reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja tak skromnie poproszę o kciuki na godz. 14, bo mam wizytę u gin...:zawstydzona/y:

MAMA05
, hahahahaha , czerwiec...czerwiec....hahaha , helołłłł.....obudź się! ;-)
Malapralinka, witaj

Ostatnia edycja:
dzisiaj nie mam weny. sorki że tylko tak wpadłam i posmęciłam. nie dam rady pisać dzisiaj.

miłego dnia

dzisiaj nie mam weny. sorki że tylko tak wpadłam i posmęciłam. nie dam rady pisać dzisiaj.

miłego dnia
bunia- jasne,rozumiemy-to chociaz sobie podczytuj;-)
Ja tak skromnie poproszę o kciuki na godz. 14, bo mam wizytę u gin...:zawstydzona/y:

MAMA05
, hahahahaha , czerwiec...czerwiec....hahaha , helołłłł.....obudź się! ;-)
Malapralinka, witaj
EWELINA- pewnie-mowisz i masz -kciuki zacisniete!!! a co to za wizyta kontrolna czy w jakiejś konkretnej sprawie????;-) no i musze sie garnąć skoro jestem jeszcze w kwietniu:eek:

Pamietam jak moja przyjaciolka byla w ciazy to na poczatku ciagle jej sie spac chcialo, zupelnie jak Tobie :) Sama wiesz ze to tylko przejsciowe bo juz masz doswiadczenie ze swoja coreczka ;-) Ech ciekawe kiedy mnie to czeka...:blink:

jaewa no dokałdnie masz rację - tylko z córcią tak miałam do 5 miesiaca :sorry2:

SORBUS- no najgorzej jsk chce sie spac a trzeba byc w pracy-a to taki etap ciazy,ze spac sie chce

WISIEŃKA do mnie przed chwila dzwnila i jest troche smutna bo gin.zrobil Jej usg ,ale okazalo sie ,ze ciaza jest o 2 tyg.niższa niz wychdzi o @ czyli to jest ok 5 tyg a z @ wychodzi ok 7 tyg. i widac bylo pecherzyk ,ale zarodka i serduszka nie...i teraz biedna musi czekac 2 tyg do nastapnej wizyty bo albo wulka sie przesunela ,albo gin powiedzial ze cos sie zle rozwija....ja wierze,ze owulka sie przesunela!!!!!!i bedzie dobrze!!!!! no i gin.powiedzial ,ze on nie daje L4 i ze jak nie jeste w stanie pracowac to musi pprosic pracodawce o zmiane stanowiska pracy albo zeby byla w domu a pracodawca niech Jej placi ,zeby nie naciagac zusu...takze niestety jest teraz w pracy...doradzilam Jej,zeby poszla jeszcze raz jutro lub w srode do tej pierwszej pani gin.i niech Ona jeszcze raz zrbi usg i jak potwierdzi t niech Jej da L4 na jakies kbiece schorzenie ,zeby te 2 tyg nie chdzila do pracy a potem sie okaze.....zobaczymy co sie Wisieńce uda zalatwić-trzymajmy wszystkie kciuki!!!!!!!

Wisienko - nie martw sie u mnie tez nie było jeszcze zarodka widać - zauwaz jak późno nam testu wyszły widocznie mamy mniejszy staż ciążowy i tyle - będzie dobrze zobaczysz nie martw sie poczekaj do piatku i idz do starej ginki na pewno juz cos zobaczysz

mama - no taki okres ale kurcze wszystko mi padło bo nie mam na nic siły

bunia będzie wszystko dobrze zobaczysz nic się nie martw - czekamy do jutra i slemy fluidki

bunia- jasne,rozumiemy-to chociaz sobie podczytuj;-)

EWELINA- pewnie-mowisz i masz -kciuki zacisniete!!! a co to za wizyta kontrolna czy w jakiejś konkretnej sprawie????;-) no i musze sie garnąć skoro jestem jeszcze w kwietniu:eek:

Powiedzmy, że kontrolna. Po piersze - odbieram wyniki Testu UroGin, a po drugie od dłuższego czasu mój organizm świruję, więc idę sprawdzić, czy czasem cosik się tam złego nie dzieje...:zawstydzona/y: trochę sie obawiam, ale wierzę, że wsio ok!!!

Ewelinka, kciuki zacisniete;-)
Bunia nie lam sie, kazdemu przychodza takie chwile zalamania, dobrze bedzie, zobaczysz:tak:

Mi sie dzisiaj do pracy nie chce:-(

reklama
Spokojnych 8 miesięcy!!!

[FONT=&quot][/FONT]

Wisienka - jestem jakoś wewnętrznie przekonana , że wszystko będzie dobrze, z pewnością przesunęła ci się owu i stąd tak późno dwie kreseczki na teście.
Jeśli chodzi o lekarza to kurde przeczuwałam, to. Pójdź do tego, który cię już trochę zna. Co by się stało jakbyś powiedziała szefowi , że ma ci zmienić warunki pracy?

Mama
- masz racje, coś z ciśnieniem nie teges bo czuje się masakrycznie. Idę zrobić nam kawkę :-)

aha no i mignęło mi cudne zdjęcie z NZ
:-)

Kawunia dla wszystkich

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry