agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
agnieszka.kk : ale masz dobrze z tym wolnym, zazdroszcze Ci ;-) ja od rana renament licze i już mnie ręka boli od zliczania
współczuję
ale jutro już też będę musiała o tej porze byc w pracy ohhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agnieszka.kk : ale masz dobrze z tym wolnym, zazdroszcze Ci ;-) ja od rana renament licze i już mnie ręka boli od zliczania
hej,
a ja ostatnie dwa dni na L4 i wracam do pracy ...
więc korzystam z uroków łóżeczka i wypoczywam ...:-)
josephine - w planach mamy firmę organizująca śluby ... moja przyjaciółka jest szalona na punkcie tego tematu więc ....
współczuję takiej teściowej, mnie też to denerwuje ... ale może w spadku dostaniecie ... ???
sorka że sie tak długo nie odzywałam ale zrobiliśmy sobie z mezem detoks od kompa
josephine: ja tez mam tak jak Ty z tymi zakupami tez bym najchętniej całą wyprawke zniosła do domu ale staram się z tym walczyć, a pokuse mam na co dzień bo prowadzę sklep dla dzieci od 0 do 3 roku zycia, także co towar to bym coś zabrała do domu ale jakoś sie powstrzymuje, ale jak juz będe w ciazy to ... będzie się działo :-)
ja w tym roku mam ostre postanowienie i mam nadzieje że uda mi się w tym wytrzymać
1. oszczędzać - wiadomo na dzidzie już
2. zrobić remont pokoju na lato - w końcu żeby ładnie wyglądałao i zeby zdążyc przed ciażą
3. choć troche zdrowiej jesć i nie zapominać o śniadaniu
4. w boże narodzenie oświadczyć rodzine ciaże - było by super
a że zaczne ćwiczyć to sie nie oszukuje nawet
a wózek tez już mam upatrzony stoi w sklepie taki szajbus jestem no ale pewno jeszcze 5 razy zmienie decyzje ;-)
jutro ide zaatakować rodzinnego o szczepienie , bo w poniedziałki są kolejki :-)
a 16 mam zamiar zaatakować gina i powiedzieć mu o planach ciekawe co mi zaleci
josephine;4741002 tylko lizakiem ewentualnie hehe - albo i nie ( w "trosce" o zeby)[/QUOTE pisze:poważnie o rany głęboko współczuję
Ja gdybym miała taką teściową to bym chyba nie wytrzymała i powiedziała to co mam do powiedzenia
poważnie o rany głęboko współczuję
Ja gdybym miała taką teściową to bym chyba nie wytrzymała i powiedziała to co mam do powiedzenia
hmmm no z tego co piszesz to wychodzi na to że dobra z niej kobieta ale skąpa...oszsz gdyby nie ta wada bo śmiało bym mogła napisac że złota kobieta z niej ale jednak...
no dziwny klimat nie powiem...
Ja ogólnie na moją teściową nie narzekam,kiedyś była złośliwa i nie za bardzo jej trawiłam ale zmieniła się na lepsze,teraz jest świetna lecz czasami wtrąca nosa jeżeli chodzi o mojego synka,a dlaczego tak go ubrałaś itd.ale już co raz mniej a nawet chyba wcale także jest spoko.Świetnie się dogadujemy,chodzimy za zakupy,gotujemy ale to tylko raz na jakiś czas gdy jestem w Polsce bo na co dzień jej nie mam z czego się cieszę hehe