reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie miałam telefon i jutro do mnie wpadnie na kawkę koleżanka z dawnej pracy żebym jej potłumaczyła ustawy, bardzo się ciesze bo trochę nam się kontakty urwały odkąd mam dziecko a bardzo ją lubiłam :-)

reklama
MARYLKO kochana. wybacz ale wczesniej ucieklam szybko i jestem dopiero. A linka nie moge wyslac aj bo nadaje z telefonu ale wpisz w allegro PODGRZEWACZ MONO i powinno poszukac :) a dalej to juz chyba bedziesz wiedziec ktory to

MAMA, aj przykro mi z powodu Tesciowej. w
piatek dopiero pogrzeb? :( aj, biedny Tom. a jak myjesz ta scierka z mikrofibry? najpierw wilgotna a pozniej na sucho?

Ja posprzatane, salateczka zrobiona :) i zaraz piwko z sokiem :) wypije

Lorelain myślę że za mocno naciskasz na synka.Widać że bardzo chcesz aby się nauczył ale spokojnie,na niego przyjdzie także pora.Pamiętam jak mój Alan był na etapie nauki,próbowałam wszystkiego,dosłownie wszystkiego uwierz mi i nic aż pewnego dnia po prostu odpuściliśmy,ciągle się moczył i intensywnie prosił płaczem aby założyć mu pampersa a my z mężem byliśmy twardzi i... pewnego ranka wstał i zaczął wołać SAM bez żadnych nacisków a miał wtedy 2 lata i 7 miesięcy więc moja rada to cierpliwości kochana:))

Pysia witaj:))
nika a pojadłam pojadam smaczne było a mąż bardzooo zaskoczony:))Nawet Alan wszystko zjadł co bardzo mnie cieszy:)

MARYLKO kochana. wybacz ale wczesniej ucieklam szybko i jestem dopiero. A linka nie moge wyslac aj bo nadaje z telefonu ale wpisz w allegro PODGRZEWACZ MONO i powinno poszukac :) a dalej to juz chyba bedziesz wiedziec ktory to

MAMA, aj przykro mi z powodu Tesciowej. w
piatek dopiero pogrzeb? :( aj, biedny Tom. a jak myjesz ta scierka z mikrofibry? najpierw wilgotna a pozniej na sucho?

Ja posprzatane, salateczka zrobiona :) i zaraz piwko z sokiem :) wypije

Ja wysłałam Radzia do sklepu po karmi i chałwe ;-)

ach Aga Aga ja to wszystko wiem, cierpliwość to nie moja mocna strona :-(... musisz mnie czasami do pionu postawić.
Z drugiej strony pampersa nie chce mu zakładać, bo on chętnie majteczki sam zakłada i pupcia mu fajnie oddycha w pampkach mu sie robią od razu potówki.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny!
Chyba godzine mi zajęło nadrabianie mojej nieobecnosci przez 3 dni:)
Ja juz po pracy, korci mnie zeby zrobić test, ale chyba się jeszcze wstrzymam.
Do @ zostały 4 dni, wiec brzucho duzy i zachciewajki na słodkie jak zawsze, tylko ze caly czas mam nadzieje ze jednak się udało..no zobaczymy.
Gratulacje dla Moni ktorej pokazały się dwie kreseczki:)
Pozdrowionka ;-)

o faceci w czerni II leca na polsacie... ale dawno już tego nie widzialam hehehe... szkoda ze jak R wróci to pewnie przełączy mi na mecz, wczoraj byl fajny... Podolski trafił bramke :) ... a wicie, że on z Gliwic pochodzi? hihi

Hej Klaudia, przepraszam ale kompletnie cię nie kojarzę :( ... tylko nie bij mnie po d***e... mogłabyś napisać coś o sobie?

Lorelain Nika biorę wapno z cety... coś tam na alergię dwa razy dziennie, łagodzi objawy. A brać cokolwiek nawet jeśli jest ciąża w tak wczesnej fazie się boję. mam schizę po poprzednim doświadczeniu i boję się cokolwiek. ja się obwiniałam, ze zrobiłam usg tak wcześnie i ze to moze wtedy zaszkodziło. juz tak staram się nie mysleć, ale schiza pozostaje.

reklama
młoda myślisz że usg mogło zaszkodzić?? ja też wcześnie zrobiłam

lece do mojego miłego wieczorka :* miłego wieczorka

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry