ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witaj Marylko :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziekuje Ewelinko, ja wiem, ja to wszystko wiem, ale czasem to jest silniejsze...
Doluje sie zawsze po spotkaniu z siostra (juz Wam kiedys pisalam). Siostra jest w ciazy i kazdy tylko dookola a bo brzuszek, a bo dzisia jesc potrzebuje, a ta sie obzera... Wychodze do drugiego pokoju jak tylko moge... 'wlasna siostra to tak boli...
Lorelain - i to nei raz;-)
Ale objawow ciazowych jakos brak i za kazdy mrazem I kreska... Juz 4 dzien brzuch boli jakbym lada chwila miala @ dostac, juz z "pampersem" chodze bo nie raz mialam wrazenie ze dostalam, a to sie okazy=walo ze tyle sluzu skads sie wzielo
MONINIA- fajnie,pisz dzis duzo-a ja pwinnam miec @ w weekend a nie ma ...nie wiem co kaman???mze przez weekendowy stres???a zaczynamy zaraz po @-juz nawet nowy suwaczek zrobilam ,ze niby dzis dostalam @...
LOR- tak z Beckersa;-)trzymam &&&&& za Mateuszka,zeby dal rade
PRALINKA- zatestuj...moze akurat,ale dzis juz nie bo najlepiej z porannego. i tule bo wiem jak to jest a jeszcze jak siostre masz w ciązy...
MONIA55- cześć- Tomka mama zmarla w sobote na zawal-wlasnie Tomi dzwonil -pogrzeb w piatek na 12...
To sem ja :-)
wzięłam l4 zrobiłam krewe prywatnie, og morfologie, zelazo i crp - opowiednik ob i jutro ide do gastro prywatnie, bo brzuch dalej boli.
motylek - bardzo sie ciesze i gratuluje
.... cos ci dolega? .... ja pamietam, że kapusta pomaga na nawał mleka w piersi , ale nei wiedzialam ze na cos jeszczeA ja siedzę z liśćmi kapusty na cycolach.....trochę pomaga
.... cos ci dolega? .... ja pamietam, że kapusta pomaga na nawał mleka w piersi , ale nei wiezialam ze na cos jeszcze