reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
AGNIESZKO witaj;-) jak tam? Wstawiłam teścik, jak prosiłaś. Nie wiem czy widziałaś.

reklama
iwonka, przyjmę bo właśnie kończę, a zmywanię chętnie podrzucę, bo to jest coś co ja zawsze zostawiam na ostatni moment.
marylka bardzo się ostatnio mijałyśmy, ja lubię prasować i raczej na bieżąco to robię. Jak tam utarg, szejk przyszedł jakiś dzisiaj? ja też jestem jakaś bleee, ale wzięłam się za robotę i jakoś czas leci. Trzymaj się dzielnie , no i oczywiście kciuki zaciśnięte na cały ten cykl, żeby wam się udało w końcu!!!!:-D
ja zawsze prasuje raz w tygodniu bo u mnie jest 6 osób w domu to codziennie prawie jakieś pranie a tak raz wyprasuje i mam spokuj a tak cały tydzień bym musiała i mi tez to nie przeszkadza zbytnio :) no ale jak można komuś oddać to czemu nie :)
no szejk jeszcze śpi bo jakoś go u mnie jeszcze nie było no ale czekam na niego z pelnymi półkami :) i dzięki za kciuki :) a gdzie twoje sówaczki o starniu ? bo już nie pamiętam jak to u cibie wygląda :(

UK albo IRL, zobaczymy jeszcze gdzie nas wywieje...

ale ja pisałam posta chyba z 5 czy 6 stron temu i nic.... zero odzewu :(
no ja ostatnie strony byłam nieobecna i niewiem co kto pisał :(

herbatka już prawie gotowa, jaka ma być zwykła, turecka, czerwona, zielona, owocowych jedynie nie mam:-)
Ktoś jeszcze chętny na herbatkę?? Nawet imbir dodam świeży...

marylka bo u mnie to nie wiadomo kiedy zaczniemy, może w lipcu,może później, a nie daję suwaczka, bo jakoś nie bardzo mi pasuje, dam dopiero jak będę w ciąży. Bo ja też nie wiem kiedy ewentualnie będę testować, bo ja raczej z tych bardziej cierpliwych i tak na prawdę, to jak odstawię tabsy to nie wiem kiedy przyjdzie @ i kiedy powinna być, bo ja nie pamiętam jak było przed tabsami, wiem że miałam bardzo nieregularne. Także nie wiem kiedy zaczniemy, nie wiem kiedy będę testować, ale jak będę w ciąży to na pewno się pochwalę:-)

Ostatnia edycja:
Aga :ninja2:

A ja sobie siedzę i się opierdzielam :-p

motylku - gratki mamuśku :-D To co - masz czas koło 17 na deser lodowy w Galerii Krakowskiej w lodziarni na parterze? Trzeba jakoś uczcić a ja muszę jechać do ciotki zaraz do Krakowa papiery dla ojca odebrać :-) Więc mogłybyśmy się spotkać :-)

agnieszka masz pw odnosnie ciazy na wyspach...
maran dziękuje Ci za odpowiedz :)
AGNIESZKA -to przypudruj nos [FONT=&quot]
g130.gif
[/FONT]
hehe te emotikony są super:)
przypudrowałam oczywiście że tak:))
AGNIESZKA- jak tam zadzwonili z pracy??
sama do nich zadzwoniłam :ninja2:
AGNIESZKO witaj;-) jak tam? Wstawiłam teścik, jak prosiłaś. Nie wiem czy widziałaś.
Witaj:)
Tak widziałam no no ładny teścik...
Iwonka cześć:))

no ja ostatnie strony byłam nieobecna i niewiem co kto pisał :(

specjalnie dla Ciebie wklejam ponownie żebyś mogła odpisać ^^ :p

ja już jestem tak zamotana że nie wiem... nie nastawiam się absolutnie ale ta temperatura mnie wnerwia... 26dc|36.93 27dc|36.8 28dc|36.6 29dc|36.8 30dc|36.6 31dc|36.93 32dc|36.39 33dc|36.7
nie ogarniam...

SOL o 17 przyjeżdża Artek. Muszę mu podać obiad a potem słuchać przez pół godziny co mi wolno a czego nie:-D

AGNIESZKO a jak mały?

mama, ja z tej czwartkowej wizyty zrezygnowałam, bo zadzwonił do mnie ten kolega i powiedział że uda mu się mnie zapisać. Tu jakbym poszła to bałabym się, że ktoś mnie wygada. A tam jestem anonimowa. Ja nie chcę jeszcze mówić w pracy, czekam do 11 tyg. jak będę wyjeżdżała na urlop, to wezmę zamiast urlopu l4, więc i tak się wyda.

a teraz się ucieszyłam, bo mam wizytę na 13:30 w piatek tak gdzie chciałam. JUPI !!!!!!!

MOTYLKU, miałam ci już kiedyś napisać. Czy to twoja fotka na avatarku ? masz piękny kolor włosów.

motylku - szkoda - to może w przyszłym tygodniu się jakoś zgadamy bo będę prawie codziennie między 12 a 17 w Krakowie bo muszę pozałatwiać parę spraw ojca i mam spotkania z promotorem przed obroną :-)

reklama
Witajcie dziewczyny!
Motylku - gratulacje ogromne!!! Ale się cieszę!!! :-):-):-):-):-):-) Normalnie banan na twarzy po przeczytaniu Twojego posta! Ściskam Cię gorąco i życzę cudownej ciąży!

Mama - część, jak się masz? Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze. Widzę, że nowe malowanko u Ciebie? ;-) Sypialnia? Życzę owocnej pracy! A jak tam z @? Nie przychodzi? Może w ogóle nie przyjdzie! ;-);-) Ale byłaby niespodzianka! :-)
Agnieszka.kk, Margolcia, Iwonka, Marylka, Monia_55, Monisia2506, Sergeevna, Sol, Badylinka oraz wszystkie dziewczynki - witajcie!
:happy2:
Ja teraz zmykam pobiegać.

Wczoraj moje złoto wróciło, nawiozło mi ciuchów, w tym super spódniczkę, która pasuje, ale stwierdziłam, że teraz to mam motywację, żeby naprawdę wziąć się za siebie, bo lepiej bym w niej wyglądała, jakby była trochę luźniejsza (czyli parę kg w dół by się przydało). Nie wiem, jaki to ma sens, ale... :-):-)
Buziaki, dziewczyny! Miłego dnia!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry