reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziekuje Ewelinko, ja wiem, ja to wszystko wiem, ale czasem to jest silniejsze...
Doluje sie zawsze po spotkaniu z siostra (juz Wam kiedys pisalam). Siostra jest w ciazy i kazdy tylko dookola a bo brzuszek, a bo dzisia jesc potrzebuje, a ta sie obzera... Wychodze do drugiego pokoju jak tylko moge... 'wlasna siostra to tak boli...

Lorelain - i to nei raz;-)
Ale objawow ciazowych jakos brak i za kazdy mrazem I kreska... Juz 4 dzien brzuch boli jakbym lada chwila miala @ dostac, juz z "pampersem" chodze bo nie raz mialam wrazenie ze dostalam, a to sie okazy=walo ze tyle sluzu skads sie wzielo:zawstydzona/y:

Na objawy ciążowe nie patrz, bo dobrze wiesz, że każda ciąża jest inna, doczytałam ze tak na prawdę to skomplikowana sytuacja u ciebie z tym cyklem i cholerka wie kiedy ta @ powinna przyjść, jesli się starliscie i jest szansa na dzidzie to ja bym posżla na bete i sytuacja była by jasna.

MONINIA- fajnie,pisz dzis duzo-a ja pwinnam miec @ w weekend a nie ma ...nie wiem co kaman???mze przez weekendowy stres???a zaczynamy zaraz po @-juz nawet nowy suwaczek zrobilam ,ze niby dzis dostalam @...

LOR- tak z Beckersa;-)trzymam &&&&& za Mateuszka,zeby dal rade:tak:

PRALINKA- zatestuj...moze akurat,ale dzis juz nie bo najlepiej z porannego. i tule bo wiem jak to jest a jeszcze jak siostre masz w ciązy...

MONIA55- cześć- Tomka mama zmarla w sobote na zawal-wlasnie Tomi dzwonil -pogrzeb w piatek na 12...

Kochana to ty może sobie zatestuj .... wiesz przytulanki był to nigdy nic nie wiadomo :-):-):-):-):-)
To sem ja :-)
wzięłam l4 zrobiłam krewe prywatnie, og morfologie, zelazo i crp - opowiednik ob i jutro ide do gastro prywatnie, bo brzuch dalej boli.
motylek - bardzo sie ciesze i gratuluje

a co ci sie dzieje z brzuskziem? chyba nie dokońca w temacie jestem :sorry2:

A ja siedzę z liśćmi kapusty na cycolach.....trochę pomaga :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
.... cos ci dolega? .... ja pamietam, że kapusta pomaga na nawał mleka w piersi , ale nei wiedzialam ze na cos jeszcze :-D:-D:-D

mówiłam wam może , że mam uzdolnione dziecko? .... właśnie maluje kucyki pony :-D:-D:-D

Witaj Marylka

Ewelina z tymi liscmi to piersze slysze:szok:

Lorelain, wlasnie w tym tygodniu nie mam jak isc na bete, a w zeszlym bylam pewna ze nie ma sensu:-(
Moze jutro rzeczywiscie testa zrobie, chociaz mysle ze spokojnie moze sie spoznic @ po tych tabletkach

Ostatnia edycja:
.... cos ci dolega? .... ja pamietam, że kapusta pomaga na nawał mleka w piersi , ale nei wiezialam ze na cos jeszcze :-D:-D:-D

Od kilku dni mam mrowisko w cyckach :-D:-D:-D obolałe, swędzą i są lekko jakby nabrzmiałe (to jedyny +) :-D Wiem, że te okłady z kapusty zaleca się karmiącym, ale moja mama poleciła, że nie tylko, więc leczę się..póki pomaga jest ok...:-)

PRALINKA, to sposób znany od dawien dawna ;)

Hej Dziewczynki :))))))))) Strasznie dawno mnie tu nie było :p i nie mam wątpliwości że WAS nie NADROBIĘ ;/ . Teraz mam strasznie dużo roboty , bo sesja w szkole i do domku do rodziców moich jeżdziliśmy na kilka dni itp :) A wczoraj mój M . dostał strasznej wysypki na całym ciele i musieliśmy jechać do szpitala . Dali mu jakiś zastrzyk i musi być na diecie ;/ Są nowe FASOLKI??? :D:D:D:D

Lor - od tygodnia boli mnie zołąd zaciska itd, do tego jelita się kurczą i bolą, choć dziś jelitka odpuściły. Jutro ide do gstrologa.

marylka witaj:)
stokrotka,monisia witajcie:)

Ja obkładałam sobie liśćmi kapusty cycochy jak karmiłam i sutki były bolące i obżarte i też pomagało ale najbardziej pomagało mi na tą dolegliwość jak smarowałam suki własnym mlekiem z cycków:)

reklama
witam się,

motylku, gratulacje, ale gdzie twoja radość ?. Jakoś tak mi się wydawało, że chłodno to napisałaś...

mama, jeszcze raz wam współczuję. Daleko będziecie jechać na pogrzeb, czy teściowa pochodziła z Poznania ?
Jak Domi, kaszle jeszcze ?

popisałam trochę z wisieńką i mnie też się wydaje, że dzwoneczek poprostu młodszy...
inaczej miałybyśmy II krechy w podobnym terminie. Musiała być później owulka.

sorbuś, jak tam ciężaróweczko ????u mni oki, tylko cycuchy rosną jak szalone i w spodnie się nie dopinam już:-D

każdej życzę miłego dnia i śmigam pracować.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry