reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to nieciekawy babsztyl...

Uciekam Kochane...
Trzeba jeszcze z piesiem wyjsc a potem pyk,pyk na rowerku;-)
Milgo dzionka

Aaaaaaa
I jeszcze
Uprzejmie prosze nie pisac za duzo, zeby miala potem mozliwosc nadrobic
Z gory dziekuje

reklama
mała - ale ja zaraz uciekam i mnie nie będzie do jutra. Pisałam o tym i o tym żeby mi ktoś robił na bieżąco skróty i dał potem do poczytania :p
monia - nie, nie pisałaś dzisiaj :)

marylko - klient nasz pan, pamiętaj :)
też się strasznie wkurzałam jak mi przychodzili tacy klienci.... apacze kurka wodna!
- może w czymś pomóc?
-aaaa pacze se tak tylko

nie wiem jak oni to robili ale przychodzili zawsze 5 minut przed zamknięciem i paczyli tak dobre 10 minut :/
no apacze to zacze codziennie przychodzą :) a najlepsze jest to poprosze wnienke ja pytam mał,ą czy dużą a klient w 90% mówi tak obojętnie duzą :) a który kolor obojetnie różową :):):):):):):):):) normalnie śmiać mi sie chce :) ale ja nie narzekam na klientów bo generalnie bardzo żadko jakaś zołza przychodzi a że czasem musze sie nagimnastykowac to może i dla mojego dobra :)

a dziś dostałam komplement że mam fajny sklep dla dzieci że taki z prawdziwego zadrzenia :) fiu fiu obrosłam w piórka :)

no ja napewno skrutów nie dam rady robić bo sama nie zawsze jestem na bierzaco

małapralinka i dobrze jak Ci zanadgodziny nie płacą to co
a takie marudne koleżanki to zawsze sie znajda wrrrrrrrrrrrrr

Marylka a odnośnie komplementów to usłyszalam wczoraj, że ja i moja Sis najukochańsza to jesteśmy śliczne laleczki :)

Malapralinka soboty musimy odpracowywać, ona chce wyjśc na zasadzie że się wypisac w wyjściach prywatnych, że niby sobotę ma zalicznoną i tylko te kilka godzin (ze 3 np) wyjdzie wcześniej... I jęczy że musi na budowei coś tam robić i chce z dziećmi pobyć a tu nie ma co robić i bez sensu tak siedzieć jak mogłaby coś w domu robić... No to mówię żeby poszła, to nie bo jej chyba szkoda urlopu i tak w kółko....

Zazwyczaj take rzeczy mnie nie ruszają ale z jej strony to bylo ewidentnie chamskim tonem powiedziane i w sumie bardziej zla jestem niż mi przykro...

Marylka - ehhh klienci co?? Ja też czasem taki klient jestem co sobie tylko poogląda:))
ja nie mówie że tacy klienci są źli bo każdy tak ma że chce sie w cenach zorjentować a czasem taki dzień jest mam taką bbke i ona na wejściu czasem mówi ja dzis tylko terapeutycznie tylko pooglądam bo mam wtedy lepszy nastrój i mi to nie przeszkadza bo jak coś wpadnie takiemu klientowi w oko to też kupi albo wróci :)

witam i ja... doczytałam i jestem na bierząco... niezauważone tule do serduch... nie smutajcie sie...
mój mąz miał problemy gastryczne właśnie na tle nerwowym więc nagapalma może u Ciebie to tez przez stres...?
czarna nie przejmuj sie tak, jak coś to idz prywatnie i wszystko bedzie jasne... ja też musze czekać na wizyte do 12 tyg... wiec swojej fasolki nie widziałam jeszcze
ja jak zawsze nie mam czasu :( musze Ali dac jedzonko i na spacer ją zabrać... noc dziś była nieciekawa wiec padam na pysk, przez te ząbki Ala ma biegunke i w nocy ją 3 razy przebierałam... kręciła sie bardzo i popłakiwała dopiero jak dałam nurofen ok 3 to zasneła i spała od 5:30...
dziewczyny staram sie Was poczytywać, ale wybaczcie, że nie odpisze każdej... nie mam głowy i siły brak... stram sie poprostu czytać co u Was a na pisanie nie mam już czasu i mocy...

Marylka fajnie masz z tymi klientami ;-);-);-) i fajnie, że usłyszałaś takie słowa od klienta i ja je potwierdzam w 100% - sklepik masz zajebiaszczy :)

Marylka Hmmm terapeutycznie pooglądać mówisz... może ja też tak zacznę chodzić do sklepów i terapeutycznie oglądać.... bo jak terapeutycznie kupuję to meżus czasem ma dość.... (jak np przynosi mi do przymieżalni n-tą bluzkę w n-tym kolorze)

reklama
Ja lecę tymczasem brać się za sprzątanie, bo później wybywam z domu i tyle :-D:-D:-D
Miłego
Badylinka bym zapomniała. Dzięki za przepisy, zapisałam linki i muszę je kiedyś wypróbowac, bo bardzo smakowicie wyglądają :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry