reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jezdem już obiad prawie gotowy. domek ogarnięty. nici z szydełkiem wyciągnięte- nie zaczynam nowej serwetki tylko dokończę starą. jakoś mi się o niej zapomniało a nie miałam czasu się babrać dzierganiem. teraz pewnie będę rzadziej na BB- jakoś też sie trzeba odstresować, żeby nie myśleć tyle o ciąży

DJ witamy! a w jakim sensie miałby cię test oszukać? robiłaś i miałaś I kreskę a nie masz @, czy miałaś bladą czy jak? skoro tyle czasu ci się spóźnia to teraz w każdej chwili możesz testa zrobić- nie musi to już być koniecznie z porannego moczu jak jest tyle po terminie. spróbój- może ci się udało.
a co do starań to ja we wtorek zaczęłam 16 cykl starań, a 3 z farmaceutycznym wspomaganiem. liczę na to, że wkońcu się uda

WRÓCIIIIŁAAAAAAAAAAAm......... z całym koszem muffinków :D
do wyboru takie z nutellą lub mocno czekoladowe z wiśniami - komu komu bo ide do domu :D

Daj znać jak będziesz juz po spotkaniu co tam ustaliłyście :)

na pewno się odezwę :)

Badylinka nie doczytałam kiedy to twoje spotkanie ale trzymam kciuki za wyjazd:)
Pamiętam jak my się szykowaliśmy i jak odliczałam miesiące, potem tygodnie a potem panikowałam:)) Teraz fajnie ale wtedy nie było mi do śmiechu...

monia, ani mnie nie stresuj :p
spotkanie dzisiaj o 16 więc niedługo się idę szykować.... kurka jak na randkę :D

Kinia - i jak tam? Dalej nie ma @? u mnie takie subtelne popukiwanie w brzuch, takie "ej ej, ja tu jestem. Czekam tylko na dogodny moment żeby Cię zalać"... =="

Ja od 2006r. w tym 3 sukcesy zakończone poronieniem...

DJ_, skoro 7.06. powinnaś dostać @, to jakby była ciąża to test wyjdzie...

Tylko że ja zrobiłam test wyszła kreska i po chwili druga ale taka jasna ze prawie jej nie było widać wczoraj powtórzyłam test i wyszła 1 krecha i sama już nie wiem a do gina mam dopiero na 28.06

Cześc Palissa:)

Ewelina - przykro mi.... A powiedzieli wam od czego to zależy?? tzn wyniki. Czemu raz sa lepsze a raz gorsze?
Kurcze my się jeszcze nia badaliśmy pod tym kątem...
Ja mam 1 jajowód i słabą owulkę i tylko raz doktorek zapytał o męża... kurcze może faktycznie warto żeby sobie badania zrobił...

Cześc Palissa:)

Ewelina - przykro mi.... A powiedzieli wam od czego to zależy?? tzn wyniki. Czemu raz sa lepsze a raz gorsze?
Kurcze my się jeszcze nia badaliśmy pod tym kątem...
Ja mam 1 jajowód i słabą owulkę i tylko raz doktorek zapytał o męża... kurcze może faktycznie warto żeby sobie badania zrobił...

Będę to powtarzała każdej kobiecie, która stara się o dziecko, najpierw bada się partnera!!!!!! Zazwyczaj panowie myślą, że jak mają wzwód i wytrysk to, że jest wsio ok, niestety to błędne myślenie...
A co do wahania parametrów nasienia...no cóż...różne są przyczyny...ma stresującą pracę...każda infekcja może powodować osłabienie itp.itd., czynników jest baaaaaaaaardzo wiele...niestety jedynymi lekami na poprawę nasienia są witaminy...

Kinguś - trzymam kciuki żeby nie przylazła przez najbliższe 9 miesięcy!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

badylino ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem z wiśniami, z wiśniami

oooooooo dawco muffinek dawaj, dawaj, dawaj
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.