- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Nika - czasami to nie wiem czy się śmiać czy płakać, bo biedny chłop czuje się zestresowany i pod presją, w czasie kiedy się jeszcze staraliśmy o dzidziusia to jak nie stanął na wysokości zadania to sie prawie poplakalam i polozylam się spac wściekła. Teraz jak staranka odpuscilismy na późniejszy czas to znowu jest między nami fajnie i baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo intensywnie :-)
S
Sol
Gość
Spadam bo mam małą marudę nie do życia Nie wiem czy spała za długo czy jak ale miauczy cały czas ze ją stopy bolą, bajka nie pasuje, cukierki nie te i ogólnie najlepiej jakbym ją na rączkach trzymała
Ostatnio edytowane przez moderatora:
-Lorelain-
Zbędne
Ostatnio edytowane przez moderatora:
becia84
Cześć Wszystkim,
bardzo długo nie było mnie na forum, ale postanowiłam wrócić by się poradzić. Staram się o dzidzię już prawie dwa lata. Jak dotąd bez efektu. Różne badania były po drodze i tym razem czekam na @ by zacząć konkretne leczenie. No i tu jest problem... mam 47 dc i @ nie widać. Cykle do 46 dni już się zdarzały, ale dłuższe raczej nie. Robiłam test w 42 dc, bo zmogła mnie choroba, gorączka 38,8, dreszcze i poranne wymioty, ale wyszedł negatywny (robiłam koło godz. 13). Nie chce się filmować, bo za dużo mnie to już kosztuje. Już tyle razy miałam nadzieję...
No i kurcze nie wiem co robić...
bardzo długo nie było mnie na forum, ale postanowiłam wrócić by się poradzić. Staram się o dzidzię już prawie dwa lata. Jak dotąd bez efektu. Różne badania były po drodze i tym razem czekam na @ by zacząć konkretne leczenie. No i tu jest problem... mam 47 dc i @ nie widać. Cykle do 46 dni już się zdarzały, ale dłuższe raczej nie. Robiłam test w 42 dc, bo zmogła mnie choroba, gorączka 38,8, dreszcze i poranne wymioty, ale wyszedł negatywny (robiłam koło godz. 13). Nie chce się filmować, bo za dużo mnie to już kosztuje. Już tyle razy miałam nadzieję...
No i kurcze nie wiem co robić...
mlodam
mama Oleńki
hejka!
jak Wam minąl poniedziałek? ja umieram, alergia dzis mi dała w kość na maxa, nawet chusteczki z balsamem nie dały rady - nosiek boli jak nie wiem co, zaopatrzyłam juz się też w krople do oczu bo swędzą jak skurczybyk.najgorsze to to, że nie jadę na tabletkach, bo się boję czy jakby były dwie krechy to nie zaszkodzi, no i kicham dziś co chwilę nawet po 5 razy :-(ohhh mam fula.
jak Wam minąl poniedziałek? ja umieram, alergia dzis mi dała w kość na maxa, nawet chusteczki z balsamem nie dały rady - nosiek boli jak nie wiem co, zaopatrzyłam juz się też w krople do oczu bo swędzą jak skurczybyk.najgorsze to to, że nie jadę na tabletkach, bo się boję czy jakby były dwie krechy to nie zaszkodzi, no i kicham dziś co chwilę nawet po 5 razy :-(ohhh mam fula.
nika32
MLODAM witaj:-) Bidula jesteś;-) A może idź do apteki i poproś o coś dla ciężarnych;-);-)
LOR - bo bez presji to o niebo lepiej dlatego my do tego podchodzimy na spokojnie;-)
No i doczytalam
WISIENKA kochana na pewno będzie dobrze z Dzwoneczkiem i trzymam kciuki za L4&&&&&&&&&&
BUNIA jutro testujesz
LOR - bo bez presji to o niebo lepiej dlatego my do tego podchodzimy na spokojnie;-)
No i doczytalam
WISIENKA kochana na pewno będzie dobrze z Dzwoneczkiem i trzymam kciuki za L4&&&&&&&&&&
BUNIA jutro testujesz
-Lorelain-
hejka!
Ja bym chyba wzięła te leki, na takim etapie fasolce i tak by nic nie było a ty się męczysz
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Dobry wieczorem))
Wróciłam do was z wielkim brzuchem))
Wróciłam do was z wielkim brzuchem))
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: