M
motylek1135
Gość
AGNIESZKO witaj;-) jak tam? Wstawiłam teścik, jak prosiłaś. Nie wiem czy widziałaś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zawsze prasuje raz w tygodniu bo u mnie jest 6 osób w domu to codziennie prawie jakieś pranie a tak raz wyprasuje i mam spokuj a tak cały tydzień bym musiała i mi tez to nie przeszkadza zbytnio no ale jak można komuś oddać to czemu nieiwonka, przyjmę bo właśnie kończę, a zmywanię chętnie podrzucę, bo to jest coś co ja zawsze zostawiam na ostatni moment.
marylka bardzo się ostatnio mijałyśmy, ja lubię prasować i raczej na bieżąco to robię. Jak tam utarg, szejk przyszedł jakiś dzisiaj? ja też jestem jakaś bleee, ale wzięłam się za robotę i jakoś czas leci. Trzymaj się dzielnie , no i oczywiście kciuki zaciśnięte na cały ten cykl, żeby wam się udało w końcu!!!!
no ja ostatnie strony byłam nieobecna i niewiem co kto pisałUK albo IRL, zobaczymy jeszcze gdzie nas wywieje...
ale ja pisałam posta chyba z 5 czy 6 stron temu i nic.... zero odzewu
maran dziękuje Ci za odpowiedzagnieszka masz pw odnosnie ciazy na wyspach...
hehe te emotikony są superAGNIESZKA -to przypudruj nos [FONT="][/FONT]
sama do nich zadzwoniłamAGNIESZKA- jak tam zadzwonili z pracy??
WitajAGNIESZKO witaj;-) jak tam? Wstawiłam teścik, jak prosiłaś. Nie wiem czy widziałaś.
no ja ostatnie strony byłam nieobecna i niewiem co kto pisał
ja już jestem tak zamotana że nie wiem... nie nastawiam się absolutnie ale ta temperatura mnie wnerwia... 26dc|36.93 27dc|36.8 28dc|36.6 29dc|36.8 30dc|36.6 31dc|36.93 32dc|36.39 33dc|36.7
nie ogarniam...