reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jezdem już obiad prawie gotowy. domek ogarnięty. nici z szydełkiem wyciągnięte- nie zaczynam nowej serwetki tylko dokończę starą. jakoś mi się o niej zapomniało a nie miałam czasu się babrać dzierganiem. teraz pewnie będę rzadziej na BB- jakoś też sie trzeba odstresować, żeby nie myśleć tyle o ciąży

DJ witamy! a w jakim sensie miałby cię test oszukać? robiłaś i miałaś I kreskę a nie masz @, czy miałaś bladą czy jak? skoro tyle czasu ci się spóźnia to teraz w każdej chwili możesz testa zrobić- nie musi to już być koniecznie z porannego moczu jak jest tyle po terminie. spróbój- może ci się udało.
a co do starań to ja we wtorek zaczęłam 16 cykl starań, a 3 z farmaceutycznym wspomaganiem. liczę na to, że wkońcu się uda

WRÓCIIIIŁAAAAAAAAAAAm......... z całym koszem muffinków :D
do wyboru takie z nutellą lub mocno czekoladowe z wiśniami - komu komu bo ide do domu :D

Daj znać jak będziesz juz po spotkaniu co tam ustaliłyście :)

na pewno się odezwę :)

Badylinka nie doczytałam kiedy to twoje spotkanie ale trzymam kciuki za wyjazd:)
Pamiętam jak my się szykowaliśmy i jak odliczałam miesiące, potem tygodnie a potem panikowałam:)) Teraz fajnie ale wtedy nie było mi do śmiechu...

monia, ani mnie nie stresuj :p
spotkanie dzisiaj o 16 więc niedługo się idę szykować.... kurka jak na randkę :D

Kinia - i jak tam? Dalej nie ma @? u mnie takie subtelne popukiwanie w brzuch, takie "ej ej, ja tu jestem. Czekam tylko na dogodny moment żeby Cię zalać"... =="

Ja od 2006r. w tym 3 sukcesy zakończone poronieniem...

DJ_, skoro 7.06. powinnaś dostać @, to jakby była ciąża to test wyjdzie...

Tylko że ja zrobiłam test wyszła kreska i po chwili druga ale taka jasna ze prawie jej nie było widać wczoraj powtórzyłam test i wyszła 1 krecha i sama już nie wiem a do gina mam dopiero na 28.06

Cześc Palissa:)

Ewelina - przykro mi.... A powiedzieli wam od czego to zależy?? tzn wyniki. Czemu raz sa lepsze a raz gorsze?
Kurcze my się jeszcze nia badaliśmy pod tym kątem...
Ja mam 1 jajowód i słabą owulkę i tylko raz doktorek zapytał o męża... kurcze może faktycznie warto żeby sobie badania zrobił...

Cześc Palissa:)

Ewelina - przykro mi.... A powiedzieli wam od czego to zależy?? tzn wyniki. Czemu raz sa lepsze a raz gorsze?
Kurcze my się jeszcze nia badaliśmy pod tym kątem...
Ja mam 1 jajowód i słabą owulkę i tylko raz doktorek zapytał o męża... kurcze może faktycznie warto żeby sobie badania zrobił...

Będę to powtarzała każdej kobiecie, która stara się o dziecko, najpierw bada się partnera!!!!!! Zazwyczaj panowie myślą, że jak mają wzwód i wytrysk to, że jest wsio ok, niestety to błędne myślenie...
A co do wahania parametrów nasienia...no cóż...różne są przyczyny...ma stresującą pracę...każda infekcja może powodować osłabienie itp.itd., czynników jest baaaaaaaaardzo wiele...niestety jedynymi lekami na poprawę nasienia są witaminy...

Kinguś - trzymam kciuki żeby nie przylazła przez najbliższe 9 miesięcy!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

badylino ja chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem z wiśniami, z wiśniami

oooooooo dawco muffinek dawaj, dawaj, dawaj
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif
00020455.gif

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.