reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama te róze sa rewelka, bardzo mi się podobają. Nasze to zwykłe duże krzaki, trochę pnących i niskich. Pachną przecudnie.
zapmarta daj znac co jutro u gina.

reklama
WISIENKA- ja umieścilam sobie(ta -dobre,nie ja tylko Tom mi umieścil) ikonke z emotikonkami na pulpicie i jak odpalam kompa.to klikam na nia odpala mi sie ,potem ja zmniejszam i jest na pasku-jak chcesz dodac buzke to w czasie pisania psta wchodzisz w emotikony (na pasku )zaznaczasz na czarno(czyli Shift i strzalka w lewo) naciskasz Crtl i C wchdzisz w odpowiedz i naciskasz Ctrl i V-jest z tym roboty,ale inaczej nie idzie;-)
mam nadzieje,ze nie napisze post pod postem:sorry:

zapmarta też czasem mi przez głowe taka myśl przeleci, że ja sama bez mamy bez nikogo tylko z mężem, który w pracy większośc czasu, ale wierze, że damy rade.. teraz to już będziemy musieli dać rade...

pralinko kochana - dobrej nocy!
Wisienka - cudowny fredzioch!! Uwielbiam te zwierzaczki ^^

uwaga uwaga - bunioszczaku to dla Ciebie :)
najpierw muffinki z nutellą :D
zsqv11.jpg

25ugt1k.jpg

dmzcy9.jpg

14cv8cl.jpg

i jedna wiśniowa żeby nie było za słodko :)
2hpn1wm.jpg

Maran i zapmarta na pewno dacie rade z dziecmi. fajna taka mala roznica wieku. Mnie sie podoba :) i choc nie mam dzieci to tez bym chciala miec rok albo dwa roznicy miedzy dziecmi no chyba ze w praniu wyjdzie inaczej :) Czlowiek sie pomeczy z babelkami ale dwie takie male niunie sa slodkie a pozniej przychodzi czas na koniec pieluch

reklama
motylku - powodzenia - jak coś to pisz do mnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry