reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZAPMARTA nie, ale kobieta bardzo do mnie podobna. Dlatego ją wstawiłam. Kolor włosów taki, ale farbowany. Moje naturalne to blond.

Sol ok, zgadamy się.:tak:

reklama
Witam :-)

Nie zaglądałam kilka dni, ale melduję, że żyję ;-)

Motylek, piękne 2 krechy !!!! wielkie gratulacje :-):-):-) śliczne imionka wybraliście ;-)

A jak u reszty dziewczyn ??? bo raczej bez szans jestem na nadrobienie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mamy jakieś nowe fasolinki ???

U nas pojawiła się nadzieja ... już 8 dni po rzekomej owulce :tak: temp co prawda skacze, ale cały czas ponad magiczną kreską ;-) nawet komputer jeszcze nie zmienił zdania, więc łudzę się, że może ......... może

i pewnie się wkręcam ,ale boli mnie podbrzusze, od weekendu mam zawroty głowy a zaraz po wstaniu rzucam się na jedzenie bo aż mi z głodu niedobrze ...

w niedzielę testuję :-):-):-)

No dobra idę robić obiadek.. dziś szef kuchni poleca zapiekankę z mięskiem mielonym i makaronem w sosie pomidorowo-czosnkowym.... mniam mniam

hej kobiety:tak::-).coś tam Was poczytałam,a spieszyć się muszę,bo zaraz po Alę lecę.dopiero z pracy wróciłam,wstawiłam obiad,ogarnęłąm chałupkę i siadłam do bb na chwilkę:tak:.
motylek gratulacje:tak::-)
mama szalejesz z malowaniem;).mam nadzieję,że Tom dzisiaj jakoś da radę...
bunia trzymam &&&&&&&&&&&&&za jutro:tak::-)
wisienka kochana,będzie dobrze,tak jak Ci pisałam:tak::-D.
sorbuś,zapmarta,maran co słychać mamuśki???
badylinka mówisz,że nie dasz rady jutro na egzamin?a może jednak?
margolcia lecę na herbatkę:tak:.co u Ciebie?
iwonka2b wczoraj mi pisałąś,że @ może nie być 3 m-ce po zabiegu,tak?znając mnie,to dobiję do tych 3 m-cy:-(
marylka piękny suwaczek:tak:
aga leniu****esz:-D?
sol odpoczywaj,odpoczywaj:tak::-)
ewcia powodzenia u gina:tak:
monisia,jol witajcie:tak:
sereevna mam nadzieję,że za 3 tyg Twój Cię zaskoczy;)))))

Ostatnia edycja:
Bunia rozumiem jutro testuje?

A więc wielkie&&&&&&&&&&&&&&&&& dla ciebie. I przesyłam fluidki (czy jakoś tak).

witaj bibinko tak mi mówili że aż tyle może do siebie dochodzić nasza macica po takiej ingerencji jak dojdzie szybciej to wtedy @ przychodzi szybciej ja dostałam równo miesiąc po zabiegu tylko plamienie potem normalny okres i teraz tez normalny tz bardziej bolesny ale lekarz mówił że te plamienia to okres bo poprostu nie miało mi się co złuszczyć

sergeevna spokojnej pracki :* miłego popołudnia

bibinka witaj, na herbatkę zapraszam!! U nas po staremu, na razie żadnych zmian. Jak tam Alunia?? przeszedł jej ten kaszel? Widzę że dzisiaj jak błyskawica jesteś, praca dom, obiad, przedszkole. Dobra organizacja czasu!!!:-D:tak:

sergeevna - łobuzie :-D A i widzisz - przypomniałaś mi ze miałam ci opierdziel puścić za pisanie posta pod postem :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry