reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem zla i nie wiem na co. Artek przyjdzie to mi przywiezie ciasta. mniaam!! Nie mogę się doczekać. Do południa byłam cała w skowronkach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ewcia ;-)

ja narazie spadam

motylku a czemu jesteś zła - teraz powinnaś się cieszyć :-)

JSORBEK papa:)

Co u was?

Jestem zła, bo Artek znowu mi nie zostawił pieniędzy. A mi sie chce ciasta.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o Matko ale macie temp-ledwo nadrobilam...
sluchajcie WISIEŃKA zaczela plamic na brązowo i byli w szpitalu!!!!dostala Duphaston,ma sie oszczedzac,ale L4 gnoje nie dali-trzymajmy wszystkie kciuki za maluszka,zeby zostal tam gdzie jest i zeby Wisieńce udalo sie przelozyc wizyte u ginek.ze srody na jutro moze Ona da Wisieńce L4....
co za świat!!

MAMA :szok: nie wierze. Napisz jej, żeby się dzielnie trzymała i że wszyscy trzymamy &&& za nią i maluszka. A ten #@%$ co jej nie chce dac L4 to nie wiem gdzie ma uczucia.:wściekła/y:

mama ale masakra mogli jej dać te l4 świnie jedne pozdrów ją odemnie i mocno trzymam kciukasy

Witam!

Motylku gratuluję:-)

A za Wisieńkę i maluszka będę trzymać mocno &&&&, żeby wszystko było w porządku.

Ja chcę testować w czwartek, ale nie wiem czy nie złamię się i nie spróbuje jutro. Ale czuję coś że nic z tego nie będzie, bo boli mnie pod brzuchem jak na @. :-(

Wisienka jestem z Tobą myślami i tule całym sercem to pewnie przez ten stres wczoraj i dziś... Trzymam &&& za Was kochana :*

reklama
co za gnojstwo z tym L4!!!!!!!!!!!!!!! szkoda gadać
Wisienka - kciuki za Ciebie i dzwoneczka zaciśnięte mocno!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry