reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziekuje Ewelinko, ja wiem, ja to wszystko wiem, ale czasem to jest silniejsze...
Doluje sie zawsze po spotkaniu z siostra (juz Wam kiedys pisalam). Siostra jest w ciazy i kazdy tylko dookola a bo brzuszek, a bo dzisia jesc potrzebuje, a ta sie obzera... Wychodze do drugiego pokoju jak tylko moge... 'wlasna siostra to tak boli...

Kochana rozumiem Cię...spróbuj przestawić swój tok myślenia na inny tor, na ten bardziej pozytywny, ciesz się ciążą siostry, wspomagają ją, przecież czeka WAS w rodzinie przyjęcie CUDU, w postaci dziecka. Należy się cieszyć, a nie smucić, wiem, że pewnie zadajesz sobie pytanie - dlaczego nie ja? Nigdy nie znajdziesz na to odpowiedzi...wszystko przychodzi w swoim czasie...my tu nic nie poradzimy...niestety.Wiem, że ciężko jest patrzeć na wszystkie ciężarne...na małe dzieci..na wózki...ja to wszystko wiem, ale ja gdy spotykam ciężarne czy też dzieci...uśmiecham sie szczerze do nich i od razu myślę "niedługo i ja będę cieszyć się macierzyństwem" zamiast "ale jej zazdroszczę, ja też chcę..."....
Bądź dobrej myśli***

reklama
\monia witaj
Ja niestety nie wiele opowiem bo tez jestem do tylu...

|Sorbus z moim okresem to roznie moze byc bo zaraz po wyłyzeczkowaniu i w zasadzie pierwszej@ zaczelam brac tabletki. Wzielam 2 opakowania i lekarz pozwolil sie starac. Wiec juz 3 opakowania nie zaczynalam (to bylo w zeszly mmiesiacu) i teraz powinien byc pierwszy okres bez tabletek. Liczac 28 dni(jak przy tabletkach tpo wypadalo 11 czerwca, ale mam swiadomosc tego ze moglo sie rozlegulowac..

Hej dziewczynki!! dzisiaj mam wiecej czasu wiec czesciej cos napisze...
Wisienka bedzie dobrze, dlatego pewnie nie wyszedl wczesniej test, bo wszystko sie opuznilo, dlatego fasolka mlodsza:))
Mama, niow lasnie, co z @?kiedy zaczynacie staranka?
i
MONINIA- fajnie,pisz dzis duzo-a ja pwinnam miec @ w weekend a nie ma ...nie wiem co kaman???mze przez weekendowy stres???a zaczynamy zaraz po @-juz nawet nowy suwaczek zrobilam ,ze niby dzis dostalam @...
mama - a ten kolorek tez z beckersa czy z magnata?... Mat właśnie siedzi na nocniku, ciekawe czy coś tam się w nim pojawi :happy2:
LOR- tak z Beckersa;-)trzymam &&&&& za Mateuszka,zeby dal rade:tak:

PRALINKA- zatestuj...moze akurat,ale dzis juz nie bo najlepiej z porannego. i tule bo wiem jak to jest a jeszcze jak siostre masz w ciązy...

MONIA55- cześć- Tomka mama zmarla w sobote na zawal-wlasnie Tomi dzwonil -pogrzeb w piatek na 12...

malapralinka i bunia tulę mocno i proszę się rozchmurzyć wiem że czasami przychodzi taki czas że humoru brak i wszystko wokół dołuje ale to minie na pewno pytanie tylko kiedy?a to już zależy tylko i wyłącznie od was.Może wybierzcie się na jakieś zakupy,kupcie sobie ciuszka albo pójdźcie z koleżanką na ploteczki do najbliższej kawiarenki:)

Malapralinka ja przeżylam dwie ciąze siostry, w tym jedną ostatnio...
Skręcałam się z zazdrości i żalu że ona jest w ciaży a ja nie...
Tyle że wiesz to nic nie daje:(( Ani nie zaszlam w ciążę ani nie poczułam się lepiej z tej zazdrości... Po każdym spotkaniu płakałam...
Miałam też szwagierkę która się strasznie obnosiła ze swoją ciążą i obecnie z dzieckiem..
Zobaczysz doczekasz się wkońcu i Ty!!!

To sem ja :-)
wzięłam l4 zrobiłam krewe prywatnie, og morfologie, zelazo i crp - opowiednik ob i jutro ide do gastro prywatnie, bo brzuch dalej boli.
motylek - bardzo sie ciesze i gratuluje

Mama bardzo mi przykro:(
Co za glupi weekend jakoś! Mojej szwagierki dziadek zmarł wczoraj:((

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry