reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKO witaj;-) jak tam? Wstawiłam teścik, jak prosiłaś. Nie wiem czy widziałaś.

reklama
iwonka, przyjmę bo właśnie kończę, a zmywanię chętnie podrzucę, bo to jest coś co ja zawsze zostawiam na ostatni moment.
marylka bardzo się ostatnio mijałyśmy, ja lubię prasować i raczej na bieżąco to robię. Jak tam utarg, szejk przyszedł jakiś dzisiaj? ja też jestem jakaś bleee, ale wzięłam się za robotę i jakoś czas leci. Trzymaj się dzielnie , no i oczywiście kciuki zaciśnięte na cały ten cykl, żeby wam się udało w końcu!!!!:-D
ja zawsze prasuje raz w tygodniu bo u mnie jest 6 osób w domu to codziennie prawie jakieś pranie a tak raz wyprasuje i mam spokuj a tak cały tydzień bym musiała i mi tez to nie przeszkadza zbytnio :) no ale jak można komuś oddać to czemu nie :)
no szejk jeszcze śpi bo jakoś go u mnie jeszcze nie było no ale czekam na niego z pelnymi półkami :) i dzięki za kciuki :) a gdzie twoje sówaczki o starniu ? bo już nie pamiętam jak to u cibie wygląda :(

UK albo IRL, zobaczymy jeszcze gdzie nas wywieje...

ale ja pisałam posta chyba z 5 czy 6 stron temu i nic.... zero odzewu :(
no ja ostatnie strony byłam nieobecna i niewiem co kto pisał :(

herbatka już prawie gotowa, jaka ma być zwykła, turecka, czerwona, zielona, owocowych jedynie nie mam:-)
Ktoś jeszcze chętny na herbatkę?? Nawet imbir dodam świeży...

marylka bo u mnie to nie wiadomo kiedy zaczniemy, może w lipcu,może później, a nie daję suwaczka, bo jakoś nie bardzo mi pasuje, dam dopiero jak będę w ciąży. Bo ja też nie wiem kiedy ewentualnie będę testować, bo ja raczej z tych bardziej cierpliwych i tak na prawdę, to jak odstawię tabsy to nie wiem kiedy przyjdzie @ i kiedy powinna być, bo ja nie pamiętam jak było przed tabsami, wiem że miałam bardzo nieregularne. Także nie wiem kiedy zaczniemy, nie wiem kiedy będę testować, ale jak będę w ciąży to na pewno się pochwalę:-)

Ostatnia edycja:
Aga :ninja2:

A ja sobie siedzę i się opierdzielam :-p

motylku - gratki mamuśku :-D To co - masz czas koło 17 na deser lodowy w Galerii Krakowskiej w lodziarni na parterze? Trzeba jakoś uczcić a ja muszę jechać do ciotki zaraz do Krakowa papiery dla ojca odebrać :-) Więc mogłybyśmy się spotkać :-)

agnieszka masz pw odnosnie ciazy na wyspach...
maran dziękuje Ci za odpowiedz :)
AGNIESZKA -to przypudruj nos [FONT=&quot]
g130.gif
[/FONT]
hehe te emotikony są super:)
przypudrowałam oczywiście że tak:))
AGNIESZKA- jak tam zadzwonili z pracy??
sama do nich zadzwoniłam :ninja2:
AGNIESZKO witaj;-) jak tam? Wstawiłam teścik, jak prosiłaś. Nie wiem czy widziałaś.
Witaj:)
Tak widziałam no no ładny teścik...
Iwonka cześć:))

no ja ostatnie strony byłam nieobecna i niewiem co kto pisał :(

specjalnie dla Ciebie wklejam ponownie żebyś mogła odpisać ^^ :p

ja już jestem tak zamotana że nie wiem... nie nastawiam się absolutnie ale ta temperatura mnie wnerwia... 26dc|36.93 27dc|36.8 28dc|36.6 29dc|36.8 30dc|36.6 31dc|36.93 32dc|36.39 33dc|36.7
nie ogarniam...

SOL o 17 przyjeżdża Artek. Muszę mu podać obiad a potem słuchać przez pół godziny co mi wolno a czego nie:-D

AGNIESZKO a jak mały?

mama, ja z tej czwartkowej wizyty zrezygnowałam, bo zadzwonił do mnie ten kolega i powiedział że uda mu się mnie zapisać. Tu jakbym poszła to bałabym się, że ktoś mnie wygada. A tam jestem anonimowa. Ja nie chcę jeszcze mówić w pracy, czekam do 11 tyg. jak będę wyjeżdżała na urlop, to wezmę zamiast urlopu l4, więc i tak się wyda.

a teraz się ucieszyłam, bo mam wizytę na 13:30 w piatek tak gdzie chciałam. JUPI !!!!!!!

MOTYLKU, miałam ci już kiedyś napisać. Czy to twoja fotka na avatarku ? masz piękny kolor włosów.

motylku - szkoda - to może w przyszłym tygodniu się jakoś zgadamy bo będę prawie codziennie między 12 a 17 w Krakowie bo muszę pozałatwiać parę spraw ojca i mam spotkania z promotorem przed obroną :-)

reklama
Witajcie dziewczyny!
Motylku - gratulacje ogromne!!! Ale się cieszę!!! :-):-):-):-):-):-) Normalnie banan na twarzy po przeczytaniu Twojego posta! Ściskam Cię gorąco i życzę cudownej ciąży!

Mama - część, jak się masz? Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Widzę, że nowe malowanko u Ciebie? ;-) Sypialnia? Życzę owocnej pracy! A jak tam z @? Nie przychodzi? Może w ogóle nie przyjdzie! ;-);-) Ale byłaby niespodzianka! :-)
Agnieszka.kk, Margolcia, Iwonka, Marylka, Monia_55, Monisia2506, Sergeevna, Sol, Badylinka oraz wszystkie dziewczynki - witajcie!
:happy2:
Ja teraz zmykam pobiegać.

Wczoraj moje złoto wróciło, nawiozło mi ciuchów, w tym super spódniczkę, która pasuje, ale stwierdziłam, że teraz to mam motywację, żeby naprawdę wziąć się za siebie, bo lepiej bym w niej wyglądała, jakby była trochę luźniejsza (czyli parę kg w dół by się przydało). Nie wiem, jaki to ma sens, ale... :-):-)
Buziaki, dziewczyny! Miłego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry