reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - @ brak. Przepis podam tu i dla Ciebie specjalnie na pm żebyś nie musiała szukać.
Trzymajcie się jutro dzielnie..... będzie ciężko, ale musicie to przetrwać. Macie siebie, macie rodzinę - to bardzo dużo daje.
Tule Cię mocno i ślę pozytywne myśli! Spokojnej nocy!

przepis na muffinki nutellowe: Babeczki z nutellą
i te wiśniowe Muffiny mocno czekoladowe z wiśniami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
badylinka dawaj przepis... dawaj przepis... dawaj przepis...dawaj przepis... dawaj przepis... dawaj przepis...dawaj przepis... dawaj przepis... dawaj przepis...dawaj przepis... dawaj przepis... dawaj przepis...dawaj przepis... dawaj przepis... dawaj przepis...

ooooooooooo widzę, że już dałaś dzieki :)

Ostatnia edycja:
maran - proszę bardzo :)
btw - wiesz że będziemy sąsiadkami niedługo? :>

dobra dziewczęta - koniec głupot. Dłużej już nie wytrzymam, od 21 walczę z opadającymi powiekami ;(
spokojnej nocki, owocnych starań i dwóch kresek jeśli ktoś jutro testuje!

Ostatnia edycja:
to jest jakaś masakra.... umierałam ze zmęczenia a jak się położyłam to mi w sekundzie przeszło.....
usnąć nie mogę to włączyłam kompa z powrotem tylko że tu już nikogo nie ma... :(

dzień doberek :-)
Nie dam rady nadrobić tych wszystkich stronnnnn :-(
Mialam się pojawić wieczorkiem, ale najpierw pojechałam pożelować paznokietki, potem stwierdziłam że może by coś zmienić-i kazałam się pani ciachnąć-jeja jak fajnie wyszło-nawet mąż (a czekal u teściów) zrobił wielkie oczy-gdzie ja byłam itp-ale oczu oderwać nie mógł-teściowej się też podoba :-D
Odebrałam wyniczki-1,2 betka - więć kurza d.... brzuch pobolewa od wieczora już, jak nos czyszcze to ciągnie jak diabli.
Ale fajnie bo inne wyniki wyszły super-tokso, rozyczka i cytomegalia. :rofl2:
A u Was cio słychować?

reklama
mama cudne róże - uwielbiam je to moje ulubione kwiaty

czarna - kreseczka jest albo idź na betke albo zrób test za dwa dni znowu

i wiecej nie pamiętam zaś - poza tym nie nadrobiłam wszystkiego nie dałabym rady :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry