reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja już po owu:) Teraz czekam na testowanko:) Poza tym mam bardzo wydęty brzuch i ciągnie mnie dziwnie podbrzusze - nie pamiętam już jakie są objawy normalnej @, bo brałam tabsy i nie wiem, czy to ciągniecie, to na @, czy na fasolkę

reklama
U mnie też dzis leje i burze ale mi to odpowiada:))

A w sobotę pomagalismy u teściow siano zwozić przy temp ok35 stopni... ja tylko siedziałam w ciągniku (kierowalam:szok: z przyczepą:-p) ale umierałam z gorąca... A mój mężus to poprostu płynął!!

mama zrób test:) Ostatnio pani taka mówiła na wykąłdzie o naprotechnologii że żołnierzyki żyją nawet do 5 dni więc kto wie:)

Cześć Szkraby moje :laugh2:

motylek - gratuluję fasolki!!! Czekam na zdjęcie teściku :tak:

mama - buziaki Kochana moja :* Widzę, że remont wrze i bardzo dobrze - nic tak nie poprawia samopoczucia jak odświeżone wnętrze :tak:
lorelain - dziękuję za kawusię, przydała się, bo od rana przysypiam :sorry:
malapralinka - mi też się nie chce do pracy, a mam jak zwykle na popołudnie :dry: więc wszystko jeszcze przede mną... :dry:

U mnie wczoraj decyzję podjęliśmy, że wyprowadzamy się z naszej wioski do miasta w końcu... Nie ma mowy, żeby G. musiał mnie ciągle przywozić do rodziców :dry:

cześc Marylka jak samopoczucie dziś ???

Zapmarta
- hejka ja ok mdłości amm tylko troche rano ale niewielkie i spać mi się chce bardzo a ty jak u ciebie ??

nagapalma jak wrócisz zdaj relację

reklama
DOROTKA 1 - a jak Ty sie czujesz??masz juz wszystko dla Malej gotowe?? imie wybrane?? wyslij nam troche ciążowych fluidków-my tu lakme na fluidki jesteśmy:tak:;-)

jak sie czuje,ogolnie oprocz mega kataru z ktorym walcze od wtorku to rewelacyjnie,oczywiscie mimo moich dolegliwosci bo ta ciaza bez komplikacji sie nie obeszla
dla malej nie mam prawie nic jeszcze oprocz jednego rozka i kilku kaftanikow,jakos teraz nie robie tak szybko wyprawki,mam duzo rzeczy po corci,na spokojnie musze to przyniesc z piwnicy,poprac i dopiero reszte bede dokupywac

a co do imienia to ja bym chciala nina,malz ola,wiec jeszcze decyzja nie zapadla do konca

a to fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja z każdą chwilą nabieram pewności, że i tym razem się nie udało. co prawda brzuch wczoraj bolał, dziś już nie, ale w nocy budziłam się i miałam mokro w gatkach. teraz też ciągle coś ze mnie leci i tylko patrzeć jak będzie innego koloru. ja już nadziei nie mam i kompletnie zrezygnowana jestem. widać nie jest mi dane być w ciąży...

przepraszam za smęcenie, ale komu innemu mogę się tak wygadać? płakać mi się chce, bulka w jelitach (to zawsze objaw na zbliżającą się @). do zadka wszystko jest. skoro z clo się nie udaje, to nigdy się już nie uda.
wiem, że póki nie ma @ jest nadzieja, ale ode mnie już ona odeszła. nie potrafię uwierzyć, że mogło się wkońcu udać. nie po takim czasie...

przepraszam...

Bunia tulasek przeogromny
trzymam piąstki mocno zacisniete
za Ciebie i fasolke

Okresu nadal brak, juz chodze cały czas z "pampersem" awaryjnie:zawstydzona/y:

A co u Was??
Jakies testowanko pomyslne bylo??
Co sie dzialo przez te dwa dni??

Witaj i pampersow na wyrost nie zakladaj
trzymam kciuki

Do kawki przygotowałam jeszcze muffinki :)

Mama - miłego malowania sypialni;-)

oj jak bym takie zjadla

Dziewczyny dzieki i przepraszam...
Dola jakiegos mam, chyba zupelnie jak BUNIA
Tyle ze u Niej to prawdopodobne 2 kreseczki, a u mie...

Prawie placze, tylko maz sie na przeciwko i staram sie powstrzymywac...
Dzisiaj 32 dc
Przy tabletkach bylo, wiadomo - 28 dni, a wczesniej 30dniowe cykle. Ale na ciaze to ja sie wcale nie czuje. Chcialabym zeby malpa przyszla i zeby znow staranka zaczac..
Mam dosc.. Wlaczylam gg, a tam same opisy o ciazach

Pralinko tule mocno i trzymam kciuki

ja niedlugo spadam do pracy rowniez
milego dnia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry