reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ASMI-poczekaj do czwartku-wiem ze ciezko,ale poczekaj:tak:a na kiedy masz termin @??

motylek- nie mam nwych wiadomości od Wisieńki,jak cos napisze dam Wam znać....
a u mnie oki,sypialnia pomalowana,juz wyschla.teraz mąż wrocil wiec jemy obiadek i potem bierze dzieci na spacer bo ja musze chwile odpoczac a potem ogarne sypialnie i gra.

MARYLKA- ale sie porobilo,mam nadzieje,ze maluszek zostanie pod sercem u Wisieńki,ze lezenie i Duphaston pomoze i ze znajdzie sie ktos kto da Jej L4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asmi21 - mnie też bolało jak na @ i byłam przekonana, że to na nią a jednak nieee. Biorę nospę bo ciągle mnie tak pobolewa, szczególnie jak postoję w kuchni czy za dużo na nogach jestem.

Muszę wstecz poczytać Was bo widzę, że coś u Wisienki się dzieje :(

Nie wiem kiedy będę miała @, bo mam nieregularne cykle i jestem na bromergonie, bo za wysoką mam prolaktyna. Ostatnio miałam cykl 36 dniowy bez tabletek. A tak to były 30 paro dniowe bo było to różnie. Wcześniej miałam co 28 dni. Jutro jest 28 dzień, ale chciałam poczekać do 30 dnia. Czuję, że nic z tego nie będzie.:-(

Dziękuję Ewcia za miło słowo.

MAMA ok:tak: Ja pranie właśnie wstawiłam
a015.gif
i czekam az sie upierze. A my z Artkiem już zdecydowaliśmy się na kota i w przyszłym tyg. po niego jedziemy. Maurycy będzie miał towarzystwo:-D

AGNIESZKO zgadzam się:tak::wściekła/y: Przy takich objawach bez zastanowienia!

dostalam wiadomość od wisieńki-nie miala skurczy,dostala brazowe plamienie,ale nie jakos bardzo duzo,ale od razu pojechali na pogotwie,gin zbadal i powiedzial,ze nic sie nie dzieje i ze to moglo byc to po tym wczesniejszym badaniu...duphaston ma brac 2 razy po 1 tabl.a gin powiedzial ,ze nie mze dac Jej L4 ,ze ma isc do swojego gina lub rodzinnego.Wisieńka napisala jeszcze przed chwila ze ma jutro przed 9 rano rodzinnego i ma nadzieje,ze dostanie L4!!
WISIEŃKA- trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zeby sie wszystko udalo jak trzeba !!!

uffff!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super wieści!!!!

no to teraz kciukamy za L4 :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

BADYLINKA- co tam u Ciebie?? jak samopoczucie???
MOTYLEK- tylko nie dzwigaj tego prania:no:
ja nadal nie mam @ i to pewnie przez ten stres i teraz mi sie wszystko poprzesuwa i juz zaczynam sie wnerwiac:wściekła/y::wściekła/y:

mama05 - przepraszam że ostatnio tak cieńko pisałam , ale ... mam już lapka zrobionego i będę mogła teraz pisać bez obaw o zawieszenie.
Wiesz kochana, że ostatnio dowiedziałam się, że rodzina z trójką dzieci to do wielodzietnych się już zalicza, ale się z Miśkiem z tego śmiejemy, no dziecioroby normalnie.
Muszę się Wam przyznać dziewczynki, że trochę się obawialiśmy reakcji moich rodziców, bo oni nie byli zadowoleni z samych naszych planów o trzecim dziecku, bo koty w domu i przecież po co nam trzecie dziecko. No i w czwartek Magda im powiedziała, że będziemy mieli dziecko, ja chciałam zaczekać do USG. No i pogodzili się z wizją naszego trzeciego dziecka, nawet mama co dziennie dzwoni i pyta jak się czuję. Kamień spadł mi z serca bo obawiałam się trochę, że będą focha strzelać. Mało tego w sobotę byli na urodzinowej imprezie i oznajmili wszystkim, że jestem w ciąży ale nie zdziwił się nikt bo wiedzieli jak bardzo chciałam jeszcze jedno dziecko.

Bardzo mnie zmartwiła wiadomość o problemach Wisieńki, aż ciarki mi chodzą. Oby wszystko było dobrze...
Całym sercem jestem z Wisienką..

reklama
wisienka niech CI dadzą to L4 na cokolwiek jak nie chcą dać na ciąze!!! Wszystko będzie dobrze, zobaczysz tylko sie tyle nie denerwuj...
mama kurcze Ciebie też tule bo i Ty swoje oststnio musiasz przechodzić bidulo... trzymaj sie dzielna kobieto :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry