reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA nie, ale kobieta bardzo do mnie podobna. Dlatego ją wstawiłam. Kolor włosów taki, ale farbowany. Moje naturalne to blond.

Sol ok, zgadamy się.:tak:

reklama
Witam :-)

Nie zaglądałam kilka dni, ale melduję, że żyję ;-)

Motylek, piękne 2 krechy !!!! wielkie gratulacje :-):-):-) śliczne imionka wybraliście ;-)

A jak u reszty dziewczyn ??? bo raczej bez szans jestem na nadrobienie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mamy jakieś nowe fasolinki ???

U nas pojawiła się nadzieja ... już 8 dni po rzekomej owulce :tak: temp co prawda skacze, ale cały czas ponad magiczną kreską ;-) nawet komputer jeszcze nie zmienił zdania, więc łudzę się, że może ......... może

i pewnie się wkręcam ,ale boli mnie podbrzusze, od weekendu mam zawroty głowy a zaraz po wstaniu rzucam się na jedzenie bo aż mi z głodu niedobrze ...

w niedzielę testuję :-):-):-)

No dobra idę robić obiadek.. dziś szef kuchni poleca zapiekankę z mięskiem mielonym i makaronem w sosie pomidorowo-czosnkowym.... mniam mniam

hej kobiety:tak::-).coś tam Was poczytałam,a spieszyć się muszę,bo zaraz po Alę lecę.dopiero z pracy wróciłam,wstawiłam obiad,ogarnęłąm chałupkę i siadłam do bb na chwilkę:tak:.
motylek gratulacje:tak::-)
mama szalejesz z malowaniem;).mam nadzieję,że Tom dzisiaj jakoś da radę...
bunia trzymam &&&&&&&&&&&&&za jutro:tak::-)
wisienka kochana,będzie dobrze,tak jak Ci pisałam:tak::-D.
sorbuś,zapmarta,maran co słychać mamuśki???
badylinka mówisz,że nie dasz rady jutro na egzamin?a może jednak?
margolcia lecę na herbatkę:tak:.co u Ciebie?
iwonka2b wczoraj mi pisałąś,że @ może nie być 3 m-ce po zabiegu,tak?znając mnie,to dobiję do tych 3 m-cy:-(
marylka piękny suwaczek:tak:
aga leniu****esz:-D?
sol odpoczywaj,odpoczywaj:tak::-)
ewcia powodzenia u gina:tak:
monisia,jol witajcie:tak:
sereevna mam nadzieję,że za 3 tyg Twój Cię zaskoczy;)))))

Ostatnia edycja:
Bunia rozumiem jutro testuje?

A więc wielkie&&&&&&&&&&&&&&&&& dla ciebie. I przesyłam fluidki (czy jakoś tak).

witaj bibinko tak mi mówili że aż tyle może do siebie dochodzić nasza macica po takiej ingerencji jak dojdzie szybciej to wtedy @ przychodzi szybciej ja dostałam równo miesiąc po zabiegu tylko plamienie potem normalny okres i teraz tez normalny tz bardziej bolesny ale lekarz mówił że te plamienia to okres bo poprostu nie miało mi się co złuszczyć

sergeevna spokojnej pracki :* miłego popołudnia

bibinka witaj, na herbatkę zapraszam!! U nas po staremu, na razie żadnych zmian. Jak tam Alunia?? przeszedł jej ten kaszel? Widzę że dzisiaj jak błyskawica jesteś, praca dom, obiad, przedszkole. Dobra organizacja czasu!!!:-D:tak:

sergeevna - łobuzie :-D A i widzisz - przypomniałaś mi ze miałam ci opierdziel puścić za pisanie posta pod postem :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry