reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA mi o pizzy proszę nie wspominać przez najbliższy tydzień:-D Tak się przejadłam, az mnie brzuch boli.

AGNIESZKO smacznego obiadku.;-) Potem pamiętaj, zeby pozmywac
e010.gif

reklama
Idę obudzić Karolę bo śpi od 16.30 :-p a mnie plery bolą :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja juz jestem:) ... byliśmy u taty na obiedzie a potem na zakupach.

Znowu akcja z Matim była, od rana lata ciągle w majtkach , pól dnia nie sikał, poszedł na drzemkę i tez sie nie zsiusiał, po spaniu posadzilam na nocnik i nic, u taty po obiedzie tez go wysadziłam i nic, minęło 10 minut i zrobił kałuże do spodni.
Mówie wam az się czerwona zrobiłam, liczylam do 10 i znowu udało mi sie zachować spokój, ale czarno idze to jego odpieluchowywanie :dry:

bardzo się zmartwilam wieściami od wisienki... cały czas jestem z wami myślami, wszystko będzie dobrze!... mocno trzymam kciuki aby ginka jutro dała ci l4.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka.kk- nie masz dwóch kalafiorów tylko jeden;-):-D

A MI ZOSTAŁY DWA MIESIĄCE I CHYBA W TYM CZASIE ZWARIUJĘ:eek::eek:

Wreszcie się dorwałam do kompa i jestem:-D:-D
A jeszcze muszę nadrobić co nie co:eek::eek:

LOR raz będzie gorzej raz lepiej:cool2::cool2: w końcu Mati się nauczy używać nocnika;-)

MOTYLEK gratuluję dwóch kreseczek!!!!!!!!!

MAMA a Ty znów z wałkiem szalejesz:cool2:

Lorelain - ja tak z Nicole miałam i spróbowałam aby ona po sobie sprzątała, dawałam jej ścierkę i wycierała te swoje kałuże i do tego za każdym razem wstawiałam ją do wanny i myłam od pasa w dół i szybko się nauczyła, że lepiej wołać. Magda to już sama od siebie zaczęła za Nicole do toalety chodzić i szybko sama wołała siusiu przy drzwiach do WC, o nocniku nie było mowy.

Ewcia 2 miesiące to już na prawdę nie wiele, dasz rade dotrwać!... my ostatnio jedziemy po bandzie bo niby sie nie staramy, ale tez sie nie zabezpieczamy :sorry2:... anty mam juz odstawione bo jednak o dzidziusiu intensywnie myslymi, a gumek nie lubie ;-)
.... biedny mąż stara sie wytrzymac w stosunku przerywanym
:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny ja wiem, że kiedyś przyjdzie na niego czas i z tym nocnikiem i z mówieniem, ale po prostu jak się ciągle sprząta jego siuśki i wysmarowane kupy to człowiekowi ręce opadają
:sorry2:

Ostatnia edycja:
Nika- witam

Lorelain- także myślę, że szybko zleci, ale ja bym już chciała:sorry2: a jak zbliżają się dni płodne to już w ogóle świruję:eek:

Kochane, będę uciekać. Do juterka :*

reklama
Nika- witam

Lorelain- także myślę, że szybko zleci, ale ja bym już chciała:sorry2: a jak zbliżają się dni płodne to już w ogóle świruję:eek:

Kochane, będę uciekać. Do juterka :*

do mnie jak przychodzą dni płodne to mój mąż nie wie w którą stronę uciekać :-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry