reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
[FONT=&quot]
c009.gif
[/FONT]

SORBUS- dziekuje-mi tez sie roze podobaja;-)
AGATEK-cześć

lece zawieść Zuze do przedszkola:-)

reklama
mama czy ja dobrze doczytałam ze nie masz @ ?? to co z Clo - przeciez miałaś juz @ i co znowu jeden dzień ??

Hej :)
Ja już kończę pić kawkę:) .... w napięciu czekam na tate, który zostanie mi z dzieckiem a na 10 rozmowa kwalifikacyjna :confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lorelain - to trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&& żeby się udało :tak::tak:
A jaka to pracka? Zmieniasz czy po przerwie na synka wracasz?

Cześc Dziewczynki:)
Może dziś uda mi się choć trochę z wami pogadać:))

Trochę nadrobiłam i odpisuje.

Lor trzymam kciuki za rozmowy! Mam nadzieję że dostaniesz taka pracę jaką chcesz:))

Mama róże przepiękne:)) Coś przeczytałam o braku@???? Przecież juz pisałaś że miałaś??

Badylinka gratuluję wyjazdu!! Wiesz najgorzej będzie na początku się przestawić na zupełnie nową rzeczywistość... I moja taka rada weźcie sobie trochę kasy na początek bo zanim zaczniecie się odbijać to trzeba sporo wydać... My tak mieliśmy i okazało się zbawienne!!

Agatek przykro mi że betka negatywna:(( Ale dobrze że pozostałe wyniki dobre:))

Witam Was Kochane,

Ja dzisiaj bede tylko na chwilke na forum. Wlasnie sie dowiedzialam przez maila ze moja najlepsza przyjaciolka z czasow szkolnych ma stwardnienie rozsiane. Jakos mi smutno, wybaczcie ale nie mam weny do pisania :no::-(

Agatek - idę na rozmowę do jednej z firm na strefie ekonomicznej - zarządzanie zasobami ludzkimi

Jaewa - o jej , strasznie mi przykro :( ... same zle wieści ostatnio :( ... czym się objawia ta choroba?

Badylinka - jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaami ... super wyszły ci te muffinki :)

Monia - co tam u ciebie słychać?

mama
- dzisiaj myślami jestem z wami :(

Jaewa strasznie mi przykro:((

Ja jestem strasznie dumna z mojego mężusia:)) On ma takiego brata, który jest teraz z żoną i dzieckiem w Anglii. Kiedyś pojechaliśmy do nich i tak się porobilo że z tą żona się nie odzywamy:(( A brat ma taki charakter że stara się naszym kosztem podbudować swoją samooceną i zawsze jak przyjadę to szasta kasą i się wyśmiewa z nas bo np mamy gorszy samochód niż on itp...

No i mój M. pogadal sobie z bratem i jego brat jak zwykle zaczął opowiadać jak mu tam dobrze w Anglii. I zaczął od pytania od mieszkanie - tzn "to co jednak kupujecie mieszkanie? no tak bo taniej" moj M na to że nie bo będziemy się budować... no to G. zmienil temat na samochody (on ma audi A4 z 2005 i strasznie się tym chwali) i zaczął się G. przechwalać że jak będzie wracal do Polski to sobei kupi coś tam nowszego... Na co mój M. - że jak będzie trzeba kasę na mieszkanie to on sprzeda oba samochody bo dla neigo mieszkanie jest ważniejszea niz to czym jeździ i że jak juz postawi mieszanie i wykończy to ze 4-5 miesięcy i sobie kupi coś lepszego niż mamy teraz... Znowu G. zmienił temat:)
Tym razem praca.... Pytał sie ile zarabiamy, bo oni teraz to strasznie dużo bo się pozmienialo w tej ich fabryce (bo mój M wcześniej też tam pracował i wiedział dokładnie jakie są zarobki:)) i dlatego jak już mój M tam nie pracuje to się nagle pozmienialo) ale jak mój M. powiedział do G. ile my tu zarabiamy to już wogóle koniec rozmowy:)) I jeszcze mój M. podsumowal że mamy tu o wiele lepiej niż w Anglii:)) I dobrze tak gnojkowi! Chcial się znowu powywyższać i guzik z tego!

Ostatnia edycja:
Lor - powodzenia :tak::tak::tak:

jaewa - o rany współczuje - to okropna choroba :-(

Agatek - słuchaj będziesz marcóweczka jak reszta dziewczyn - najwazniejsze ze pozostaęł wyniki sa ok

reklama
Lorelain-to jeszcze mocniej trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&

Jaewa - bardzo mi przykro, ale najważniejsze to nie poddawać się-wierzyć że będzie dobrze

Sorbuś-mam nadzieję że marcóweczka :-) choć jak tak teraz pomyslalam-to może sobie to wykrakałam-bo zawsze mówiłam że dzidzi to marzec/kwiecień bym chciała-też baranka :-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry