reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
nie przeoczyłam pisałam że cię witam i dałam ogroooooooooooooooomną buźkę dla ciebie a ty sobie poszedłaś
teraz mi tu nie kukaj tylko mnie tulaj i trzymaj kciukasy bo brzucho boli "prawie" jak na @ (choć wydaje mi się że za szybko, a w dodatku jakoś tak inaczej- czuję się jakbym kolkę miała)

pozatym słabo mi jakoś, muli mnie, coś mi oczy szwankują i wogóle cuda- niewidy i tylko się nakręcam. teraz mi burczy w brzuchu to idę sobiem zrobić kanapkem wogóle to mimo tego że się ślinię jak szczenię, to jeszcze mam sucho w buzi!! idzie to zrozumieć? porażka. jak ja te 2 dni wytrzymam? (chyba że faktycznie z rańca zołza przylezie)

Buńku powiedziałabym "mosz humory jak baba w ciąży" xD
ale nie powiem nic tylko poczekam do wtorku do oficjalnych informacji o || kreskach bo śmierdzi mi tu fasoliną na kilometr :>

a ja w ogóle zmieniam suwaki i obrazeczki żeby się niepotrzebnie nie nakręcać

reklama
Witam się już najedzona
m010.gif

MAMA mój Artek też przed meczem siedzi. Nie wiem co oni w tym widzą. Tylko, że twojego to idzie zrozumieć. A mój z kolegami, przy piwku i się drą :wściekła/y: Ale cóż zrobić? A decyzje podjęłaś bardzo dobrą:tak:

jem seraaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmmm...... pycha!!!!
a tak poza to zaraz uciekam pod prysznic i spaaaaaaaaaaaać- moje marzenie. byle by się nie obudzić z @

słodkich snów dziwoje moje

AGNIESZKO mnie też zapraszali:eek:

WISIENKO czemu nabuzowana? Mi też czasami posty uciekają. Najgorsze jak pisze takie długie i weź tu wszystko od nowa zaczynaj;/

cześć Nika :-) dziękuję za kciuki. miejmy nadzieję,że się nie pojawi. bo inaczej sie chyba rozpłacze...

Iwonka dobrej nocki. I działajcie regularnie :-D jak tam w szkole?
Wisienka, alez to cwaniak, jak chcesz kawy to przyjdz do mnie ja Ci zrobię ;-) a mój to powiedział, że bardzo dobrze zrobił (ze zbozową dostałaś ;-)).
Mama jak samopoczucie? Wykąpana już?

BUNIA pchełeczki na noc:-):-)

MAMA dobra decyzja:tak::tak:
AGNIESZKA hej:-)

Zapomniałam napisać że Alunia MARAN to śliczny aniołek a Mati LORELAIN to fajny chłopczyk - musicie być dumne ze swych pociech;-)
A mój M nie ogląda meczu :-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry