reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jaewa ja tez edytowałam swojego posta powyżej:))

Cześć Sergeevna

Momento, zaraz odszukam i przeczytam:-D

Monia Ty sie nic nie przejmuj takim glupim gadaniem:-D W glowach sie niektorym poprzewracalo ot co :biggrin2: Mojego S brat jest spoko i jedno w czym nas wyprzedzil to to ze ma juz prawie roczna coreczke :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lor - prócz tego że mi cukier skacze i mam skurcze to ok - dziękuję :-)

motylku - miłego dnia :-)

Witam się:-)

AGNIESZKO pocieszny ten twój avek.:-D
Dziękuję :tak:;-)
Agnieszka, na tę kawę to chyba dopiero w przyszłym tyg się umówimy...:dry: Bo znowu nam się z G. pozwalało parę rzeczy na głowę... :dry: Ale nie ma co - spotkanie musi być :tak:
Karolka pewnie spokojnie...mamy czas...rozmawiałam już z M i na pewno zajedziemy do Coventry bo ciekawe jestem tego muzeum co pisałaś i dam Ci wcześniej znać to gdzieś się spotkamy z naszymi chłopami i poznasz mojego synka także :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry