reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ładniutki suwaczek, motylku :tak: ja już też bym chciała dzidzię... :dry:

A długo się staraliście o II kreseczki?.. Bo ja biorę anty teraz i się zastanawiam, czy jak odstawię to nie pojawią się problemy z zajściem... :dry:

MARYLKA- pewnie,ze bedziemy razem rodzily i wspieraly sie sms'kami na porodówce:tak:

AGNIESZKA- jak tam zadzwonili z pracy??
BADYLINKA- witam:tak:
ZAPMARTA- a Ty masz wizyte teraz w czwarrek z tego co pamietam??

trochę posprzątałam, teraz za prasowanie się wezmę, ma ktoś coś jeszcze do wyprasowania, bo jak się już wezmę to mogę prasować i prasować-bo ja z tych co lubią prasować, za to zmywać nie cierpię :-D:eek:
teraz sie pytasz ?? jak ja już wszystko w domu poprasowałam ???? dawno Cie nie było albo sie mijałyśmy poprostu :) więc dzieńdoberek

badylinka prosze sie nie foszyć ja dziś zakręcona jestm jak baranie rogi

SERGEEVNA 2 cykl;-)

MAMA co tam u ciebie? jak maluszki? Widzę nowe suwaczki:tak: śliczne. No, no;-)

iwonka, przyjmę bo właśnie kończę, a zmywanię chętnie podrzucę, bo to jest coś co ja zawsze zostawiam na ostatni moment.
marylka bardzo się ostatnio mijałyśmy, ja lubię prasować i raczej na bieżąco to robię. Jak tam utarg, szejk przyszedł jakiś dzisiaj? ja też jestem jakaś bleee, ale wzięłam się za robotę i jakoś czas leci. Trzymaj się dzielnie , no i oczywiście kciuki zaciśnięte na cały ten cykl, żeby wam się udało w końcu!!!!:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry