reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary-beth witaj:tak:
ewcia witaj!mam nadzieję,że zdążycie z tymi dowodami do ślubu;)
iwonka dzięki.to sobie poczekam....:-(
margolcia jakoś daję radę:tak:.Ala lepiej,dziękuję:tak:.a na herbatkę juz pędzę z Alą,jak ją odbiorę z przedszkola:tak::-)
sol:cool2:
badylinka na pewno nie będzie problemu;)

dobra,zmykam po mojego łobuza:-D

AGNIESZKO ale to sama radość jak taki brzdąc ci rozrabia w domku. Przynajmniej jest szczęśliwy. A mnie naszła ochota na salami:tak:

Ja zmykam na spacerek ... może się uda między jedną a drugą burzą ;-)
zaglądnę później :tak:

Witam was. Wróciłam do domu bo nie bardzo mogę sie skupic na pracy a jeździłam jak zielony listek. Umówiłam się do starej giny na środę. Masakra jak ja się zdołowałam. Dziekuję wam za wsparcie i rady jesteście kochane i nie wiem co bym bez was zrobiłam.
mama, zapmarta,bibinka, mlodam dla was specjalne uściski.
Motylku gratuluję dwóch kreseczek to dobrze, ze wam się udało:-)
sol miałam takie przeczucie, ;-)

IWONKO :szok: dlaczego? Dobrze, że jeszcze nie zjadłam.

WISIENKO witaj;-) I jak tam? Ja jutro ide się umówić do gina. Mam nadzieje, że to nie będzie facet.:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bo z tego co wiem nie są odpowiednio przygotowywane i mogą zawierać drobnoustroje i toksoplazmoze i coś tam jeszcze poszukaj sobie informacji w necie

wisienko witaj:* jak się czujesz???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry