reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Boshe, znów mam oczopląs........:sorry:

Palissa, jeżeli jesteś niedawno po poronieniu, to czasem to może być przyczyną "innej" @, ja przed poronieniem miałam zawsze bite 7 dni @, skąpy.....a teraz mam 5 dni i obfity, więc może to + stresik i gotowe...
Meliske też polecam do picia na stresik...

reklama
spadam dziergać. bo jak mi badylka dowali muffinkami, to pęknę, a dupcią to się nawet do ciężarówki nie zmieszczę

buziole

wiesz no to jest duże spóźnienie już wiec nie wiem ale test zrób śmiało a nawet na betę idz.
nie ma się co doszukiwać objawów i stresować tylko sprawdzić o co kaman ale na moje oko to ciąża!

Tylko że ja zrobiłam test wyszła kreska i po chwili druga ale taka jasna ze prawie jej nie było widać wczoraj powtórzyłam test i wyszła 1 krecha i sama już nie wiem a do gina mam dopiero na 28.06

DJ_Czarna, a nie lepiej iśc do lekarza i wszystko się wyjaśni niż się doszukiwać i zastanawiać nad wynikiem testu?! Lekarz będzie wiedział przecież co i jak i podejmie odpowiednie kroki, albo czekaj na swoja wizytę, to juz niedługo, ale gwałtu-rety szukaj innego lekarza, by pójść szybciej...:-)

jestem moje drogie babeczki-róże juz wkopane i padam na twarz bo kopalam w sloncu:crazy:ale juz mam ladnie i oko cieszy;-)
teraz ide na ogrod wypić kawke i zaraz jade po Zuze i po kwiaty bo jutro pogrzeb teściowej:-(
sciskam Was wszystkie

DJ CZARNA- najlepiej zrobić badanie z krwi-bete

jestem moje drogie babeczki-róże juz wkopane i padam na twarz bo kopalam w sloncu:crazy:ale juz mam ladnie i oko cieszy;-)
teraz ide na ogrod wypić kawke i zaraz jade po Zuze i po kwiaty bo jutro pogrzeb teściowej:-(
sciskam Was wszystkie

DJ CZARNA- najlepiej zrobić badanie z krwi-bete

Milutkiego dnia kochana, Ty weź troszku odpocznij :-D
I trzymajcie się jutro jakoś, ciężki dzień przed Wami, przytulam***:zawstydzona/y:

EWELINA- no juz dzis nic nie robie bo padne;-)
a jutro-cóz,musimy dac rade-zwlaszcza Tomi-będe Go wspierala z calych sil i moi rodzice tez...dziekuje Ci za wsparcie.

KINGA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& Ty wiesz;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry