reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Badylinka niech Marylka zapyta tą panią co terapeutycznie przychodzi:))
A nóz widelec działa??:-p

mary - heloł pracoholiczko :D
ale jak było ogólnie? Poopowiadaj coś!

EDIT:
no i nic nie opowiedziała...
zbieram się do spania bo już mi nos na klawier opada
Cześć dziewczyny!
Po 1. - Badylinka - przepraszam Cię najmocniej, ze nie odpowiedziałam wczoraj, ale padłam na ryj. A praca OK - sklep z garami. Szybkie tempo, masa ludzi przychodzi, więc nie ma czasu się w d*** podrapać. ;-) No i muszę wytężać uszka, bo większość ludzi mówi szybko i muszę ich jakoś zrozumieć... :shocked2: :-D Jest nieźle, jeszcze się sporo musiałam pytać szefowej o asortyment, ale to był 1. dzień. Mam jeszcze 3 dni, gdzie moge pytać itp., a w nast. piątek będę miała zmianę sama w sklepie... :eek::shocked2::-D A jak tam u Ciebie? Mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Witam się ze wszystkimi!
Czarna - trzymam kciuki za zdrową ciążę!
Mama - udanej soboty, i kciuki za Wasze starania. Zaczęłaś już brać Clo?
Wisieńka - jak samopoczucie?
Monia - to Ci się zołza w pracy trafiła!!! A ona jest jakąś przełożoną, czy koleżanką? Bo jeśli koleżanką, to możesz ją trochę sprowadzić na ziemię, ze za bardzo jęczy a Ty musisz pracować i Ci przeszkadza.

Mary - nie to nie przełożona a bardzo upierdliwa koleżanka... Kilka razu już jej powiedziałam co nieco, ale wiesz w pracy to tajemnica że się staramy a kiedys jak ją lubilam to się wygadłam i nie chcę żeby wypaplała:(( Jak już nam się uda to wtedy sobie poużywam:))

Kinguś przykro mi:(( Tulam mocno!

a czy ta terapia działa na zasianie fasoliny?
Bo jak tak to ja mogę zacząć spać w Smyku :p
BADYLINKA- dobre:-D:-D:-D:-D:-D

MARY-BETH- jeszcze raz gratuluje pracy-bedzie si-obcykasz sie z asrotymentem;-):tak:
a co do Clo to tak -pierwsza tabletke juz polknelam i licze ,ze obudzi jajniki:eek::tak:dzialania zaczynany za kilka dni:tak::-)dzis mam 5 d.c. a Ty jak dalaś rade wczoraj podzialac???;-):-D:-D
my konczymy kawe z Tomkiem ,lecimy do ogrodniczego kupić kwiata dla kumpla i na 14.30 meldujemy sie u Niego-takze ja sie pozegnam...bede wieczorkiem:tak:

MARAN- witam;-)mam nadzieje,ze dzis nerwy masz mniejsze;-)

BADYLINKA- dobre:-D:-D:-D:-D:-D

MARY-BETH- jeszcze raz gratuluje pracy-bedzie si-obcykasz sie z asrotymentem;-):tak:
a co do Clo to tak -pierwsza tabletke juz polknelam i licze ,ze obudzi jajniki:eek::tak:dzialania zaczynany za kilka dni:tak::-)dzis mam 5 d.c. a Ty jak dalaś rade wczoraj podzialac???;-):-D:-D
my konczymy kawe z Tomkiem ,lecimy do ogrodniczego kupić kwiata dla kumpla i na 14.30 meldujemy sie u Niego-takze ja sie pozegnam...bede wieczorkiem:tak:
Hihihi! :-D:-D:-D A no daliśmy radę podziałać, mimo, że oboje zmęczeni. :-D:-D:-D
W takim razie udanej wizyty życzę, zrelaksujcie się trochę ze znajomymi! :-)
Kinga - przykro mi z powodu @ ale trzymam mocno kciuki za następny cykl! :tak::tak:
Monia - no to faktycznie lepiej ją może cierpliwie olewać do czasu, gdy zafasolkujesz, bo to wiadomo, czy nie wychlapie, że się staracie... :eek:

Ostatnia edycja:
MARY- no to &&&&&&&&&&& zeby chlopaki dotarli gdzie trzeba;-);-):tak:i dziekuje ,tez mam nadzieje ,ze sie troche wyluzuje

KINGA-:sorry: TULE I PODAJE CZEKOLADKE...&&&& za nastepny cykl...

ja juz spadam na 100 % ,papa i do napisania!!

reklama
witam sie popolodniowo noi czekam na@miala przyjsc dzisiaj 30 dzien nie ma jej co tu sie pokielbasilo?? ja juz nic nie rozumiem:no::no::no:

witam sie serdecznie wytlumaczcie mi cos ,dzisiaj mialam miec@ 30 dzien cos sie pokielbasilo nie ma jej ani objawow @ ,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry