reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JAEWA- ja tez napisalam ze fotka i miejsce przepiekne!!! a jesli chdzi o 2dniowe @ to tez tak mam i to wynika -jak mi gin tlumaczyl - z tego ,ze mi sie cylke skrocily z 28 na 25 dniowe i przez t @ tez trwa krocej

Dziekuje ze mnie pocieszylas Mama bo juz myslalam ze ze mna cos nie tak:szok:
Ciesze sie ze fotka Ci sie podoba. Ta plaza ma ponoc najbielszy piasek na swiecie :tak:

Czy moge Wam potem jeszcze pokazac moje pare ulubionych miejsc z NZ? Moj jest zapalonym fotografem, robi fajne fotki. Wkleje potem pare o ile moge ;-)
Fajnie bylo tam mieszkac ale Australia tez jest ladna ;-)

Kochane ja bede powoli znikac.....Mamy wlasnie wieczor wiec ide dotrzymac towarzystwa mojemu i cos wymyslec na kolacje ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MARAN,KAMA- witajcie;-)
ja tez ide poodkurzać-u nas taka pogoda,ze glowa peka-niskie cisnienie,spać sie chce.. [FONT=&quot]
a227.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e044.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a227.gif

JAEWA-PEWNIE ZE WKLEJEJ -POZWIEDZAMY TROCHE ŚWIATA!!!
[/FONT]

Ostatnia edycja:
witam się dzisiaj i ja

motylek co za wieści z samego ranka!!!!!! gratulacje!!!!!!!!!!!
wisienka nie martw się. na pewno to wina spóźnionej owu, skoro testy tyle czasu niec nie pokazywały. trzymaj sie i niczym nie przejmuj- będzie dobrze!!!

a ja z każdą chwilą nabieram pewności, że i tym razem się nie udało. co prawda brzuch wczoraj bolał, dziś już nie, ale w nocy budziłam się i miałam mokro w gatkach. teraz też ciągle coś ze mnie leci i tylko patrzeć jak będzie innego koloru. ja już nadziei nie mam i kompletnie zrezygnowana jestem. widać nie jest mi dane być w ciąży...

przepraszam za smęcenie, ale komu innemu mogę się tak wygadać? płakać mi się chce, bulka w jelitach (to zawsze objaw na zbliżającą się @). do zadka wszystko jest. skoro z clo się nie udaje, to nigdy się już nie uda.
wiem, że póki nie ma @ jest nadzieja, ale ode mnie już ona odeszła. nie potrafię uwierzyć, że mogło się wkońcu udać. nie po takim czasie...

przepraszam...

Dzień Dobry...
Miłego dnia życzę***

Wisienka, kochana...trzymam z całych sił kciuki u rąk i stóp :-D trzeba wierzyć...będzie dobrze***

Bunia87,
kochana, a cóż to za smutki. Kochanie, nie wolno tracić nadziei, bo bez niej ciężko w życiu!!!! Trzeba walczyć! Masz prawo do "gorszego dnia", jak każda z Nas tutaj...ale za chwile trzeba podnieśc głowę wysoko, wypiąc pierś do przodu i powiedzieć sobie UDA SIĘ!!! i kropka...pozytywne myślenie to podstawa...dla nas w końcu zaświeci słoneczko...i zobaczysz...w najmniej oczekiwanym momencie...
Przytulam*** i główka do góry! Damy radę!

Ostatnia edycja:
BUNIA- wiem,ze ciezko Ci jest tyle czasu czekac na ciąże i wciąż mieć nadzieje i walczyc-wierz,mi ze ja tez swoje przeszlam ,zeby miec dzieci i przezylam 1 strate...Sol tez walczyla-6 poronien i wkncu ma Karole a teraz kolejna dzidzia w drodze-Tobie tez sie uda-tylko niestety nie napisze Ci kiedy...trzeba byc cierpliwym chc to bardzo trudne i dzialac na luzie i pewnego dnia zobaczysz upragnine 2 kreski i fasolke na usg-zycze Ci tego z calego serca....

podaje czekoladke na poprawe humoru i husteczki-prsze wytrzec gile i pisac tu z nami a jutro bedzie test i sie okaze:tak:

zaraz przyjdzie Marylka to Cie przytuli do piersi i zobaczysz-bedzie Ci lepiej!!

Wtajcie dziewczyny.

Motylku gratuluje serdecznie:-)
Wiesienko kochana trzymaj się,idz do innego ginekologa,akie dziwne e cykle mialas ostatnio ze moze faktycznie owulka sie przesunela a w 5 tyg to faktycznie nie widac zarodka,oby wszystko dobrze sie skonczyło,ale mi sie przykro zrobiło,Wisienko jestem z Toba!!!!!

dziewczyny w przyszłym tyg bede zaglądac częsciej,jesczze ten tydzien będzie zwariowany,a w piątek mam rozmowe kwalifikacyjna ze stażu więc teraz będe się uczyc,ale później juz bede z wami:tak:

Dzien dobry:-)
Dziewczyny nie dam rady nadrobic:-(
Wczoraj jakos poszlo, tyle stresu a obiad sie udal..
W trakcie gotowania wywalilo korki i potem byla awaria piecow. Myslelismy ze mamy pozamiatane...
Obiad na 30 osob a tu miesia nie ma gdzie zrobic...
Ale udalo sie naprawic...

Okresu nadal brak, juz chodze cały czas z "pampersem" awaryjnie:zawstydzona/y:

A co u Was??
Jakies testowanko pomyslne bylo??
Co sie dzialo przez te dwa dni??

reklama
EWELINKA- cześć:)) a u Ciebie widze niedlugo rocznica slubu [FONT=&quot]
n025.gif
[/FONT]

Cześć ***:-)
Kolejna miesięcznica, ale jeszcze kilka dni...w kwietniu obchodziliśmy pełną 7 rocznicę, a miesięcznice jakoś takoś mniej obchodzimy...:zawstydzona/y:

MOTYLEK,
dopiero doczytałam - GRATULUJĘ!!! Ależ się cieszę...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry