reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńko witaj:)
Nie masz co się teraz zamartwiać,poczekaj do środy i zobaczysz co powie inny ginekolog a wtedy będziesz się zastanawiać.
Ja myślę że to pewnie jest wpływ spóźnionej owulacji.
Głowa do góry:)

reklama
motylku kobiecie w ciąży nie wolno jesc salami tatara sera plesniowego
A niby czemu? W ciąży wolno, karmiąc piersią nie wolno :tak: W ciąży wszystkie be rzeczy nie przechodzą przez barierę łożyska a karmienie piersią to inna bajka - wtedy trzeba bardziej uważać :tak: Przy karmieniu są restrykcje żywieniowe a nie w ciąży :tak: W ciąży zalecany jest umiar i rozsądek żeby sobie nie zaszkodzić np zaparciami albo w drugą mańkę ale to tyle :-D

Wisieńka - będzie ok zobaczysz :tak: Widocznie miałaś później owu i nic się nie stało - masz młodszą ciążę i tyle a jak jest coś jeszcze to pisz mi pw jak nie zrozumiałam żaluzji dzisiaj ciężko kojarzę :-D

To ja lepiej poczytam w necie. Ja osobiście słyszałam tylko o surowych krewetkach :)

AGNIESZKO jedni mi radzą w 8-9 tc a inni 5-7. A ja myśle, że jutro pojdę się zapisać i tam mi doradzą.:tak:

No i nie 'zmyknęłam' ... odłożyłam Zuzu do łóżeczka na minutkę, żeby się ubrać. wracam a ta śpi :eek: z resztą i tak najczarniejsza z czarnych chmur na horyzoncie, więc lepiej zaczekać :tak:

Motylek ... ja też zawsze unikałam facetów ginów jak ognia !!! a przed porodem i w trakcie miałam to 'szczęście', że badało mnie 5 różnych :eek: i muszę przyznać, że byłam zaskoczona, bo byli na prawdę OK ... bardzo rzeczowi, profesjonalni, delikatni :tak: nawet miałam wrażenie, że przejmowali się bardziej niż moja prowadząca ...
także uszy do góry ... facet w cale nie musi być taki zły ;-)

specjalnie dla Ciebie wklejam ponownie żebyś mogła odpisać ^^ :p
dzieki :) tylko że wiesz ja sie zupełnie nie znam na temperaturach :(:(:(:(:( przykro mi że nie pomogłam :(

mama, ja z tej czwartkowej wizyty zrezygnowałam, bo zadzwonił do mnie ten kolega i powiedział że uda mu się mnie zapisać. Tu jakbym poszła to bałabym się, że ktoś mnie wygada. A tam jestem anonimowa. Ja nie chcę jeszcze mówić w pracy, czekam do 11 tyg. jak będę wyjeżdżała na urlop, to wezmę zamiast urlopu l4, więc i tak się wyda.

a teraz się ucieszyłam, bo mam wizytę na 13:30 w piatek tak gdzie chciałam. JUPI !!!!!!!

MOTYLKU, miałam ci już kiedyś napisać. Czy to twoja fotka na avatarku ? masz piękny kolor włosów.
super że tak Ci sie udało i że kolega jednak dał rade załatwić :)

Witajcie dziewczyny!
Motylku - gratulacje ogromne!!! Ale się cieszę!!! :-):-):-):-):-):-) Normalnie banan na twarzy po przeczytaniu Twojego posta! Ściskam Cię gorąco i życzę cudownej ciąży!

Mama - część, jak się masz? Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Widzę, że nowe malowanko u Ciebie? ;-) Sypialnia? Życzę owocnej pracy! A jak tam z @? Nie przychodzi? Może w ogóle nie przyjdzie! ;-);-) Ale byłaby niespodzianka! :-)
Agnieszka.kk, Margolcia, Iwonka, Marylka, Monia_55, Monisia2506, Sergeevna, Sol, Badylinka oraz wszystkie dziewczynki - witajcie!
:happy2:
Ja teraz zmykam pobiegać.

Wczoraj moje złoto wróciło, nawiozło mi ciuchów, w tym super spódniczkę, która pasuje, ale stwierdziłam, że teraz to mam motywację, żeby naprawdę wziąć się za siebie, bo lepiej bym w niej wyglądała, jakby była trochę luźniejsza (czyli parę kg w dół by się przydało). Nie wiem, jaki to ma sens, ale... :-):-)
Buziaki, dziewczyny! Miłego dnia!

hej witaj :)

No dobra idę robić obiadek.. dziś szef kuchni poleca zapiekankę z mięskiem mielonym i makaronem w sosie pomidorowo-czosnkowym.... mniam mniam
mmmmmmmmmmmmm zazdroszcze

AGNIESZKO jedni mi radzą w 8-9 tc a inni 5-7. A ja myśle, że jutro pojdę się zapisać i tam mi doradzą.:tak:

Ja jak byłam na pierwszej wizycie to byłam jakoś między 5 a 7 tygodniem nie pamiętam dokładnie bo moja Pani gin liczyła jakoś od ostatniej miesiaczki i od zapłodnienia teoretycznie w takim czy bądź razie było widać serduszko że jest jedno i ogólnie ciążę potwierdziła więc myślę że powinnaś łapać za telefon i umówić się prywatnie jak najszybciej i na pewno dowiesz się już czegoś więcej...

reklama
WISIENKO idz się położyć i się nie matrw. To pewnie owu zrobiła ci psikusa. :tak: Rozsądek jest najważniejszy w tym przypadku;-) Tulę...

AGNIESZKO właśnie myślałam o tym, żeby umówić się prywatnie. Jeszcze z Artkiem pogadam co on myśli. Tylko chciałabym, żeby ktoś mi polecił jakąś przychodnię. Zapytam sąsiadki, ona w prywatnym miała ciąze prowadzoną. I właśnie tak chciałam, jak najszybciej.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry