reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej, ja już ostatkiem sił. Mało tego, że dzień męczący miałam, to jeszcze Karol godzinę usypiał, z czego połowę na moich rękach...

ale już jestem w łóżeczku umyta, najedzona. Czekam aż Filemon zje i włączy mi swoje mruczando.

już odliczam, kiedy mi miną objawy zmęczenia i nieustanna senność. Ja już nie mam siły walczyć z tym, no dziś na angielskim to oczy mi się zamykały na maxa.

reklama
martusia wyszłam z wanny i od razu na twój post trafiłam, a zastanawiałam sie jak tam sobie dziś radzisz. Odpoczywaj kochana jutro juz piatek Wierzę ci, ze jestes padnięta bo ja spię na okrągło.

ZAPMARTA jeszcze trochę i ta wieczna senność ustąpi;-) Ale Ci zazdroszczę tego mruczanda Filemona:-(

Mamy fretke juz 2 lata kiedyś wrzucałam zdjęcie zaraz powtórze jak się uda wgrać:-)Fretka jest bardzo madra i śmieszna. Jest też nie kłopotliwa. Nazywa si ę łajka ale mówimy do niej Łajkozaur a kot to Ibiza. Łajka uwielbia gumki do mazania i potrafi Mackowi ukraść wszystkie. Teraz bawi się z Maćkiem w chowanego na łózku. Jest dużo inteligentniejsza niż Ibiza i jak razem wariują to zawsze zrobi ja w konia

Załączniki

• kot i fredka.jpg
    kot i fredka.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCF5437.jpg
    DSCF5437.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 22
Ostatnia edycja:
mama dziś było już nieco lepiej i Ala miała jedną drzemke wiec śpi już od 20 a ja mam czas by odpocząć... a jak tam u Was... jutro będziecie mieć cięzki dzien to musicie dziś odpocząć... no ale już w następnym tygodniu dużżżżżżżżżżżo przyjemności bo staranka zaczynacie :)

marta jak ja Cie dobrze rozumiem... u mnie z Alą też różnie bywa... czasem psychicznie nie daje rady... tylką siedze i rycze... i wiem, że to wpływ hormonów i mojego zmęczenia fizycznego i psychicznego...

witajcie nika i wisienka
nie wiem czy kogoś nie pominęłam...

Jestem juz ale wylaczam lapka i ide sie polozyc, brzuch mnie boli wiec sobie tv poogladam..
Spokojnej nocy Wam zycze
BUZIAKI

wisieńko, czy Łajka z Ibizką lubią się, czy są walki między nimi????

Maran, no właśnie, czasem się zastanawiam czy ta różnica pomiędzy dzieciaczkami nie będzie za mała. Czy ja dam radę????

śpię... dobranoc dziewczynki

Ostatnia edycja:
Marat cięzko powiedzieć bo razem jedzą z jednej miski ale jak czasem zaczynaja szalec to czasem któraś zamiałczy czy zagrucha. Bawią się i polują na siebie, mają z tym chyba dobrą zabawę . Ale nie śpia razem i sobie dokuczają. To chyba taka rywalizacja. Teraz Ibiza jest po sterylizacji i jest taka jakaś wykończona, lezy więcej. Przeszkadza jej tez to dziwne ubranko.
Ibiza się męczy w bloku bo ma nature wiejskiego kota i jak jedziemy do taty to jest w swoim żywiole. Tata chce żebyśmy ją zostawili bo bardzo ją lubi i ona też tam woli być. Nam szkoda się z nią rozstawać i decyzja wissi na włosku. Pewnie, ze jej tam lepiej biegac po ogrodzie ale z drugiej strony my nie będziemy miec mruczaka.
maran witaj kochana
mama będę jutro o was mysleć. Musisz byc dzelna kobietka

Ostatnia edycja:
WISIENKA Łajka jest boska, też chcialam mieć kiedyś fretkę ale może kiedyś Pati taką dostanie;-)

MARAN witam cię kochana i przytulam mocno:tak:

MAMA a Ty czemu nie śpisz jeszcze? Jutro ciężki dzień przed Wami:( Pamiętaj że myślami jestem z Tobą...

reklama
mama dziś było już nieco lepiej i Ala miała jedną drzemke wiec śpi już od 20 a ja mam czas by odpocząć... a jak tam u Was... jutro będziecie mieć cięzki dzien to musicie dziś odpocząć... no ale już w następnym tygodniu dużżżżżżżżżżżo przyjemności bo staranka zaczynacie :)
MARAN- no bedzie dokladnie tek jak piszesz...

MALAPRALINKA,ZAPMARTA- dobranoc

ja bylam na ogrodzie dać pić moim "dzieciom"-podlalam roślinki:tak:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry