reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ASMI-poczekaj do czwartku-wiem ze ciezko,ale poczekaj:tak:a na kiedy masz termin @??

motylek- nie mam nwych wiadomości od Wisieńki,jak cos napisze dam Wam znać....
a u mnie oki,sypialnia pomalowana,juz wyschla.teraz mąż wrocil wiec jemy obiadek i potem bierze dzieci na spacer bo ja musze chwile odpoczac a potem ogarne sypialnie i gra.

MARYLKA- ale sie porobilo,mam nadzieje,ze maluszek zostanie pod sercem u Wisieńki,ze lezenie i Duphaston pomoze i ze znajdzie sie ktos kto da Jej L4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asmi21 - mnie też bolało jak na @ i byłam przekonana, że to na nią a jednak nieee. Biorę nospę bo ciągle mnie tak pobolewa, szczególnie jak postoję w kuchni czy za dużo na nogach jestem.

Muszę wstecz poczytać Was bo widzę, że coś u Wisienki się dzieje :(

Nie wiem kiedy będę miała @, bo mam nieregularne cykle i jestem na bromergonie, bo za wysoką mam prolaktyna. Ostatnio miałam cykl 36 dniowy bez tabletek. A tak to były 30 paro dniowe bo było to różnie. Wcześniej miałam co 28 dni. Jutro jest 28 dzień, ale chciałam poczekać do 30 dnia. Czuję, że nic z tego nie będzie.:-(

Dziękuję Ewcia za miło słowo.

MAMA ok:tak: Ja pranie właśnie wstawiłam
a015.gif
i czekam az sie upierze. A my z Artkiem już zdecydowaliśmy się na kota i w przyszłym tyg. po niego jedziemy. Maurycy będzie miał towarzystwo:-D

AGNIESZKO zgadzam się:tak::wściekła/y: Przy takich objawach bez zastanowienia!

dostalam wiadomość od wisieńki-nie miala skurczy,dostala brazowe plamienie,ale nie jakos bardzo duzo,ale od razu pojechali na pogotwie,gin zbadal i powiedzial,ze nic sie nie dzieje i ze to moglo byc to po tym wczesniejszym badaniu...duphaston ma brac 2 razy po 1 tabl.a gin powiedzial ,ze nie mze dac Jej L4 ,ze ma isc do swojego gina lub rodzinnego.Wisieńka napisala jeszcze przed chwila ze ma jutro przed 9 rano rodzinnego i ma nadzieje,ze dostanie L4!!
WISIEŃKA- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby sie wszystko udalo jak trzeba !!!

uffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super wieści!!!!

no to teraz kciukamy za L4 :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

BADYLINKA- co tam u Ciebie?? jak samopoczucie???
MOTYLEK- tylko nie dzwigaj tego prania:no:
ja nadal nie mam @ i to pewnie przez ten stres i teraz mi sie wszystko poprzesuwa i juz zaczynam sie wnerwiac:wściekła/y::wściekła/y:

mama05 - przepraszam że ostatnio tak cieńko pisałam , ale ... mam już lapka zrobionego i będę mogła teraz pisać bez obaw o zawieszenie.
Wiesz kochana, że ostatnio dowiedziałam się, że rodzina z trójką dzieci to do wielodzietnych się już zalicza, ale się z Miśkiem z tego śmiejemy, no dziecioroby normalnie.
Muszę się Wam przyznać dziewczynki, że trochę się obawialiśmy reakcji moich rodziców, bo oni nie byli zadowoleni z samych naszych planów o trzecim dziecku, bo koty w domu i przecież po co nam trzecie dziecko. No i w czwartek Magda im powiedziała, że będziemy mieli dziecko, ja chciałam zaczekać do USG. No i pogodzili się z wizją naszego trzeciego dziecka, nawet mama co dziennie dzwoni i pyta jak się czuję. Kamień spadł mi z serca bo obawiałam się trochę, że będą focha strzelać. Mało tego w sobotę byli na urodzinowej imprezie i oznajmili wszystkim, że jestem w ciąży ale nie zdziwił się nikt bo wiedzieli jak bardzo chciałam jeszcze jedno dziecko.

Bardzo mnie zmartwiła wiadomość o problemach Wisieńki, aż ciarki mi chodzą. Oby wszystko było dobrze...
Całym sercem jestem z Wisienką..

reklama
wisienka niech CI dadzą to L4 na cokolwiek jak nie chcą dać na ciąze!!! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz tylko sie tyle nie denerwuj...
mama kurcze Ciebie też tule bo i Ty swoje oststnio musiasz przechodzić bidulo... trzymaj sie dzielna kobieto :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry