reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WISIEŃKA- zdolniacha z Ciebie-masz emotki-to teraz damy czadu...dzieki za wsparcie na jutro-karaluchy!!! :))

BADYLINKA- wyslij DHL-em chociaz 4 -dla nas po jednej [FONT=&quot]
n120.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n120.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
n120.gif
[/FONT]

eeeee dziewczyny bo się zamknę w sobie
a może zamiast gotowców ktoś by chciał przepis i same spróbujecie?
To naprawdę nie jest trudne.... muffinki to najprostsza rzecz na świecie!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kobietki moje my idziemy spac-Tomi juz pada a mysle ,ze w nocy znow nie bedzie za dobrze spal:sorry:takze mykam do lóżka-dziekuje Wam za wsparcie-to wiele dla mnie znaczy...

[FONT=&quot]
a025.gif
[/FONT]

nie wiem o ktorej i czy wogole jutro wlece...
karaluchy!!! :))

dobrze,ze moi rodzice i siostra z mężem i brat przyjadą bedziemy Toma wspierac...

BADYLINKA- nie zamykaj sie w sobie:)) ja poprosze o przepis ,ale na priva bo juz lece spac [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT]a jutro moge nie wleciec to pozniej go nie znajde...a @ nadal brak??? [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
mama dobrej nocki i życzę by jutro ten Wasz smutny dzien szybko minął...

Badylinka zapodaj przepis ja chce...

Badylinka te muffinki naprawde smakowicie wygladaja. mniam mniam :)
MAMA Kochana aj jutro Was czeka ciezki dzien. Badz przy Tomie blisko. nie wyobrazam sobie co On czuje :((( to nie spal w nocy? bo nie doczytalam chyba

reklama
MAMA dobrej i spokojnej nocy:-) Trzymajcie się z Tomem jutro...

BADYLINKA a to poproszę o przepis;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry