reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kinga - może jednak nie :)
u mnie @ bankowo....

Buńka - a masz! <Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin>
<Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin>
<Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin>
<Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin><Muffin>

<a dupa rośnie>

reklama
dziewczyny ja mam miec @ 20 w niedziele no ale cos mi sie pochszanilo po ostatniej faolce co nie utrzymalam,,poniewaz nie mam objawow na @ piersi mnie nie bola ani krzyz zawsze tydzien przed mialam dolegliwosci,,,zauwazylam ze odkad sie staramy to mi sie pochszanilo wszystko nawet @ jest krotsza,,sama nie rozumiem,,,co myslicie???

badylino ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem z wiśniami, z wiśniami

oooooooo dawco muffinek dawaj, dawaj, dawaj
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
Bunia kłodę się na mufinkę, masz z wisniami.
Ja znowu spoałam jakaś śpiąca królewna jestem nic tylko śpie i spię , teraz ze dwie godzinki znowu

dziewczyny ja mam miec @ 20 w niedziele no ale cos mi sie pochszanilo po ostatniej faolce co nie utrzymalam,,poniewaz nie mam objawow na @ piersi mnie nie bola ani krzyz zawsze tydzien przed mialam dolegliwosci,,,zauwazylam ze odkad sie staramy to mi sie pochszanilo wszystko nawet @ jest krotsza,,sama nie rozumiem,,,co myslicie???

Czasem stres może zaburzać cykl...

a co tam myśleć z tym testem??? doradźcie mi i dodam ze od kilku dni jestem bardziej śpiąca mogłabym spać całymi dniami

a co tam myśleć z tym testem??? doradźcie mi i dodam ze od kilku dni jestem bardziej śpiąca mogłabym spać całymi dniami

Zrób test i wszystko będzie jasne, jeżeli wjdzie negatywny to pędem do lekarza, żeby znalazł przyczynę braku @, bo może po prostu Ci sie rozregulowała. Ale oby wyszedł pozytywny :tak:

tak ogólnie to teraz się mi okres spóźnia powinnam dostać 7 czerwca i nie dostałam pracuje mam prace stojącą i od poniedziałku jestem na L4 bo w pracy oblewały mnie poty raz mi było gorąco a raz zimno:(
wiesz no to jest duże spóźnienie już wiec nie wiem ale test zrób śmiało a nawet na betę idz.
nie ma się co doszukiwać objawów i stresować tylko sprawdzić o co kaman ale na moje oko to ciąża!

zrób badanie krwi beta Hcg- jest pewniejsze i od razu się dowiesz który to tydzień ewentualnej ciąży

badylku
0002035E.gif
0002035E.gif
0002035E.gif
0002035E.gif
0002035E.gif
mufinki!!!!!!!!!!!!
dawaj jeszcze, jeszcze jeszczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

00020451.gif
00020451.gif
00020451.gif
00020451.gif