reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witaj Aga i Ewcia

Ja w tym miesiącu wogole się nie staram, przez ten bol nic mi się nie chce ...

mama - współczuje

Mama a moze u Ciebie @ sie wcale juz nie pojawi;-)??
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za cieple slowa. Jestescie niezastapione!!!
Z siostra bym sie cieszyla i owszem, tylko z przeporszeniem ku..ca mnie bierze jak ona pali i napije sie (co prawda czasem ale jednak) piwa czy drinka, a o dziecko sie dluuugie lata starala.

Moze ten moj humor ze wzgledu na niepewnosc jest taki??
Bo najgorsze jst czekanie, i chociaz wiem ze nie mam co marzyc w tym cyklu, bo tak jak pisalam objawow brak. a przy tamtej ciazy wiedzialam od razu. Tak poki @ nie ma, tak sie ludze ze moze jednak...

reklama
hej dziwczynki :) dzieńdoberek :) ja dziś lekko spuźniona na bb ale jestem :)

mama jak sie czujesz?? i jak Tom ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry