reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SORBUS-pewnie,ze CIE pamietam:tak:tak jest zaczelam dzis brac Clo:tak:;-)zycze zeby dolegliwosci szybko minely
LOR- a Wy kiedy zaczynacie????masz stroj pokojówki??? [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
reklama
mama no mam nadzieję, że szybko miną i będę miała więcej siły na pisanie z Wami

A wy ciężarówki jak się czujecie - Wisienka, maran, zapmarta, jeżynka, motylek i kogo jeszcze pominęłam wybaczcie ale piszcie kochane

były jakieś II kreseczki od wczoraj rana ??

Ostatnia edycja:
SORBUŚ- ja tylko wiem o slabej kreseczce u MLODAM- pisala wczoraj wieczorkiem,ze zrobila test i ta druga kreska jest slaba,ale jest a dzis chyba Mlodam nic nie pisala

mama - dzięki za info :tak:

młodam
- pisz skarbie jak u ciebie dziś ???

dobra idę meczyk oglądać dalej buziolki przesyłam i dobranoc wszystkim

tak tak Sorbek młodam miała słabą kreseczkę, tez jestem ciekawa teściku z rańca :)
Współczuje mdłości, mi sie bardzo nasilały tak jak u wisienki przez dufaston :/ ...
Mama - a ty jak sie czujesz po clo? ... maja one jakieś skutki uboczne? .... strój pokojówki jest i własnie w noc założenia go ( zrobiłam to raz) spłodzilismy Mateo hihi :D ... poleciłam sposób znajomym i działa ! hehehe

Kurde, ale mecz, jakie emocje!... oni juz tam na ryj padają :)..Kamerunu trochę mi szkoda, bo widać, że mecz wyrównany i obie drużyny wyciskają siódme poty

Ostatnia edycja:
SORBUS- dobranoc [FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

LORELAIN- narazie po Clo czyje sie normalnie...mam nadzieje,ze tak zostanie..

[FONT=&quot]
k045.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
witam i ja i mówię dobrej nocki wszystkim
aha sorbuś ja czuje się różnie... ale miewam czasem mdłości czego w poprzedniej ciązy nie było w ogóle... zmęczenie jest przeogromne, ale to też wina ząbkowania mojej Ali bo wychodzą jej ostatnie mleczaki piątki i w nocy płacze ma biegunki i takie tam... czasem mam humory różne... po za tym to nic specjalnego...
znikam bo podne na klawiature... :(

Witam się niedzielnie z rana - wczoraj mi się usnęło z Karolą :-p

Miłego głosowania dzisiaj życzę :-p

reklama
Witam:-) Ja chodzę strasznie zmęczona. Po pracy, mam tylko siły by trochę poklikać, choć ostatnio nawet nie włączałam komputera. Dziś wolne więc sobie poleżę. Jakoś nie miałam dobrego nastroju w tym tygodniu. Dziś już rano byłam na głosowaniu, więc mogę poczytać sobie forum:-)
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry