialny dowcip! :D uwielbiam taki czarny humor ^^
chcę wyjechać bo nie wyobrażam sobie przyszłości tutaj to raz.
dwa - chcę poznać nową kulturę/świat itp itd, podszkolić język
trzy - docelowo chcę, chcemy tam zostać
ale niestety jest też MUSZĘ.... a w zasadzie musimy - musimy zarobić sobie na ślub/wesele ale to nie jest temat do dyskusji na forum ogólnodostępnym

pralinka - hej hej :*

@ przylazła. WRESZCIE!!!!!

bibinko - bo mój wyjazd wiąże się z przerwą w studiach a to jest dla nich nie do pomyślenia...... :(

badylinka rozmumiem.pewnie weźmiesz dziekankę.dacie radę;))).szkoda,że @ przylazła,ale z drugiej strony wiesz na czym stoisz,bo ja ciągle chodzę wkur...

reklama
Lor - genialny dowcip! :D uwielbiam taki czarny humor ^^
chcę wyjechać bo nie wyobrażam sobie przyszłości tutaj to raz.
dwa - chcę poznać nową kulturę/świat itp itd, podszkolić język
trzy - docelowo chcę, chcemy tam zostać
ale niestety jest też MUSZĘ.... a w zasadzie musimy - musimy zarobić sobie na ślub/wesele ale to nie jest temat do dyskusji na forum ogólnodostępnym

pralinka - hej hej :*

@ przylazła. WRESZCIE!!!!!

bibinko - bo mój wyjazd wiąże się z przerwą w studiach a to jest dla nich nie do pomyślenia...... :(

no to nie wiem czy dobrze, że @ przylazła czy źle, bo się już pogubiłam :rolleyes:
Dużo ci zostało do skończenia studiów? ... z tą kulturą to bez przesady, nic nie tracisz :laugh2:Nie wiem czemu temat zarobienia pieniędzyna ślub nie jest tematem na ogólny bo to chyba są normalne, codzienne problemy, wiele osób ciągle się do czegoś dorabia, nie jest to ani nic złego, ani wstydliwego. Każdy zbiera na co innego, my np. z mężem ciułamy teraz każdy grosz żeby fajnie wyremontowac mieszkanie, pieniądze z nieba nie leca , to trzeba zbierac, czasami sobie czegoś odmówić etc.
Na wyjzd na wyspy to nie najlepszy teraz okres po kryzysie gospodarczym, nie chcą płacic tak jak kiedyś a i ofert pracy nei tak dużo, cena wynajmu mieszkania drogie i biorąc to wszystko do kupy nie jest to Kalifornia. Nie chce cię zniechęcac, tylko ci przedstawić własny punkt widzenia, bo ci co są tam zawsze jakoś sobie bardzo zachwalaja, a relia najczesniej odbiegają od opisu. Dziewczyny już tu o tym nawet wspominały.
No na pewno plusy sa takie, że:
-bez apelacyjnie bedziesz musiała się nauczyć angielskiego, a to ci się zawsze w życiu przyda
- nauczyć walczyć o swoje, nie przejmowac się tym co mówią inni
- nie ma takiej zimy :laugh2:
- znajdziesz jakąs prace ( w Polsce najcześciej wacale jej nie ma) , ale dorobić się koksów to ciężko.

Jesteś pewna , że nie chcesz skończyć studiów i jechać tam już z jakimś papierem i szukać lepszej pracy? ( sorry , że pisze teraz jakbym była twoja mamą :sorry:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry