reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MTYLEK- zrobie test jak nie przyjdzie do konca tyg.ale wiem ze przyjdzie b ja ten cykl mialam mnitorowany i wiem ,ze nic z tego...
ide malowac 2-gą warstwe koloru poki rodzinki nie ma,teraz suszylam walek:-D:-D:-D

MAMA zawsze istnieje nadzieja, że mogli się pomylić:-D Idź kochana maluj, maluj, bedziesz miała pięknie w domku:tak:.

A gdzie AGNIESZKA polazła??:confused:

AGNIESZKO :-D w odpowiednim momencie przyszłaś:-D:-D A ja zjadłam pizze i czuje się jak balon. Z tym obiadkiem to rzeczywiście trochę późno.;-)

agnieszka - też dzisiaj patrzyłam na kalafior w sklepiku osiedlowym, ale stwierdziłam, że trochę mały by był na naszą 4 a drugiego nie było. Ale smaka takiego mi narobił że chyba jednak jutro jak jeszcze będzie to się skuszę na niego. A co tam, podzielimy się jakoś :)

motylek - ja właśnie idę sobie odgrzać pizze bo zrobiłam na obiad Big porcję i jeszcze pół zostało :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry