reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SORBUS- i u Ciebie i u Wisieńki bedzie wszystko si bo my tu calym zastepem trzymamy kciuki!!!

EWELINA- rozumiem i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymamy od 14.00 a Ty szybko daj znac co i jak;-)

MARYLKA,SOL,BADYLINKA,BIBINKA,ZAPMARTA,EWCIA822,EWCIA3004 ,LORELAIN I RESZTA LEJDIS-GDZIE SIE PODZIEWACIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ide malowac sypialnie-tez ja trzeba odswierzyc:tak:
LOR- widze,ze jestes-no!! a kawka bardzo chetnie. [FONT=&quot]
n080.gif
[/FONT]a jesli chodzi sypialnie t pomaluje z Becersa kolorem Iris-podobny do Melona -zobacze jak wyjdzie

Ostatnia edycja:
reklama
cześc Lor

mama a ty dostałaś @ ??
kurcze własnie miałam pytac czy remont skończony ;-)

Witam :)

Mama- pytasz, więc jestem;-)
Podczytuję Was troszkę, ale jakoś tak brak mi weny do pisania, bo o czym... Staranka dopiero w sierpniu więc pocichutku czekam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Motylek- gratuluję, a może wstawisz test?

Ewelina28- zaciśnięte &&&

Pozdrawiam wszystkie

witam
jak nie upał to deszcz,trochę można odpocząć od gorąca, jeszcze dzisiaj burza z gradem była:szok:
mama bardzo mi przykro z powodu starty mamy Toma.....
motylku Moje ogromniaste gratulacje!!!! super wieści od samego rana!!!cudownych miesięcy ciąży życzę
wisieńka co za gin, jak można powiedzieć że nie da L4, tylko żeby pracodawca płacił , a ty masz w domu siedzieć,żeby Zusu nie naciągać. Przecież szef wyśmiałby z takiej propozycji, chyba że zatrudnia wiecej niż 20 pracowników, bo wtedy i tak on płaci na L4-jak dobrze pamiętam. Też poszłabym do innego gina. A może ciąża faktycznie jest dużo młodsza, nie martw się , będzie dobrze, musi być!!!!:tak:
buniu nie łam się!!! Dla ciebie też jest przewidziane dzieciątko!!!Wiem że łatwo pisać, ale wszystko będzie dobrze i Ty także doczekasz się bycia w ciąży i mamusią!!!;-)

Nie ma szans na nadrobienie reszty, ale może chociaż dzisiaj będę na bieżąco, chociaż trochę.

Lor, sorbuś, pralinka, ewelinka,ewcia, aguś i reszta nie wymienionych witam serdecznie w poniedziałkowy dzionek:-)

Hej dziewczynki!! dzisiaj mam wiecej czasu wiec czesciej cos napisze...
Wisienka bedzie dobrze, dlatego pewnie nie wyszedl wczesniej test, bo wszystko sie opuznilo, dlatego fasolka mlodsza:))
Mama, niow lasnie, co z @?kiedy zaczynacie staranka?
BUNIA, nie poddawaj sie, bedzie dobrze, mocno w to wierze, najwyzej w przyszlym m-cu zatestujemy razem:)
ps. Dziewczyny u mnie 20 dc a szyjka bardzo wysoko i miekka, tak powiino byc, ale ja jestem zielona w tych sprawach, dwoje dzieci, a taka niewiedza...buziaki

reklama
pralinka no co ty - przy tylu postach jak przeczytam wszystko to połowy nie pamiętam potem co komu miałam napisać :zawstydzona/y:

margolciu pracodawca płaci ale rozlicza z zusem powyzej 20 pracowników także i tak to Zus płaci tylko kasa wpływa z zakładu

mama ja dopiero teraz doczytałam o mamie Toma :-( - strasznie mi przykro :-(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry