JAEWA- ja tez sie ciesze,ze moj facet juz zdrowy
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
a teraz Ty sie kuruj-podaje herbatke z cytrynką
SORBUS- no najgorzej jsk chce sie spac a trzeba byc w pracy-a to taki etap ciazy,ze spac sie chce
AGNIESZKA- witaj z rana
WISIEŃKA do mnie przed chwila dzwnila i jest troche smutna bo gin.zrobil Jej usg ,ale okazalo sie ,ze ciaza jest o 2 tyg.niższa niz wychdzi o @ czyli to jest ok 5 tyg a z @ wychodzi ok 7 tyg. i widac bylo pecherzyk ,ale zarodka i serduszka nie...i teraz biedna musi czekac 2 tyg do nastapnej wizyty bo albo wulka sie przesunela ,albo gin powiedzial ze cos sie zle rozwija....ja wierze,ze owulka sie przesunela!!!!!!i bedzie dobrze!!!!! no i gin.powiedzial ,ze on nie daje L4 i ze jak nie jeste w stanie pracowac to musi pprosic pracodawce o zmiane stanowiska pracy albo zeby byla w domu a pracodawca niech Jej placi ,zeby nie naciagac zusu...takze niestety jest teraz w pracy...doradzilam Jej,zeby poszla jeszcze raz jutro lub w srode do tej pierwszej pani gin.i niech Ona jeszcze raz zrbi usg i jak potwierdzi t niech Jej da L4 na jakies kbiece schorzenie ,zeby te 2 tyg nie chdzila do pracy a potem sie okaze.....zbaczymy co sie Wisieńce uda zalatwić-trzymajmy wszystkie kciuki!!!!!!!
EWCIA822- witam iCiebie