reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja już mykam. Idę z koleżanką na basen.

Wisieńka trzymaj się cieplutko będę trzymać kciuki za L4.

Witajcie ponownie!
Ja wróciłam z biegania, potem gimnastyki trochę, w międzyczasie zaczęłam robić obiad, bo moje słońce już w drodze z pracy (chyba właśnie parkuje samochód :-)), więc zapraszam na tacos! :-):-):-)

Wisieńko - ściskam moje dwa kciuki za to, zeby wszystko było dobrze! Odpocznij, zrelaksuj się troszkę i nic się nie martw!

Mama - mam nadzieję, że @ jednak nie przyjdzie, a dwie kreseczki na teście pojawią się szybciej niż myślałaś. Ogromne kciuki! Nie denerwuj się, odpocznij sobie, bo po tym malowaniu na pewno padnięta jesteś.
Motylek - jak tam u Ciebie, przyszła mamusiu? :-):-):-)
Witam się też z pozostałymi dziewczynami - mam nadzieję, ze dobrze Wam mija poniedziałkowe popołudnie.

MARAN-dziekuje...mi jakos lepiej jak pomagam innym wtedy nie mysle o swoich problemach...

EWCIA822- to fajnie,bardzo sie ciesze,ze rodzinka tak zareagowala na wiadomość o ciazy:tak::-):-)a ,ze rodzina z 3 dzieci zalicza sie do wielodzietnych to wiem:-D:-D:-D:-Dmam nadzieje,ze moja rodzina bedzie wielodzietna:tak::tak::tak:

WISIEŃKA napisala,ze caly czas placze.....
badzmy z Nia myslami-na pewno poczuje nasze wsparcie!!!

MAMA to dobra wiadomość. Niech jutro jadą i tak jak maran mówi, niech jej te L4 dadza na cokolwiek jak nie chca na ciaze. A prania nie będę dźwigać, bo to tylko kilka bluzek:tak:. A Wisieńce napisz, że cały czas trzymam za nią &&&&& i że ją tulę mocno.

MARY a dziękuje, dobrze.;-)

ewcia, nie zdziwię się jak niedługo na rodzinę z 2 dzieci będą mówić wielodzietna.... albo z jakimkolwiek dzieckiem =="
chociaż chyba nie ma co narzekać bo ostatnio coraz więcej dzieci się rodzi. Z moich obserwacji zeszłorocznych z Jarmarku w Chudowie. Najmniej było rodzin z 1 czy 2 dzieci a najwięcej z 3, z 3 i brzuchem w okolicach 7-8 miesiąca :)

Mamcia - w ogóle nie czuje się ciążowo. Siedzę i czekam na @ w zasadzie. Dzień w dzień majty mam wilgotne ale nie ma już tyle śluzu co było. Temperatury moje gdzieś tam kilkanaście stron wcześniej wypisałam. Przeziębienie w zasadzie mi przeszło, jeszcze posmarkuje trochę. Na egzaminy w tym tygodniu nie idę ale mam zwolnienie więc luz.

a Ty bidulko jak się czujesz? Załatwiliście coś dzisiaj?
tyle masz stresów, pewnie przez to @ nie przychodzi - nie chce Ci dokładać problemów..

mama05 - już niedługo będziecie wielodzietni, na pewno!!!
Może nawet prędzej niż myślisz...

Badylinka - w sobotę byliśmy na integracji u męża w pracy i była jedna rodzina z 3, nasi znajomi i bardzo się cieszą, że też będziemy za rok w trójeczkę bo oni tacy samotni jako wielodzienta :)))

BADYLINKA- no zalatwine tyle,ze pogrzeb bedzie w piatek na 12,wiec teraz tak naprawde to czekamy do piatku...
ja tez mysle ,ze to przez te stresy @ sie spoznia chc brzuch pobolewa d 3 dni jak na @ a ona nie przychodzi...ale na pewno przyjdzie ...
MARY-BETH- przyjemności ze swim chlopczykiem:tak::-D:-D:-Dmoj chlopczyk poszedl z dziecmi na spacer

EWCIA-mam nadzieje,ze szybko do Ciebie dolacze i bedziemy we 2 mamusie po3ne:-D

MOTYLEK- no jak kilka bluzek to luz...a Twoj juz jest??jakie buciki kupilas???

reklama
MAMA tak, mój już w domu. Coś pisze do pracy. A buciki dla maluszka kupiłam juz wczesniej, bo chciałam zrobić Artiemu niespodziankę z ciążą, ale sie nie udało, bo jak tylko się dowiedziałam to zadzwoniłam do niego i wykrzyknęłam w słuchawkę, że jestem w ciąży.:-D :-D :-D A buciki takie słodkie, niebieskie. A może jak ci tak ta @ nie przychodzi to teścik zrób tak dla pewności?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry