reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama dobrze że Domiś juz zdrowiutki :tak:

kurcze dziewczyny taka jestem zmęczona i ciągle spać mi się chce :-( - nawet czytać nie mam siły w domu już :zawstydzona/y:
Pamietam jak moja przyjaciolka byla w ciazy to na poczatku ciagle jej sie spac chcialo, zupelnie jak Tobie :) Sama wiesz ze to tylko przejsciowe bo juz masz doswiadczenie ze swoja coreczka ;-) Ech ciekawe kiedy mnie to czeka...:blink:

reklama
Czesc Dziewczynki Troche mnie nie bylo bo sie pochorowalam, dalej lykam tablety...ech jakas grypa mnie trzyma:-(
Wczoraj mimo tego ze tutaj zima bylismy na plazy bo bylo slonecznie, chyba pochorowalam sie troche bardziej po tym wypadzie ale warto bylo jechac, nawet delfinki byly skaczace nad woda (zalanczam fotke plazy)
Nie jestem w stanie Was nadrobic, czy ktos moze mi napisac w skrocie co tam ciekawego sie wydarzylo w ciagu ostatnich paru dni? Mamy jakies nowe fasolki?
Mama jak tam Twoj maly? Mam nadzieje ze juz zdrowieje:tak:
Lorelain i Maran - atha sliczne dzieciaczki!!! :-)
Bede pozniej jak juz wstaniecie. Do napisania papa

2568gsg.jpg
Śliczne zdjęcie:))
Dziewczyny II krechy.

Motylku moje GRATULACJE:))Życzę zdrowych 9 miesięcy:))
Wklej fotkę testu plisss

A tak poza tym to dzień dobry wszystkim:))

Witaj Mama, strasznie sie ciesze ze juz z nim wszystko dobrze :-) Teraz to ja choruje ale mam nadzieje ze szybko przejdzie.
JA OD KILKU CYKLI MA 2 DNIOWE @ i gin powiedzial ze to przez to ze cykl mi sie skrocil z 28 na 25 i wtedy @ nie bedzie trwal dlugo a dzis mam 27 d.c. i @ brak...

Dziewczyny mam pytanie, dostalam okres w sobote a dzisiaj juz nie ma po nim sladu....Czy mozliwe jest zeby trwal tylko 2 niecale dni? Nigdy tak nie mialam wiec wybaczcie ze pytam :zawstydzona/y:
JAEWA- ja tez sie ciesze,ze moj facet juz zdrowy:tak:a teraz Ty sie kuruj-podaje herbatke z cytrynką

SORBUS- no najgorzej jsk chce sie spac a trzeba byc w pracy-a to taki etap ciazy,ze spac sie chce

AGNIESZKA- witaj z rana

WISIEŃKA do mnie przed chwila dzwnila i jest troche smutna bo gin.zrobil Jej usg ,ale okazalo sie ,ze ciaza jest o 2 tyg.niższa niz wychdzi o @ czyli to jest ok 5 tyg a z @ wychodzi ok 7 tyg. i widac bylo pecherzyk ,ale zarodka i serduszka nie...i teraz biedna musi czekac 2 tyg do nastapnej wizyty bo albo wulka sie przesunela ,albo gin powiedzial ze cos sie zle rozwija....ja wierze,ze owulka sie przesunela!!!!!!i bedzie dobrze!!!!! no i gin.powiedzial ,ze on nie daje L4 i ze jak nie jeste w stanie pracowac to musi pprosic pracodawce o zmiane stanowiska pracy albo zeby byla w domu a pracodawca niech Jej placi ,zeby nie naciagac zusu...takze niestety jest teraz w pracy...doradzilam Jej,zeby poszla jeszcze raz jutro lub w srode do tej pierwszej pani gin.i niech Ona jeszcze raz zrbi usg i jak potwierdzi t niech Jej da L4 na jakies kbiece schorzenie ,zeby te 2 tyg nie chdzila do pracy a potem sie okaze.....zbaczymy co sie Wisieńce uda zalatwić-trzymajmy wszystkie kciuki!!!!!!!

EWCIA822- witam iCiebie

WISIEŃKA do mnie przed chwila dzwnila i jest troche smutna bo gin.zrobil Jej usg ,ale okazalo sie ,ze ciaza jest o 2 tyg.niższa niz wychdzi o @ czyli to jest ok 5 tyg a z @ wychodzi ok 7 tyg. i widac bylo pecherzyk ,ale zarodka i serduszka nie...i teraz biedna musi czekac 2 tyg do nastapnej wizyty bo albo wulka sie przesunela ,albo gin powiedzial ze cos sie zle rozwija....ja wierze,ze owulka sie przesunela!!!!!!i bedzie dobrze!!!!! no i gin.powiedzial ,ze on nie daje L4 i ze jak nie jeste w stanie pracowac to musi pprosic pracodawce o zmiane stanowiska pracy albo zeby byla w domu a pracodawca niech Jej placi ,zeby nie naciagac zusu...takze niestety jest teraz w pracy...doradzilam Jej,zeby poszla jeszcze raz jutro lub w srode do tej pierwszej pani gin.i niech Ona jeszcze raz zrbi usg i jak potwierdzi t niech Jej da L4 na jakies kbiece schorzenie ,zeby te 2 tyg nie chdzila do pracy a potem sie okaze.....zbaczymy co sie Wisieńce uda zalatwić-trzymajmy wszystkie kciuki!!!!!!!

Niech Wisieńka idzie jeszcze raz do innego ginekologa a najlepiej sprawdzonego do którego już chodziła.
Mam nadzieję i mocno w to wierzę że wszystko jest dobrze.
A poza tym jak dobrze pamiętam gdy tylko skończy się 3 miesiąc to może wtedy śmiało powiedzieć szefowi bo jest chroniona i nie może jej zwolnić.

No nic kochane Ja idę zająć się obowiązkami w domu,postaram się zajrzeć do was później:)
Życzę wszystkim miłego i słonecznego dnia:))

DOROTKA 1 - a jak Ty sie czujesz??masz juz wszystko dla Malej gotowe?? imie wybrane?? wyslij nam troche ciążowych fluidków-my tu lakme na fluidki jesteśmy:tak:;-)

JAEWA- ja tez sie ciesze,ze moj facet juz zdrowy:tak:a teraz Ty sie kuruj-podaje herbatke z cytrynką

SORBUS- no najgorzej jsk chce sie spac a trzeba byc w pracy-a to taki etap ciazy,ze spac sie chce

AGNIESZKA- witaj z rana

EWCIA822- witam iCiebie

Mama dziekuje herbatka z cytrynka pomogla ;-)

Agnieszka ciesze sie ze fotka Ci sie podoba, moj przyszly malzyk ja pstryknal wczoraj :-)

Wlasnie moja bardzo dobra kumpela z Nowej Zelandii mi napisala ze jest w ciazy:-) Ma juz prawie 40 stke i drugiego dzidziusia nosi, tak sie ciesze bo ma juz corke 3 letnia :tak: Ech oby i mi sie tak szybko udalo :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JAEWA- ja tez napisalam ze fotka i miejsce przepiekne!!! a jesli chdzi o 2dniowe @ to tez tak mam i to wynika -jak mi gin tlumaczyl - z tego ,ze mi sie cylke skrocily z 28 na 25 dniowe i przez t @ tez trwa krocej

motylek gratuluje
wisienka trzymam mocno kciuki i jestem dobrej mysli... moze to owulka sie opozniła i dlatego test nie wykrywał ciazy i jest poprostu mlodsza... mysl pozytywnie i spokojnie bedzie dobrze... no i idz do Twojego sprawdzonego gina niech da Ci zwolnienie na cokolwiek... mysle o Tobie kochana bo wiem, ze strasznie sie martwisz... i jest Ci ciezko...
witam wszystkich poniedziałkowo

reklama
Witam z samego rana:-)

motylek1135-Moje gratulacje:-D

wisienka-Idz do drugiego ginekologa aby sie upewnic .Trzymam kciuki aby wszystko sie dobrze skonczylo.

U mnie jak na razie spoko,chociarz humoru nadal brak :-(Zaraz zrobie sobie kawke a pozniej biore sie za porzadki.Najpierw jednak musi sie synek obudzic :wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry