reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA mi o pizzy proszę nie wspominać przez najbliższy tydzień:-D Tak się przejadłam, az mnie brzuch boli.

AGNIESZKO smacznego obiadku.;-) Potem pamiętaj, zeby pozmywac
e010.gif

reklama
Idę obudzić Karolę bo śpi od 16.30 :-p a mnie plery bolą :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja juz jestem:) ... byliśmy u taty na obiedzie a potem na zakupach.

Znowu akcja z Matim była, od rana lata ciągle w majtkach , pól dnia nie sikał, poszedł na drzemkę i tez sie nie zsiusiał, po spaniu posadzilam na nocnik i nic, u taty po obiedzie tez go wysadziłam i nic, minęło 10 minut i zrobił kałuże do spodni.
Mówie wam az się czerwona zrobiłam, liczylam do 10 i znowu udało mi sie zachować spokój, ale czarno idze to jego odpieluchowywanie :dry:

bardzo się zmartwilam wieściami od wisienki... cały czas jestem z wami myślami, wszystko będzie dobrze!... mocno trzymam kciuki aby ginka jutro dała ci l4.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka.kk- nie masz dwóch kalafiorów tylko jeden;-):-D

A MI ZOSTAŁY DWA MIESIĄCE I CHYBA W TYM CZASIE ZWARIUJĘ:eek::eek:

Wreszcie się dorwałam do kompa i jestem:-D:-D
A jeszcze muszę nadrobić co nie co:eek::eek:

LOR raz będzie gorzej raz lepiej:cool2::cool2: w końcu Mati się nauczy używać nocnika;-)

MOTYLEK gratuluję dwóch kreseczek!!!!!!!!!

MAMA a Ty znów z wałkiem szalejesz:cool2:

Lorelain - ja tak z Nicole miałam i spróbowałam aby ona po sobie sprzątała, dawałam jej ścierkę i wycierała te swoje kałuże i do tego za każdym razem wstawiałam ją do wanny i myłam od pasa w dół i szybko się nauczyła, że lepiej wołać. Magda to już sama od siebie zaczęła za Nicole do toalety chodzić i szybko sama wołała siusiu przy drzwiach do WC, o nocniku nie było mowy.

Ewcia 2 miesiące to już na prawdę nie wiele, dasz rade dotrwać!... my ostatnio jedziemy po bandzie bo niby sie nie staramy, ale tez sie nie zabezpieczamy :sorry2:... anty mam juz odstawione bo jednak o dzidziusiu intensywnie myslymi, a gumek nie lubie ;-)
.... biedny mąż stara sie wytrzymac w stosunku przerywanym
:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny ja wiem, że kiedyś przyjdzie na niego czas i z tym nocnikiem i z mówieniem, ale po prostu jak się ciągle sprząta jego siuśki i wysmarowane kupy to człowiekowi ręce opadają
:sorry2:

Ostatnia edycja:
Nika- witam

Lorelain- także myślę, że szybko zleci, ale ja bym już chciała:sorry2: a jak zbliżają się dni płodne to już w ogóle świruję:eek:

Kochane, będę uciekać. Do juterka :*

reklama
Nika- witam

Lorelain- także myślę, że szybko zleci, ale ja bym już chciała:sorry2: a jak zbliżają się dni płodne to już w ogóle świruję:eek:

Kochane, będę uciekać. Do juterka :*

do mnie jak przychodzą dni płodne to mój mąż nie wie w którą stronę uciekać :-D:-D:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry