reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem na chwile-pomalowalam 1 warstwe na bialo ,poczekam az wyschnie i maluje kolorem-mialam w sypialni lososiowy wiec nie trzeba 2 razy bialą.
LOR- mysle,ze nie ma co testowac-poprostu sytuacja z tata i tesciowa swoje zrobila i dlatego sie spoznia...
ZAPMARTA- cześć,ja tez wierze,ze to pozniejsza owulka u Wsieńki:tak:a tesciowa z Poznania wiec nie mamy daleko..a Domi juz praktycznie zdrwy,ale inhalacje daje Mu jeszcze przez 2 tyg bo tak kazala pediatra

SERGEEVNA- witam Cie kochana-no tak remonty to fajna sprawa i mysli mozna czyms zająć-fajnie,ze przeprowadzka sie szykuje-gratuluje!!
AGNIESZKA- TY dzis wolne??

MARYLKA- cześć;-)jakoś sie trzymamy ,ale najciezej bedzie na pogrzebie.....

Cześć Szkraby moje :laugh2:

motylek - gratuluję fasolki!!! Czekam na zdjęcie teściku :tak:

mama - buziaki Kochana moja :* Widzę, że remont wrze i bardzo dobrze - nic tak nie poprawia samopoczucia jak odświeżone wnętrze :tak:
lorelain - dziękuję za kawusię, przydała się, bo od rana przysypiam :sorry:
malapralinka - mi też się nie chce do pracy, a mam jak zwykle na popołudnie :dry: więc wszystko jeszcze przede mną... :dry:

U mnie wczoraj decyzję podjęliśmy, że wyprowadzamy się z naszej wioski do miasta w końcu... Nie ma mowy, żeby G. musiał mnie ciągle przywozić do rodziców :dry:

Uważam , że słuszna decyzja .... tobie zależy na tym aby pracować i G też, ale z drugiej strony ja mu się nie dziwie, że codziennie nie chce mu się dużo wcześniej wstawać, a ty jak masz na drugą zmianę to pół dnia tracisz czekając u rodziców. Myśle , ze to będzie zmiana na plus i pomoże wam ustabilizować życie.

nagapalma - o jej to faktycznie nie ciekawie, przytulam i oby gastrolog coś poradził.

Dziewczyny ja się cały czas poważnie zastnawiam nad otwarciem czegoś swojego, Marylka - czy mogłabys mi dac jakieś rady odnosnie własnego sklepu? ... bo ja sie zastanawiam nad sprzedąża samych ubranek z UK :dry:

Ewelina - najbardziej ciekawa jest ta uwaga końcowa, fuuuuuuuuuj wypić nasienie

Ostatnia edycja:
Dziękuję Dziewczynki za dobre słowo :laugh2: I w ogóle mieliśmy grilla w sobotę ze znajomymi ze starej firmy... G. sam jechał po nich autkiem i później okazało się, że w trakcie jazdy do domu do nas wytoczyła się pewna dyskusja o której dowiedziałam się "niechcący" kiedy G. poszedł po coś do domu i zostałam z kolegami sama... :laugh2:

Otóż G. wygadał się kolegom, że w przyszłym roku zaprasza ich na... ślub... NASZ ślub... Nie wiem, ile w tym prawdy i biorę to z przymrużeniem oka, oczywiście nie przyznaję się też do tego, że coś "wiem"... Ale za równe 3 tygodnie mamy z G. małe święto - "stukają" nam 2 latka :laugh2: więc kto wie, może szykują się oś... Nawet nie napiszę, żeby nie zapeszyć :tak:

mama no właśnie czekam na telefon z agencji.Ostatni tydzień moja firma znowu przestój miała i nie wiem jak będzie w tym tygodniu.Poczekam do 12tej(mojego czasu)jak nie zadzwonią to sama zadzwonię i spytam co dalej...:-/
także idę się w razie "w"przygotować,makijaż zrobić bo jak zadzwonią to torba w łapkę i do pracy a jak nie to jeszcze do was zajrzę:))

sergevna witaj kochana:))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry