reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane dziekuje, ech no coz jak czlowiek sobie pomysli ze ona bedzie do wozka przykuta....Mam nadzieje ze nie. Leczenie kosztuje 4 tys. miesiecznie a jej nie stac. Jakos to bedzie.
Lor zaczyna sie od niedowladu konczyn a potem czlowiek zostaje inwalida.
Ale co tam tutaj mamy rozmawiac na temat fasolek i zafasolkowania :-)
Ja tak sie ciesze ze moge sie starac za niecaly miesiac!;-)

reklama
monia to ja zamieszanie wprowadziłam z @ mamy - źle doczytałam - chodziło o @ u badylinki a ja nie zauważyłam pytajników także przepraszam Krzysiu nie gniewaj się kochana to ja ślepota jestem po prostu albo za szybko nadrabiam

Agatek - widocznie wykrakałaś ale to dobrze bo jak nic w tym cyklu musisz zajść

hej hej hello:tak::-).DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM!!
wczoraj wróciłam z pracy prze 21 i teraz też muszę wychodzić za parę minut,więc wpadłam życzyć MIŁEGO I SŁONECZNEGO DNIA:tak::-)

może wieczorem uda mi się z Wami popisać...
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

LORELAIN- powodzenia- &&&&&&&&&& zaciśniete;-):tak:
KINGA,BADYLINKA- jak tam -@ jest czy brak???;-):-)
MONIA- gratki dla męża...tez mam takich znajomych c tak wysko glowe nosza,ale wcale takiego miodu nie maja:eek:ach,na niektrych brak slow-jaki maja cel w takim gadaniu:eek:
JAEWA- wspolczuje tego co spotkalo kumpele-mloda laska a juz taka chorba:-:)-(
SORBUS,AGATEK- moja @ juz sie skonczyla-trwala 2 dni a jutro 5 dzien cyklu i zaczynam brac Clo:tak:

monia to ja zamieszanie wprowadziłam z @ mamy - źle doczytałam - chodziło o @ u badylinki a ja nie zauważyłam pytajników także przepraszam Krzysiu nie gniewaj się kochana to ja ślepota jestem po prostu albo za szybko nadrabiam
SORBUŚ- nie ma sprawy-nie gniewam sie -przeslij troche ciążowych fluidków i bedziemy kwita [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-DJa wlasnie dla poprawienia humoru pije herbatke owocowa bo moj S mi kupil i zagryzam Prince Polo;-) Dla mnie to rarytas tylko w polskich sklepach mozna kupic. Glupi batonik a jak smakuje jak sie go dlugo nie jadlo:-D

Monia strasznie Cie przepraszam ale mi az sie smiac zachcialo jak pisalas o bracie swojego malzyka. Tutaj w Au jest dokladnie tak samo. Tak samo tez bylo w NZ. Kiedy tylko poznawalismy nowych Polakow na pierwszy plan schodzily pytania ile zarabiamy, jakie mamy auto, za ile dom kupilismy (bo w NZ mielismy chalupe) i jak dochodzilo do tego ze rozmowca pojal ze za duzo mamy a w szczegolnosci wiecej niz on zmienial temat albo wymyslal jak to on sie wielce dorobil...
Przepraszam wszystkie dziewczyny na emigracji, ja tylko pisze o przypadkach spotkanych przeze mnie:-)

Jaewa wiem jak to jest... Ja ostatnio kupiłam sobie trochę żywieckiej i tak mi posmakowała że zjadłam całą i w którymś momencie sobie pomyślałam "kurcze jak dobrze że jestem w Polsce to sobie dokupię" hi hi. Bo w Anglii oszczędzałam takie rzeczy bo do polskiego sklepu daleko bylo:))

Mama ja nei wiem po co oni to robią... Muszą mieć chyba strasznie dużo kompleksów i lepiej się czują jak kogoś poniżają... Cóż zrobić taki charakter...

Jaewa spoko mi też się chce z tego śmiać:)) Zwłaszcza że byłam w UK 1,5 roki i mój M. pracował z nim i wiem jak to wygląda:) Ale wiesz teraz jak nas tam nie ma i nie możemy zweryfikować ich bajeczek to oczywiście tam jest super...
Kiedyś strasznie mnie to bolało jak sie z nas wyśmiewał (że np on to postawi dom w rok bo już ma tyle forsy a my to pewnie z 10 lat się będziemy budowac przy polskich zarobkach, albo że jaki beznadziejny mamy samochod, albo kupilibyście sobie wreszcie coś tam...) Było mi przykro bo używal strasznie chamskiego tonu...
Ale teraz już nie jest bo widzę jaki jest zmęczony, przepracowany i znerwicowany... Dziękuję ale wolę się budować i 10 lat ale będąc tu:)

Część Agnieszka:)

Ostatnia edycja:
Hej hej, Maluchy moje! :tak: :*
Jakie samopoczucie od ranka?... :) Ja się strasznie cieszę, że weekend za pasem...

Lorelain - kciuki trzymam i tulę mocno :laugh2:
jaewa - wiem coś o "polskich rarytasach" za granicą :tak: Ja bym chyba nie dała rady bez majonezu Winiar ;) hehe...
mama - myślami dzisiaj jestem przy Was... I tulam, Kochanie... :*
sorbuś - jeszcze chwilka i będzie można spokojnie poleniuchować weekendowo :tak:
agnieszka - Cześć Kochanie!

A dla wszystkich Dziewczynek BUZIAKI :*

blume17.gif

reklama
Jaewa wiem jak to jest... Ja ostatnio kupiłam sobie trochę żywieckiej i tak mi posmakowała że zjadłam całą i w którymś momencie sobie pomyślałam "kurcze jak dobrze że jestem w Polsce to sobie dokupię" hi hi. Bo w Anglii oszczędzałam takie rzeczy bo do polskiego sklepu daleko bylo:))

Mama ja nei wiem po co oni to robią... Muszą mieć chyba strasznie dużo kompleksów i lepiej się czują jak kogoś poniżają... Cóż zrobić taki charakter...

No ja musze sie pochwalic ze mamy krakowska i slaska :p A masz racje co Polska to Polska :) Powyzej edytowalam swojego posta i napisalam ze brat Twojego bardzo kojarzy mi sie z niektorymi polakami na emigracji tutaj i w NZ;-)

Sergeevna masz racje co polskie niezastapione i majonez tez :) Ja lubie jajka z majonezem :) Mniam!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry