reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja już mykam. Idę z koleżanką na basen.

Wisieńka trzymaj się cieplutko będę trzymać kciuki za L4.

Witajcie ponownie!
Ja wróciłam z biegania, potem gimnastyki trochę, w międzyczasie zaczęłam robić obiad, bo moje słońce już w drodze z pracy (chyba właśnie parkuje samochód :-)), więc zapraszam na tacos! :-):-):-)

Wisieńko - ściskam moje dwa kciuki za to, zeby wszystko było dobrze! Odpocznij, zrelaksuj się troszkę i nic się nie martw!

Mama - mam nadzieję, że @ jednak nie przyjdzie, a dwie kreseczki na teście pojawią się szybciej niż myślałaś. Ogromne kciuki! Nie denerwuj się, odpocznij sobie, bo po tym malowaniu na pewno padnięta jesteś.
Motylek - jak tam u Ciebie, przyszła mamusiu? :-):-):-)
Witam się też z pozostałymi dziewczynami - mam nadzieję, ze dobrze Wam mija poniedziałkowe popołudnie.

MARAN-dziekuje...mi jakos lepiej jak pomagam innym wtedy nie mysle o swoich problemach...

EWCIA822- to fajnie,bardzo sie ciesze,ze rodzinka tak zareagowala na wiadomość o ciazy:tak::-):-)a ,ze rodzina z 3 dzieci zalicza sie do wielodzietnych to wiem:-D:-D:-D:-Dmam nadzieje,ze moja rodzina bedzie wielodzietna:tak::tak::tak:

WISIEŃKA napisala,ze caly czas placze.....
badzmy z Nia myslami-na pewno poczuje nasze wsparcie!!!

MAMA to dobra wiadomość. Niech jutro jadą i tak jak maran mówi, niech jej te L4 dadza na cokolwiek jak nie chca na ciaze. A prania nie będę dźwigać, bo to tylko kilka bluzek:tak:. A Wisieńce napisz, że cały czas trzymam za nią &&&&& i że ją tulę mocno.

MARY a dziękuje, dobrze.;-)

ewcia, nie zdziwię się jak niedługo na rodzinę z 2 dzieci będą mówić wielodzietna.... albo z jakimkolwiek dzieckiem =="
chociaż chyba nie ma co narzekać bo ostatnio coraz więcej dzieci się rodzi. Z moich obserwacji zeszłorocznych z Jarmarku w Chudowie. Najmniej było rodzin z 1 czy 2 dzieci a najwięcej z 3, z 3 i brzuchem w okolicach 7-8 miesiąca :)

Mamcia - w ogóle nie czuje się ciążowo. Siedzę i czekam na @ w zasadzie. Dzień w dzień majty mam wilgotne ale nie ma już tyle śluzu co było. Temperatury moje gdzieś tam kilkanaście stron wcześniej wypisałam. Przeziębienie w zasadzie mi przeszło, jeszcze posmarkuje trochę. Na egzaminy w tym tygodniu nie idę ale mam zwolnienie więc luz.

a Ty bidulko jak się czujesz? Załatwiliście coś dzisiaj?
tyle masz stresów, pewnie przez to @ nie przychodzi - nie chce Ci dokładać problemów..

mama05 - już niedługo będziecie wielodzietni, na pewno!!!
Może nawet prędzej niż myślisz...

Badylinka - w sobotę byliśmy na integracji u męża w pracy i była jedna rodzina z 3, nasi znajomi i bardzo się cieszą, że też będziemy za rok w trójeczkę bo oni tacy samotni jako wielodzienta :)))

BADYLINKA- no zalatwine tyle,ze pogrzeb bedzie w piatek na 12,wiec teraz tak naprawde to czekamy do piatku...
ja tez mysle ,ze to przez te stresy @ sie spoznia chc brzuch pobolewa d 3 dni jak na @ a ona nie przychodzi...ale na pewno przyjdzie ...
MARY-BETH- przyjemności ze swim chlopczykiem:tak::-D:-D:-Dmoj chlopczyk poszedl z dziecmi na spacer

EWCIA-mam nadzieje,ze szybko do Ciebie dolacze i bedziemy we 2 mamusie po3ne:-D

MOTYLEK- no jak kilka bluzek to luz...a Twoj juz jest??jakie buciki kupilas???

reklama
MAMA tak, mój już w domu. Coś pisze do pracy. A buciki dla maluszka kupiłam juz wczesniej, bo chciałam zrobić Artiemu niespodziankę z ciążą, ale sie nie udało, bo jak tylko się dowiedziałam to zadzwoniłam do niego i wykrzyknęłam w słuchawkę, że jestem w ciąży.:-D :-D :-D A buciki takie słodkie, niebieskie. A może jak ci tak ta @ nie przychodzi to teścik zrób tak dla pewności?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry