reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześc Lor

mama a ty dostałaś @ ??
kurcze własnie miałam pytac czy remont skończony ;-)
SRBUS- no wlasnie nie dostalam @:sorry2:
Witam :)

Mama- pytasz, więc jestem;-)
Podczytuję Was troszkę, ale jakoś tak brak mi weny do pisania, bo o czym... Staranka dopiero w sierpniu więc pocichutku czekam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Motylek- gratuluję, a może wstawisz test?

Ewelina28- zaciśnięte &&&

Pozdrawiam wszystkie

EWCIA3004- no cudnie,ze wlecialas-a jak przygotowania do slubu;-):-D:-D

PRALINKA- ja Cie zauwazylam tylko nie wiem dlaczego napisalam witaj Nagaalma jak chodzilo mi Ciebie-jaka ja dzis zakrecona:eek::eek::eek::eek:
PRALINKA- fajnie,ze impra udana i przygoda z korkami opanowana i termin na @ kiedy masz???

LOR- ja maluje Irisem podobnym bo Melona...a mufinki pycha,jak tam sikanie Mateusza do ncnika??

reklama
Dziewczyny II krechy.

kurcze tak to napisałaś że gdyby nie inny kolor to bym przeoczyła informacje :p
GRATSY KOCHANAAAA!!!!!! Cudowna wiadomość!!!
życzę spokojnych 9 miesięcy, bez większych dolegliwości ale z jakimiś jednak tak - żebyś wiedziała że jesteś w ciąży :p

Domi juz bardzo dobrze-ladnie spi i sporadycznie kaszle takze leki dzialaja

to super!

WISIEŃKA do mnie przed chwila dzwnila i jest troche smutna bo gin.zrobil Jej usg ,ale okazalo sie ,ze ciaza jest o 2 tyg.niższa niz wychdzi o @ czyli to jest ok 5 tyg a z @ wychodzi ok 7 tyg. i widac bylo pecherzyk ,ale zarodka i serduszka nie...i teraz biedna musi czekac 2 tyg do nastapnej wizyty bo albo wulka sie przesunela ,albo gin powiedzial ze cos sie zle rozwija....ja wierze,ze owulka sie przesunela!!!!!!i bedzie dobrze!!!!! no i gin.powiedzial ,ze on nie daje L4 i ze jak nie jeste w stanie pracowac to musi pprosic pracodawce o zmiane stanowiska pracy albo zeby byla w domu a pracodawca niech Jej placi ,zeby nie naciagac zusu...takze niestety jest teraz w pracy...doradzilam Jej,zeby poszla jeszcze raz jutro lub w srode do tej pierwszej pani gin.i niech Ona jeszcze raz zrbi usg i jak potwierdzi t niech Jej da L4 na jakies kbiece schorzenie ,zeby te 2 tyg nie chdzila do pracy a potem sie okaze.....zbaczymy co sie Wisieńce uda zalatwić-trzymajmy wszystkie kciuki!!!!!!!

kurcze, niech idzie do innego jeszcze dla porównania! Mnie się też wydaje że to była spóźniona owu skoro testy tak długo nie wychodziły. Nie ma się co bać. Ale żeby nie kusić losu - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
no i szkoda że z tym L4 nie wyszło...

witam się dzisiaj i ja

motylek co za wieści z samego ranka!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!
wisienka nie martw się. na pewno to wina spóźnionej owu, skoro testy tyle czasu niec nie pokazywały. trzymaj sie i niczym nie przejmuj- będzie dobrze!!!

a ja z każdą chwilą nabieram pewności, że i tym razem się nie udało. co prawda brzuch wczoraj bolał, dziś już nie, ale w nocy budziłam się i miałam mokro w gatkach. teraz też ciągle coś ze mnie leci i tylko patrzeć jak będzie innego koloru. ja już nadziei nie mam i kompletnie zrezygnowana jestem. widać nie jest mi dane być w ciąży...

przepraszam za smęcenie, ale komu innemu mogę się tak wygadać? płakać mi się chce, bulka w jelitach (to zawsze objaw na zbliżającą się @). do zadka wszystko jest. skoro z clo się nie udaje, to nigdy się już nie uda.
wiem, że póki nie ma @ jest nadzieja, ale ode mnie już ona odeszła. nie potrafię uwierzyć, że mogło się wkońcu udać. nie po takim czasie...

przepraszam...

BUŃKU!!!!!!!!! po pierwsze, nie przepraszaj bo nie ma powodu...
tak jak dziewczyny piszą, nie podamy Ci daty kiedy zobaczysz dwie kresulki ale kurcze... objawy masz ciążowe wybitnie więc będę baaaaardzo zaskoczona jeśli wyjdzie jedna krecha. Ale myślę że póki nie ma @ to jest nadzieja.

ja już jestem tak zamotana że nie wiem... nie nastawiam się absolutnie ale ta temperatura mnie wnerwia... 26dc|36.93 27dc|36.8 28dc|36.6 29dc|36.8 30dc|36.6 31dc|36.93 32dc|36.39 33dc|36.7
nie ogarniam...

Dziewczyny dzieki i przepraszam...
Dola jakiegos mam, chyba zupelnie jak BUNIA
Tyle ze u Niej to prawdopodobne 2 kreseczki, a u mie...

Prawie placze, tylko maz sie na przeciwko i staram sie powstrzymywac...
Dzisiaj 32 dc
Przy tabletkach bylo, wiadomo - 28 dni, a wczesniej 30dniowe cykle. Ale na ciaze to ja sie wcale nie czuje. Chcialabym zeby malpa przyszla i zeby znow staranka zaczac..
Mam dosc.. Wlaczylam gg, a tam same opisy o ciazach

mama to chucham i dmucham w twoja strone i w strone buni - moze obie jutro zatestujecie ?? - kurcze ale bym chciała takiego niusa od was obu ze sa dwie kreseczki - 4 w sumie :tak::tak::tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pralinka
to fluidki równiez dla ciebie kiedy powinnaś dostac @

mama, pralinka - jak przeczytałam cześc nagapalma to się zastanawiałam gdzieś tuy ja dojrzała - myslałam ze masz jakiego podgladacza kto jest zalogowany :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Dzisiaj 32 dc
Przy tabletkach bylo, wiadomo - 28 dni, a wczesniej 30dniowe cykle. Ale na ciaze to ja sie wcale nie czuje. Chcialabym zeby malpa przyszla i zeby znow staranka zaczac..

Spokojnie kochana, co ma być to będzie. Tu trzeba cierpliwości i bez presji...Póki @ nie ma jest nadzieja....przytulam***, każda miewa gorsze dni, ale trzeba szybko stanąc na nogi i dalej walczyć...mieć nadzieję, wiarę i siłę w lepsze jutro! Będzie dobrze....zobaczysz...tylko nie stresuj się tak...wyluzuj troszkę...:tak::tak::tak:

Dzisiaj 32 dc

pralinka a ty już testowałaś? ... bo 32 to tak bardzo zachęcająco brzmi :tak:

mama - a ten kolorek tez z beckersa czy z magnata?... Mat właśnie siedzi na nocniku, ciekawe czy coś tam się w nim pojawi :happy2:

Dziekuje Ewelinko, ja wiem, ja to wszystko wiem, ale czasem to jest silniejsze...
Doluje sie zawsze po spotkaniu z siostra (juz Wam kiedys pisalam). Siostra jest w ciazy i kazdy tylko dookola a bo brzuszek, a bo dzisia jesc potrzebuje, a ta sie obzera... Wychodze do drugiego pokoju jak tylko moge... 'wlasna siostra to tak boli...

Lorelain - i to nei raz;-)
Ale objawow ciazowych jakos brak i za kazdy mrazem I kreska... Juz 4 dzien brzuch boli jakbym lada chwila miala @ dostac, juz z "pampersem" chodze bo nie raz mialam wrazenie ze dostalam, a to sie okazy=walo ze tyle sluzu skads sie wzielo:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim:)
Wkońcu mam czas napisać:) Za to zero szans na nadrobienie:((

moge poprosić o jakieś streszczenie??

Bunia - doczytalam że masz dołka:( Bidulko nie martw się...Teraz jest źle ale to wcale nie znaczy że jezszcze nie będzie bodrze! Zobaczysz doczekasz się! Zresztą dopuki nei masz@ to jeszcze jest nadzieja! (bo ciągle nie masz prawda?

Malapralinka - a ty masz@??? Bo jak nie to przeciez też jeszcze może się okazać że fasoleczka sobie mieszka:))

Mama co się stało? Bo nie wiem gdzie szukac a czytalam że dziweczyny cos pisaly o mamie Toma... No i jak tam Twoja@?

Przepraszam ale reszty nie pamiętam...

reklama
Margolcia- witam :))

Mama- przygotowania....:-D:-D:-D mam jeszcze czas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D może w tym tygodniu cosik zaczniemy:-D

Wisienko- kochana wszystko będzie dobrze:tak: a pamiętaj, że w kodeksie napisane jest, że kobieta w ciąży nie może pracować poza terenem zamieszkania więc chcąc nie chcąc szef będzie musiał pomyśleć no i może zmień ginka, bo raczej ten L4 nie będzie dawać, buziaki Słonko

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry