reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
przykro no ale trzeba dalej walczyć i mieć tą nadzieje! :)
kupiłam sobie dziś dwie pary butów na rozweselenie wiec nie jest tak źle! ;))
dziękuje wam bardzo
buziaczki:****

reklama
Kinia - tule Cię mocno i trzymam kciuki na następny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u mnie @ dalej nie ma, temp leci na pysk....... masakra. Chyba się coś złego dzieje :(

mary - u mnie ok :D generalnie :D
z wyjazdem październikowym wszystko się fajnie układa, to mnie najbardziej cieszy :)
tylko trzeba będzie rozmowę z rodzicami jakoś przetrwać......

pysiu - nie ma za co :)

dziewczyny ja za jakieś 5 minut uciekam i wracam jutro. Zróbcie mi jakieś małe streszczenie potem...

witam was,

ja posprzątałam mieszkanie, Karol śpi, koty też to i ja się zaraz kładę. Zjadłam całego kalafiora-sama !!! zaraz mnie rozniesie, hehe...

mężulek przy mnie skacze, to wymyślam sobie na co mam ochotę.

zajrzę później
papatki :)

mary - u mnie ok :D generalnie :D
z wyjazdem październikowym wszystko się fajnie układa, to mnie najbardziej cieszy :)
tylko trzeba będzie rozmowę z rodzicami jakoś przetrwać......
Trzymam kciuki za wyjazd i rozmowę z rodzicami! :-)
Zapmarta - witaj!

Ja dziś mam imprezę wprowadzkową! :-):-):-) Muszę zacząć przygotowania, ale będę do Was zaglądać. :tak:

Ostatnia edycja:
dziś spokojnie więc jestem bardzo na bierząco... :)
Kinga tule i trzymam && za kolejny cykl... jak ja bym chciała by Wam wszystkim się udało w czerwcu i by tu juz tylko marcóweczki 2011 były...

No - ostatnia warstwa stężała i teraz deserek czeka na jutrzejszych gości - chociaż pewnie do jutra nie wytrzyma :-D Jutro mają zajrzeć wieczorkiem moi chrzestni - przy czym Tysia ma termin na lipiec :-D Więc już z piłką przyjdzie :-D

kinga - trzymam kciuki za ten cykl :-)

Dziewczyny mam pytanie - ma któraś lodówkę Beko z zamrażarką? Bo mam pieroński problem z tym pierońskim narzędziem - strasznie mi mrozi chociaż jest na 1 ustawiony :dry: W lodówce mam prawie zamrażarkę a jedzeniem z zamrażarki po godzinie od wyjęcia można zabić człowieka tak mocno zamrożone jest :-( 20 min się z lodami mocowałam żeby sobie nałożyć :wściekła/y:

hejka wpadam na chwilkę dosłownie- psa tak pogoniłam, że teraz śpi. muszę poodkurzać cały salon, bo ten sierściuch tak traci futro, że mam w domu biało!! wpadają do nas znajomi, to muszę jakoś ogarnąć.

Sol ja mam Beko- w sumie wszystko mam Beko, co tylko bądź. jakoś nie mam problemu z temperaturą, ale jeśli jest u was upał, to lodówka będzie bardziej chłodzić. ja mam ustawione zawsze na 1, ale teraz wszystko jest zimniejsze, bo jak się otwiera to ona ciepło łapie i chce wyrównać. a jeśli zamrażarka ci tak ścina, to musisz ją rozmrozić i oczyścić z lodu- jak ma za dużo lodu, to mrozi mocniej, bo nawet nie wie, że już jest zimno (nie "czuje" tego). tyle mogę jeśli chodzi o tą markę- mam nadzieję że coś to dało

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry