reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już po owu:) Teraz czekam na testowanko:) Poza tym mam bardzo wydęty brzuch i ciągnie mnie dziwnie podbrzusze - nie pamiętam już jakie są objawy normalnej @, bo brałam tabsy i nie wiem, czy to ciągniecie, to na @, czy na fasolkę

reklama
U mnie też dzis leje i burze ale mi to odpowiada:))

A w sobotę pomagalismy u teściow siano zwozić przy temp ok35 stopni... ja tylko siedziałam w ciągniku (kierowalam:szok: z przyczepą:-p) ale umierałam z gorąca... A mój mężus to poprostu płynął!!

mama zrób test:) Ostatnio pani taka mówiła na wykąłdzie o naprotechnologii że żołnierzyki żyją nawet do 5 dni więc kto wie:)

Cześć Szkraby moje :laugh2:

motylek - gratuluję fasolki!!! Czekam na zdjęcie teściku :tak:

mama - buziaki Kochana moja :* Widzę, że remont wrze i bardzo dobrze - nic tak nie poprawia samopoczucia jak odświeżone wnętrze :tak:
lorelain - dziękuję za kawusię, przydała się, bo od rana przysypiam :sorry:
malapralinka - mi też się nie chce do pracy, a mam jak zwykle na popołudnie :dry: więc wszystko jeszcze przede mną... :dry:

U mnie wczoraj decyzję podjęliśmy, że wyprowadzamy się z naszej wioski do miasta w końcu... Nie ma mowy, żeby G. musiał mnie ciągle przywozić do rodziców :dry:

cześc Marylka jak samopoczucie dziś ???

Zapmarta
- hejka ja ok mdłości amm tylko troche rano ale niewielkie i spać mi się chce bardzo a ty jak u ciebie ??

nagapalma jak wrócisz zdaj relację

reklama
DOROTKA 1 - a jak Ty sie czujesz??masz juz wszystko dla Malej gotowe?? imie wybrane?? wyslij nam troche ciążowych fluidków-my tu lakme na fluidki jesteśmy:tak:;-)

jak sie czuje,ogolnie oprocz mega kataru z ktorym walcze od wtorku to rewelacyjnie,oczywiscie mimo moich dolegliwosci bo ta ciaza bez komplikacji sie nie obeszla
dla malej nie mam prawie nic jeszcze oprocz jednego rozka i kilku kaftanikow,jakos teraz nie robie tak szybko wyprawki,mam duzo rzeczy po corci,na spokojnie musze to przyniesc z piwnicy,poprac i dopiero reszte bede dokupywac

a co do imienia to ja bym chciala nina,malz ola,wiec jeszcze decyzja nie zapadla do konca

a to fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja z każdą chwilą nabieram pewności, że i tym razem się nie udało. co prawda brzuch wczoraj bolał, dziś już nie, ale w nocy budziłam się i miałam mokro w gatkach. teraz też ciągle coś ze mnie leci i tylko patrzeć jak będzie innego koloru. ja już nadziei nie mam i kompletnie zrezygnowana jestem. widać nie jest mi dane być w ciąży...

przepraszam za smęcenie, ale komu innemu mogę się tak wygadać? płakać mi się chce, bulka w jelitach (to zawsze objaw na zbliżającą się @). do zadka wszystko jest. skoro z clo się nie udaje, to nigdy się już nie uda.
wiem, że póki nie ma @ jest nadzieja, ale ode mnie już ona odeszła. nie potrafię uwierzyć, że mogło się wkońcu udać. nie po takim czasie...

przepraszam...

Bunia tulasek przeogromny
trzymam piąstki mocno zacisniete
za Ciebie i fasolke

Okresu nadal brak, juz chodze cały czas z "pampersem" awaryjnie:zawstydzona/y:

A co u Was??
Jakies testowanko pomyslne bylo??
Co sie dzialo przez te dwa dni??

Witaj i pampersow na wyrost nie zakladaj
trzymam kciuki

Do kawki przygotowałam jeszcze muffinki :)

Mama - miłego malowania sypialni;-)

oj jak bym takie zjadla

Dziewczyny dzieki i przepraszam...
Dola jakiegos mam, chyba zupelnie jak BUNIA
Tyle ze u Niej to prawdopodobne 2 kreseczki, a u mie...

Prawie placze, tylko maz sie na przeciwko i staram sie powstrzymywac...
Dzisiaj 32 dc
Przy tabletkach bylo, wiadomo - 28 dni, a wczesniej 30dniowe cykle. Ale na ciaze to ja sie wcale nie czuje. Chcialabym zeby malpa przyszla i zeby znow staranka zaczac..
Mam dosc.. Wlaczylam gg, a tam same opisy o ciazach

Pralinko tule mocno i trzymam kciuki

ja niedlugo spadam do pracy rowniez
milego dnia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry